Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rock ve metal müzik dinleyen bisikletçiler

@Kudret Kurtcebe
20190129_210843.jpg
Yine yaş tahtaya bastın kudret reis. Bak bu kaset kiminmiş. Yaşı senin yaşın kadar bu kasetin nerdeyse. Chicago nun 86 yapımı bilboard listesini parcalayan 18 albümü. Peki peter cetera yı bilirmisin sen. Yok onuda bilmezsin
Ben söyleyim o zaman chicagonun eski solistidir onuda severim. Eger seni hala ikna edememişsem chicagonun double toplama albumünüde gönderirim. Bizi çok hafife alıyorsun sanırım.

Scudo
@mehmetsunu

ülen kafana bi taş atarım 1970 lerden başlayacan 76 yılları albümlerini dinle değişim oldu popa kaydı grup
bak dinle aşağıda 70 ler acaipti diyorum sana ,
86 yıllarını boşver

aşağıda setera ve terry hala dinlerim

terry silahla oynarken silah patladı terry öldü kalın sesli olan terry burda tenör ise peter setara çok dinledim çok 70 lerden 76 ya kadar tara chicagoyu jazz rock denince bu adamlar bu grup yani,

@Kuzey Ege
20190129_211813.jpg
Aynen katiliyorum, iste bu albüm bence metalin anayasa kitabıdır ve kimse bana anayasa kitabını fırlatamaz. Hey gidi günler 29 yıl gecmiş iyiki o günleri birebir yaşadık. Buradakileri çoğu portakalda vitamindi o zamanlar. Friedman ada selamlar japonyada çok kaldı ayrılda gel reis üşüyoruz.

parçaya bak azizim acaip uzun huhuhu

@mehmetsunu

bakayım bu adamların klasik temalı besteleri vardı ,ayrıca metallica olayında ince eleştiri solist iyi değil ıron maiden 'in solisti ağır basar zati,

bu gruba solist kim gider aynen bruce dickinson
sunu gardaş iki dakika hazır ol
gelmiş geçmiş en iyi heavy metal solisti aynen bruce dickinson tartışmasız kralın hakkını krala veririm

adam solistliğin hakkını veriyor bence aynen dream theater 'a böyle bi solist lazım gardaş ve megadeth 'e de ,galba geçti bolunun pazarı

1 yılı geçmiş ben güncelleyeyim. Bu aralar işte bol bol youtubeda sıra ile şarkı listesi çaldırırken bir şarkı karşıma çıktı. Bildiğimiz bir ege havası tarzında melodisi vardı. "Ne alaka" diye düşünürken sipsi çalmaya başladı yada benim kulağıma öyle geliyor. Çalan şarkı Villagers Of Ioannina City - Zvara adlı parçasıymış. Çok değil 1 aydır falan başka şarkılarını da dinlediği görünce biraz şaşırdım. Sonra öğrendim ki grup Yunan psychedelic rock gruplarındanmış. Dinlemiş olduğum bir kaç grubun daha vardı ezgileri benziyor diye bakma gereği duymam ile onlarında Yunan olduğunu öğrendim. Melodileri çok hoşuma gidiyor.
1000mods - çok değişik bir İngilizceleri var Planet of Zeus, Nightstalker (ilk başlarda İspanya-Portekiz falan sanıyordum), Villagers Of Ioannina City
Bunların yanında neredeyse her tül metal müziği dinlerim, biraz da o gün olan ruh halime bağlı. Bir bakarsın Draconian, bir daha bakmışız Slipknot, hop oradan Megadeth vs.
Psychedelic Rock, Space Rock türlerini takip ettiğim kanallar.

(link)

(link)

Sağlam bir Rammstein dinleyicisiyim. Eskiden kolay kolay bulunamayan konser videolarını uluslararası takas işi yapardım. Zamanla ilgiler değişiyor tabi ama yine dinliyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sağlam bir Rammstein dinleyicisiyim. Eskiden kolay kolay bulunamayan konser videolarını uluslararası takas işi yapardım. Zamanla ilgiler değişiyor tabi ama yine dinliyorum.

