Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rusya, Çin, Vietnam (Uzakdoğu turu)

Gideceğiniz güzergah gerçekten devasa. Ama önce sağlık, lütfen kendinize dikkat edin. Dediğiniz gibi 11-16 arası sakın pedal çevirmeyin. En kısa zamanda fotoları da bekleriz. Yolunuz apaçık olsun...
Sevgiler

Scudo

Oyy oyy abicim Ukrayna'daymış. Nasıl gidiyo abi yolculuk. Fotoğrafların harika.
Allah yolunu açık etsin..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Mumcu
Arkadaslar,
yolculugum devam ediyor. Isteyenler turumu asagidaki siteden izleyebilir.
Ayrica az da olsa destek veren arkadaslara cok cok tesekkur ederim. Buralarda yalnizligimi biraz da olsa onlarla paylastim.
www.freewebs.com/mumju

Not: Adrese tikladiktan 10 saniye sonra sayfaya yonlendiriyor.

@Ahmet Mumcu

Ahmet Abi çok güzel fotoğraflar. Sitenin Türkçe versiyonu yokmu? Anlamak biraz zor oluyorda.

Abicim senden öğrenecek çok şeyimiz olacak. Dönünce deneyimlerini bizlerle inşallah paylaşırsın..

Yolun Açık olsun..

Sevgiler...

Ahmet bey,anladığım kadarı ile siz de doğaya aşık tüm arkadaşlarımız gibi çok çok öncesinden bu güzel projenin düşlerini kurmuş gözüküyorsunuz.
Şu aşamadan sonra size iyi ve içten şanslar dilemekten başka bir şey diyemiyorum.
Benim 30 eylül sabahı başlayacak olan Akdeniz Ege turum ile birlikte türkiye turumun bu kısmını tamamlamış olacağım. Biz sizin kadar şanslı gözükmüyoruz,malum memurun izni sınırlı,bir aksilik olmaz ise seneye de karedeniz turum ile misak-imilli sınırlarını tamamlamış olacağız...
Kazasız belasız bir seyir dileği ile...
Sevgiyle...

• Beğen
@Ahmet Mumcu

Ahmet bey merhaba

Sizi sağ ve esen forumda online görmek beni çok mutlu etti nerelerdesiniz. İnşallah sağlık probleminiz yoktur. Yağmurlarda başladı soğuklarda.

Serkanın dediği gibi ingilizce sitenizden pek takip edemiyoruz. Hiç olmazsa arada forumada nerde olduğunuzu yazında bilelim. Resimleri ordan takip ederiz.

Size iyi günler ve gezinizde başarılar dilerim.
Hoşçakalın.

• Beğen
@Ahmet Mumcu

Evet haklısınız. Sizi anlayabiliyorum. Sağlık olsun ne yapalım.

Yolculuğunuz nasıl gidiyor. Sağlık durumunuz iyidir inşaşllah. Nerelerdesiniz.

Sevgiler...

hayırlı yolculuklar
hep böyle bir gezi yapmak isdemişimdir
sana kazasız belasız iyi yolculuklar...
(link) vermiş oldugun link harika
yazılar ve fotoların devamını bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: evrimyigit
@Ahmet Mumcuahmet mumcu kardeşim merhaba bu yolculuk için iyi cesur bir karar vermişin allah seni muaffak etsin bütün dualarımız seninle olsun yolculuğun kazasız belasız geçsin resimlerini ve maceralarının yazılarını bekleriz allah sana kuvvet ve sağlık versin iyi yolculuklar dilerim hoşcakal

hayırlı yolculuklar arkadasım .yolun acık olsun buarda senden daha fazla merak ediyom gidip te çekecegin fotolarını ve maceralarını bizimle baylaşırsan tekrar formda sevinirim .saygılar.iyi yolculuklar.ugur.

• Beğen
merhaba bulgaristan resimlerinin olduğu kısımda kırmıza giant bisikleti olan kişinin ismi paul mu acaba?
bence kesinlikle o kendisi 3gün kadar kayseride misafirimiz olmuştu kısa hikayemiz ise kendisi istanbulda arkadaşımın abisi ile tanışır ve birlikte kayseriye gelirler daha sonra burada suriye geçer suriye dönüşünde tekrar kayseriiye gelen Paul 3gün kaldıktan sonra ülkesii olan polonyaya dönüyor
gezisin sebebi ise savaş ile alakalı fotoğraflar çekmek olduğunu söylemişti

• Beğen
@kaçakyayın

Ya dunya ne kadar ufak, evet arkadas ayni kisi. Ben onu Derekoye sinira gelmeden yokuslari cikarken gormustum. Kisa bir konusmamiz oldu, maalesef kisa, arkadas Polonyacadan baska bir lisan bilmiyor. Hakikaten cesaretli bir arkadas, Lubnan savasinin goruntulerini cekecekti. gorundugu gibi kendi amacina ulasmis.
Ben su anda Cin'deyim, ancak buradan Internetle resim filan gondermem imkansiz, zira adamlar benim web sayfasina ve bircoklarina sansur uyguluyor.
Ancak Cin hakkinda merak ettiginiz birseyler varsa ben hemen en onemlisini aktarayim:
Oksuruk ve cevre kirliligi.:Skull-175
Gun boyunca hava kirliliginden gunes nerdeyse gozukmuyor, bu yuzden bende Cinlilerle beraber oksurmeye basladim.:ci: Birde cevre cok cok kirli, daha soyle cadirimi kurup dogada keyif catamadim, istemeyerek otellerde idare ediyorum.
Resim gonderme iside Vietnama kalacak sanirim.
Turkiyeye selamlar.
Desteklerinize tesekkurler.

@Ahmet Mumcu

merhaba geziniz umarım sorunsuz devam ediyodur
o arkadaş ise amacına ulaştı şu an ülkesinde
sağlıklı bol pedallı günler

düzenlek istediniz tur hayırlı olsun büyük bir tur sanırım iyi yolculuklar

• Beğen
Arkadaslar ilginc bir ani sizlerle hemen paylasayim istedim.
Yol boyunca Rusya'da, Mogolistan'da filan muzik dukkanlarinda Tarkan'in veya baska Turk muzisyenlerini dinlemistim. Ama az once Cin'in ufak bir sehrinde, insanlar genellikle yemekten sonra toplu spor veya dans yapiyorlar, tam bir meydandan gecerken yuzlerce kisi Tarkan'in muzigiyle topluca dans ediyordu, ama ne dans herkes ayni figurleri yapiyor, bu da beni hakikaten gururlandirdi.
Hepinize selamlar.

@Ahmet Mumcu

Ahmet Abicim Merhaba.. Anlaşılan yolculuk bir hayli zevkli. Oralarda bile TÜRK sesi duymak ne kadar güzel bi duygudur.
Allah Yolunu açık etsin abicim.

Sevgiler...

Geri