Scudo Sports

Rock ve metal müzik dinleyen bisikletçiler

Melodik death metal , heavy metal , hard rock en haz alğım tarzlar
ama kafa sallayınca boyun ağrısı gebertiyor artık yaşlanıyormuyuz ne

Scudo
Megadeth, Iron Maiden, Guns N Roses ve daha niceleri
Diğer müzik türlerinden hiç hazzetmem.

@Onur Kahraman

james bi konserinde detone oldu hangi konseri hatrlamıyorum ama nothing else metters da. ben genelde senfonik metal dinlerim haggard epica falan. ama dinlediğim tek bi grup var dersem onlarda tarihgin en iyi grubu scorpions tur.

@Çagatay Çimşit

Ne demiş büyük üstad Ronnie James Dio, "Long Live Rock'n Roll" :)

Ben 15 yılımı verdim bu müziğe. Hem müzisyenlik, hem dinleyici olarak. Hayat tarzım, yaşama sevincim, amacımdır "HEAVY METAL".. Sepultura'larla, Kreator'larla, Testament'lerle, Slayer'lar la, biraz sola kayıp :) Dream Theater'la, Biraz sertleşip, Death'le, Hypocrisy'le, In Flames, Dark Tranquillity'le, üstüne biraz abartıp, Cannibal Corpse'yle, Dying Fetus'larla vs. vs. vs. vs. bunlarla büyüdük.. Lamb of God'larla, Slipknot'larla YOKUŞ TIRMANDIK:) Kulağınızdan "Metal" eksik olmasın arkadaşlar :) Seviyorum hepinizi :)

A Perfect Circle,Audioslave,helldorado,Pearl Jam ,R.E.M,The Smashing Pumpkins,The Rasmus rock müzik
Alice in chains,Apocalyptica,Deftones,Flyleaf,Godsmack,Gruntruck,HIM,Megadeth ,Metallica,Nirvana,Opeth,Rammstein,System of a down,Tiamat metal
bunlar hoşuma gidenler bence güzel müzik yapıyorlar.çok patırtılı olanları sevmiyorum iyi günler dilerim.
ve tabiki rock n roll unutmamak lazım...yeahh:)

Şehir içinde yol bisikletiyle coşarken Hatebreed dinlemek süper mesela...
Ama riskli olduğu için pek yapma fırsatı bulamıyorum.Çok gaza getiriyor bir de... Film sahnesi gibi kendinden geçiyorsun.. :)
Bence şehir içinde bisiklet sürerken metal müzik zararlı... :)

bu konuyu iyiki açmışım arkadaşlar.
++88
_++88
__+880_________________________++
__+888________________________+88
__++880______________________+88
__++888_____+++88__________+++8
__++8888__+++8880++88____+++88
__+++8888+++8880++8888__++888
___++888++8888+++888888++888
___++88++8888++8888888++888
___++++++888888888888888888
____++++++88888888888888888
____++++++++000888888888888
_____+++++++000088888888888
______+++++++00088888888888
_______+++++++088888888888
_______+++++++088888888888
________+++++++8888888888
________+++++++0088888888
________++++++0088888888
________+++++0008888888
________666666666666666
______66666_________66666 :D

Benim bu. Ekleyin listeye gitsin. Bu aralar biraz sık dinliyorum. Ha eskiden sürekli dinlerdim, o ayrı.

Yerimizi alalım. Adres belli olsun

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Matthew barlow
185999

konu o kadar eskideymiş ki görmemişim. Bende bu grup içerisinde yer almaktayım. hatta bugün ekşi sözlüktede aynı başlık ile karşılaştım. (link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Grup isimlerini yazmak ve başka tavsiyelerde de bulunmak pek bir gereksiz benim için. Müzik, hem evrensel hem de kişiseldir. Ama şunu demek isterim ki: dünyanın dinlemesi en keyif verici çığlıklarını atanlar ve dünyanın en güzel slow şarkılarını yapanlar da Rock ve metal gruplarıdır.