Rammstein yeri doldurulamaz. Hayatımdaki en büyük hata olarak 2010'da konsere geldiklerinde gitmediğimi görüyorum. Yani bir daha neredeki konserlerine gidebilirim ki. 2010 Sonisphere. Lise stajımdan aldığım para falan tamdı. Lise bitmişti. Haziran 20-26 arası bir şeydi. Pu*** adlı şarkılarında köpük tabancaları da yanlarındaydı. Hemde o şekil olandan :D Yine aynı yıl bir çok grup yer aldı. Sonraki yada aynı yıldı tam hatırlamıyorsam Slipknot gelmişti. Hatta bunların bir elemanı paket paket suyu aşırmış millete fırlatıyordu sağdan soldan.
Till Lindemann covid-19 yakalanmıştı, sonra bir daha kendi işlerimizi takip etmekten onu unuttum. O adam öldüğünde cenazesi de konserleri gibi alevli olmalı. Yada "Haifisch" 'teki gibi hiç beklenmedik bir yerden çıkabilir.

2010'da konsere geldiklerinde gitmediğimi görüyorum. Yani bir daha neredeki konserlerine gidebilirim ki. 2010 Sonisphere.
Offf anılar... Sunay Akın mode on;
Boğaz trafiğinde kalmışız konserin başlamasına dakikalar var. Stadyumun girişinde güvenlik bozuk para ve metal alamam içeri diyor. Saçma bir yığılma oluşmuş. Kesin kaçırıcaz Rammstein'ın açılışını. 2 metreye yakın boyda her yanında zincirler olan bir abi (45 üstü) güvenliği kibarca avucunun içine alıp diyor ki "Bak kardeş bizim zincirlerimizi alamazsın". Kısa bir yutkunma sonrası kapı tekrar açılıyor ve tribünlere koşuyoruz. Bir uğultu başlıyor biz merdivenlerde koşarken. Lorenz'in klavye sesi geliyor ve tribüne adımımızı attığımız saniye sahneden alevler yükseliyor. O an yüzüme vuran sıcağı hala hatırlarım. Sonrası hipnoz olmuş şekilde alev gösterisi ve konserin tadını çıkartarak geçiyor.

İzleyenlerin bilmediği bir detayı sonradan öğreniyorum. Alev şovu sırasında sahne arkasında bir iskele yanmaya başlıyor. (Bizim açımızdan o da bir şov) Sahne arkasında çalışanlar panikle koşturmaya başlıyor. Kulislere su ve içecek getiren ekibi de çağırıyorlar o panikle yardıma. Bir tanesi elinde şaşal sularla diyor ki " Ne yapayım bunları mı sıkayım itfaiye varken." Doğru diyorlar tamam siz gidin kalabalık olmasın. Onlarda ön tarafa geçip konseri izliyorlar. Aradan yıllar geçiyor ve ben karıma diyorum ki "Adama niye laf sokuyorsun gidip dökseydin suları ya yansaydık."

Offf anılar... Sunay Akın mode on;
Boğaz trafiğinde kalmışız konserin başlamasına dakikalar var. Stadyumun girişinde güvenlik bozuk para ve metal alamam içeri diyor. Saçma bir yığılma oluşmuş. Kesin kaçırıcaz Rammstein'ın açılışını. 2 metreye yakın boyda her yanında zincirler olan bir abi (45 üstü) güvenliği kibarca avucunun içine alıp diyor ki "Bak kardeş bizim zincirlerimizi alamazsın". Kısa bir yutkunma sonrası kapı tekrar açılıyor ve tribünlere koşuyoruz. Bir uğultu başlıyor biz merdivenlerde koşarken. Lorenz'in klavye sesi geliyor ve tribüne adımımızı attığımız saniye sahneden alevler yükseliyor. O an yüzüme vuran sıcağı hala hatırlarım. Sonrası hipnoz olmuş şekilde alev gösterisi ve konserin tadını çıkartarak geçiyor.

İzleyenlerin bilmediği bir detayı sonradan öğreniyorum. Alev şovu sırasında sahne arkasında bir iskele yanmaya başlıyor. (Bizim açımızdan o da bir şov) Sahne arkasında çalışanlar panikle koşturmaya başlıyor. Kulislere su ve içecek getiren ekibi de çağırıyorlar o panikle yardıma. Bir tanesi elinde şaşal sularla diyor ki " Ne yapayım bunları mı sıkayım itfaiye varken." Doğru diyorlar tamam siz gidin kalabalık olmasın. Onlarda ön tarafa geçip konseri izliyorlar. Aradan yıllar geçiyor ve ben karıma diyorum ki "Adama niye laf sokuyorsun gidip dökseydin suları ya yansaydık."

