Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Roller tavsiyesi

Bana rollerla antrenman yapmak zor geldi ya, dengede durması çok dert her an düşme tehlikesi bir dert, çıkardığı ses bir dert :d
Çıkardığı ses için firma ile görüştünüz mü ?

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Scudo
@undefined Hayır görüşmedim beni çok rahatsız etmediği için açıkçası.

1 yıldan fazladır Roller kullanan birisi olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim. Kullandığım roller Elite Quick Motion. 3 kademe direnç ayarlı ve son kademede max 750Watt seviyesinde direnç oluşturabiliyor.
Öncelikle denge kurması gerçekten zor. Ancak 2 haftalık (yaklaşık 14 saatlik sürüş diyelim) süreçten sonra alışıyorsunuz. Ben bu süre sonunda kilitli ayakkabı ile sürmeye başladım. Öncesinde normal spor ayakkabı ile sürüyordum. Şu an yanımda hiçbir destek olmadan çok rahat sürebiliyorum. Suluktan su alıp içebiliyorum, beslenebiliyorum (statik trainer sahipleri için komik gelecek). Biraz uğraşsan 2 elimi birden bırakabilirim.
Antreman olarak size kattığı en önemli kriter denge, stabilite ve kontrol. İlk sürüşlerimde karın kaslarım bile ağrıyordu. Bunun dışında eğer direnç uygulayan bir roller varsa belirli seviyede güç idmanları da yapabilirsiniz. Eğer yoksa sadece kadans ve nabız odaklı idmanlar elverişli olacaktır. Statik trainerlardaki gibi hiç bir zaman güç odaklı çalışamıyorsunuz. İlla ki denge için de çabalamanız gerekiyor. Bu da sürüşü biraz daha zevkli hale getiriyor bence. Gözü kapatayım ayakta sprinti vurayım derseniz saniyede yere düşmeniz olası.
Antreman odaklı düşünüyorsanız Rollerlar genel olarak akılsız olduğu için bisiklette power metre olması çok büyük avantaj olur. Ucuz bir roller+PM, pahalı bir akıllı statik trainerdan daha etkili olacağı kanısındayım.
Aklıma gelmişken; Rollerların büyük bir artısı da basitliği. Yerde kurulu duruyor ve bisikleti üstüne atıp sürüyorsunuz. Onu sök, bunu tak, vida sık gibi uğraşlar yok. Dışardan gelince de soğumak için bindiğim oluyor. Lastiği de tükettiğini görmedim. Özel bir lastik istemiyor.

M&F techinicalın rollerinden çok memnunum maşallah çok sağlam alet. Şu an mola verdim yanlıklarına oturarak yazıyorum. Öldüm ayrıca.

Dosyalar

• 256E190E-4ABF-4629-90CF-8822320AE85D.jpeg
    256E190E-4ABF-4629-90CF-8822320AE85D.jpeg
    669,7 KB · Okunma: 76
arkadaslar , cycroll marka roller kullanan ve ozellikle sesi konusunda bilgisi olan var mi ? Sayet daha once deneyimleyen yoksa , Kadans Bisiklet'ten bir video rica edecegim ve buraya da eklerim.
Almayi dusunenler icin de , satis linkini suraya ekliyorum .

(link)

Kadans Bisiklet ile gorustum ancak henuz hazir bir video yokmus . Dolasiyla , buradan bir arkadasimizin yorumlari yada varsa videolari cok onemli .
Ayrica belirtilen rakkam , nakit odeme icin gecerliymis.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
@AeroKnight cok haklisiniz tabii , ancak kusura bakmazsaniz , sizin videodaki o ses problemi beni rahatsiz etti.
bu arada , iyi ki bizimle paylastiniz deneyimlerinizi, cunku , sizin de bildiginiz gibi, bilgi paylastikca faydalidir ve sizin sayenizde simdi , karsilastirabiliecegimiz kaliteli bir ornek var.

@a.valverde Yeni sessizini çıkarmışlar ona da bir bakmak lazım sanırım.

• Beğen
@a.valverde Yok hocam o ses gitmiyor maalesef ben rollerdayken o sese dikkat etmiyorum hiç. Beni pek rahatsız etmiyor. Balkonda oluyorum genelde ve hoparlörden müzik açınca hiç hissetmiyorum bir de. Sizi rahatsız ediyorsa tabii ki almamalısınız bunu.

• Beğen
@scottrek Çıkardığı ses sonunda gitti. Sanırım plastiğin o kısmı eridi. Fakat roller aldığıma pişmanım ya yavaş sürme veya pedalı boşa bırakma imkanınız yok. 1 saatlik sürüş adamı pert ediyor ve sıkıyor insanı nedense.

@AeroKnight trainerda benzer deneyim.durmak mümkün değil:)

@scottrek Çıkardığı ses sonunda gitti. Sanırım plastiğin o kısmı eridi. Fakat roller aldığıma pişmanım ya yavaş sürme veya pedalı boşa bırakma imkanınız yok. 1 saatlik sürüş adamı pert ediyor ve sıkıyor insanı nedense.
Bende roller aldığıma pişmanım. Almayın

@Şerif Feridun bunu marka ile bagdastirmayiniz , kisinin bu urun ile ilgili alisamadigi bir durum olarak dusununuz. bir cok insan , roller mi trainer mi , halen bu konuda kullandigi halde karar veremiyor.

@Şerif Feridun markadan ziyade kullanımı açısından beğenmemiştim. Yoksa ürün çok fazla ses çıkarmıyor kurulumu falan da basit (astana roller) Ama oncelikle kullanımı üzerine binip harekete geçmesi zor ve antreman açısından bi faydasi olduğunu zannetmiyorum. Denge antremanı yapmak istyen olursa belki faydasını görür. Ama benjmkini çatıya kaldırdım şimdilik kullanacağımı zannedmiyorum

Merhaba. Arkadaşıma hediye amaçlı roller bakıyorum. Uygun fiyata satan biri varsa benimle iletişime geçebilir mi acaba?

Arkadaşlar merhaba, (link) bulunan rollerı tavsiye edermisiniz? 1.500 TL lik muadillerinden ne gibi eksikleri vardır? (Katlanıp katlanmaması çok önemli değil)

Geri