@mariokaldato

dostum raşit 1970 ve 1976 döneminde
acaip albümler piyasa çıktı biliyorsun o zamanlar kalite vardı ve adamlar oturup tek albüm yaparlardı ve tek beste üzerine olurdu bu albüm ,bunların içinde en önemlisi jethro tull 'un thick as a brick albümüdür ,kafası kalın olanlar bu albümü asla dinleyemez kafan kalın olmayacak ruhun ince olacak kalın ruhlu adamlara göre değil,bi kere 70 'lerin adamlarının alt yapısı klasik eğitiminden gelmeleri idi klasik müzik eğitimi almayandan müzisyen asla olmaz nitekim 2 sene eğitim aldım 12 yaşından 14 yaşına kadar ,klasik müzik müziğin babasıdır ,kerem görsev cazda gitti onu 13 yaşında iken evinde dinledim evde klasik piyano vardı ve mozart çalardı dilim düşerdi parmaklarını göremezdim çok yetenekli idi nitekim kerem görsev mahallemizden çıkmış çok yetenekli müzisyendir kerem görsev bill evans 'tan etkilendi klasik müzikten jaza yöneldi ,
gelelim rock müziğe bence bitti yani bir pink floyd gibi efsane grup artık gelmez ,yapılacak en iyi albümleri yaptılar ve acaip üretken idiler ,
unutma the dark side of the moon albümü listelerde 10 yıl kaldı bi rekor kırdı bu günün gençliğinin bulduğu pink floydu biz anında dinlemiştik sene 1973 'de ,jethro tull 'u bu ülkede çok adam bilmez raşit kim bu ıan anderson ,acaip çığır açtı acaip flüt çalan bu adam dünyayı öyle bi salladıki sorma arkadaş bu ne biçim flüt çalmak yahu ,
rock flütçüsümü onun adı ıan anderson ,sonra efendim bi hard rock grubuki eyvallah üstüne gelmedi deep purple o ne ses arkadaş ıan gıllan o ne biçim davul çalmak yahu ıan paice ,,
ha birde baktıkki tek kişilik bi orkestra çıkmış ben gitarı sollada çalarım dişimlede çalarım sağımlada çalarım diyen bir siyah inci çıktı meydana herkes tuş oldu woodstockta ,kimdi bu adam jimi hendrix,
derken bi baktık senfonik rockçılar baş gösterdi
genesis ,emerson lake and palmer yes ,
yav bunlar hep 70 'lerde oldu
derken 76 'an sonra müzikte gerileme başladı yani rock müzüik eskisi gibi üretemedi ve yerinde saydı ,önemli olan
melodilerin çarpıçılığı,
örnek ıron maiden tek sevdiğim bestesi sadece wickerman 'dir ,eskisi gibi yeni gruplar
pek öyle fazla melodiler üzerinde kafa patlatmıyorlar
ve ticari kaygılar her zaman melodilerin vuruculuğunuda asla getirmemiştir,bi kere the dark side of the moon albümü 3 yılda ortaya çıkan büyük bir emeğin sonucudur ,öyle zırt pırt beste yapılmaz mtv icat oldu mertlik bozuldu raşit klip müzüği ile iş dünyada dahada geriye gitti ticaret öne geçti müzik öldü ,,,

rampa cıkarken sepultura inerken korn düzde metallica ??‍♀️??‍♀️??‍♀️??‍♀️?

@Kudret Kurtcebe
Çok güzel yazmışsınız, aynı düşünceleri paylaşıyorum. İnanılmaz guruplar bunlar...

@ender a

rampa çıkarken ıron maiden wickerman ve joe satriani
speed of light
deep purple burn ,joe satriani
up inthesky ,,

Son zamanlarda bu şarkıya takmış durumdayım bisiklet üstündeyken bir açıyorum 25 le giderken bir bakmışım 35 le gidiyorum

Geri