Türkiye tarihinde olan en önemli organizasyonlardan biriydi resmen. vodafone sayesinde saha içinden sahne önüne geçmem ve hepsini 5m mesafeden izlemem :) hatta 3 tane metallica penası kapmıştım ama 2si şuan kayıp birini bulabiliyorum sadece. ne günlerdi be.

bu arada sağlam bir dream theater fanıyım. genel olarak baba grupları dinlemeye devam ederim, yenilere pek açık değilim sanırım🙄

WhatsApp Image 2020-06-08 at 11.04.18.jpeg

baba grupları dinlemeye devam ederim, yenilere pek açık değilim sanırım
Bitirip tüketemiyoruz ki yeni grupları keşfedelim :) İnsan yıllarca yeni tatlar alınca rafa kaldıramıyor dinlediklerini. Ben tam bir Led Zeppelin ve Hendrix severim. Hala şaşırıyorum dinlerken, hala ilk kez dinliyor gibi keyif alıyorum. Tükenmez bir hazine gibiler adeta :)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve elric1982
Ben de başlığa kendi grubumun reklamını yaparak dalış yapayım madem :)
Kendimizce 15 senedir bir şeyler yaptığımız, şu sıralar yeniden albüm kaydı için çalışmalar yaptığımız grubun kayıtlarına youtube üzerinden D'arch diye aratarak ulaşabilirsiniz, bir tanesini aşağıya bırakıyorum. Fikirlerinizi ve önerilerinizi merakla bekliyorum :)

Yokuş çıkarken Ramsstein, inerken Slayer...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve elric1982
Tanrı, Dream Theater'ı müzik yapsın diye yaratmış :) parçalarının bir bölümünü dinleyicileri için, devamında da kendilerini tatmin etmek için çalıyorlar. 9dk, 13dk, 26dk'lık parçalar yapmanın başka bir amacı olamaz. Resmen kendilerinden geçiyorlar. Gitarların ve klavyenin uyumu beni mest ediyor.
Tabi başkaları da yok değil. Iron Maiden her dinlediğimde kendimden geçerim. Bazen sertlik artar, Slipknot olur, bazen de değişir, Disturbed olur. Bazen vahşileşir Cradle of Filth'de bulurum kendimi. Yeniliklere ve farklı uçların uyumuna Therion ile varırım.
12 yaşında The Unforgiven 1 ile başlayan metal sevdam 22 yıldır hiç sönmedi, ben ölene kadar da sönmeyecek..

Tanrı, Dream Theater'ı müzik yapsın diye yaratmış :) parçalarının bir bölümünü dinleyicileri için, devamında da kendilerini tatmin etmek için çalıyorlar. 9dk, 13dk, 26dk'lık parçalar yapmanın başka bir amacı olamaz. Resmen kendilerinden geçiyorlar. Gitarların ve klavyenin uyumu beni mest ediyor.
Tabi başkaları da yok değil. Iron Maiden her dinlediğimde kendimden geçerim. Bazen sertlik artar, Slipknot olur, bazen de değişir, Disturbed olur. Bazen vahşileşir Cradle of Filth'de bulurum kendimi. Yeniliklere ve farklı uçların uyumuna Therion ile varırım.
12 yaşında The Unforgiven 1 ile başlayan metal sevdam 22 yıldır hiç sönmedi, ben ölene kadar da sönmeyecek..
Yavaş! Siz hiç Tool dinlemediniz sanırım 😊
Son albümü "Fear Inoculum" u bir dinleyin, bana hak vereceksiniz. Son parça "7empest" Grammy'yi kapıverdi zaten 😊 Sonra da eski albümlerini dinleyin. Bambaşka bir evren.
Aktif müzik yapan en iyi grup şu an dünyada.

• Beğen
@eshquiaa Yugioh çizgi filmini izlediniz mi bilmiyorum ama Tool'dan bahsederek Exodia'yı çağırdınız şimdi. :)

• Beğen
bu ara dönüp dönüp zakk wylde'ın hello kity gitarla n.i.b. çaldığı klibi izliyorum :koptum:

bir de machine gun man var tabi;

Geri