Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

Bu nedir böyle. Tek kelime ile mükemmel. Siyah ile sarı ancak böyle güzel kaynaştırılır. Bisiklete zaten diyecek söz yok.

@Berke

• Beğen
Tepkiler: bua ve Berke
Scudo
Eski TL ve YTL olayınada uyduramadım ben
Ozaman hesap makinesi gibi 2 ve 3 sıfırlı bilgisayar klavyesiylemi yazdı acep dedim,
14. maddeyi görünce haa dedim:ckskc:

Arkadaş akıl var mantık var 50.000 tlye bisiklet satıyorsun. Orjinal fotoğraflarını koymuyorsun. Sövecem sövemiyorumda forum ortamı :D Allahım Yarabbim :D

@M.Burak KARADAĞ

Peki gerçek resimlerini görsek kalbimiz dayanır mıydı sence
Bisikletin rengiyle 14 maddenin renk uyumu bile bitiriyor insanı

@Keya Valla ilanın gerçekliğine inanmış olsam yorumum şu olacaktı, şayet iddia ettiği şeyleri kanıtlayabilirse bisiklete biçtiği değer doğrudur. Ancak Türkiye de o kadar para verecek adam çıkmaz. Bulamaz. Yurt dışı açık arttırmalarda Lamborghini tutkunu birine gidebilir.

Ayrıca, o bisiklete o kadar para verip alan bir Türk olursa gelsin beni de alsın :D aynen böyle yazacaktım :D

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903 ve Keya
O bisiklet çelik değilse bende hicbirsey bilmiyorum :komik:

Hadi bisikleti kendi emeğiyle toplamış, kendine özgü eser ortaya koymuş adamı anlarım da bu ilan sahibinin kafayı anlamadım...

o değil de dünyanın en efsane bisikletinin, Adananın Seyhan ilçesinin Hadırlı mahallesinde satıldığına çok güldüm :ckkmk:

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
İlan boyunca rahmetli ceoyu tanıyoruz.Bisiklet hakkında en ufak bir teknik bilgi yok(Çoq hafif v.b tabirler dışında :) ) Ceo iyi adamdı yalnız.Hep pedli tayt ile binerdi bisiklete.Bu yüzden selede en ufak bir göçme v.b kusur bulunmadığına inanıyorum.Rahmetlinin çok iyi adam olduğunu söylemiş miydim? :)

Ilan aciklamasindan aklimda tek kalan şey; RAHMETLİ CİCLİ LİOTTO GİNO

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Arkadaslar gorustum, grupseti şimanoymuş. Ayrica pazarlik da sünnetmiş :D

Arkadaş bu ilanı koyarken çok eğlenmiş belli:koptum::komik::koptum::komik:

Güzel bir tezgah kurup işletilmeyi hak etmiş aslında ama uğraşmaya değmez.

La kaçırdık isikleti tamda parayı denkleştirmiştim yayından kaldırmış ilanı sattı herhalde zaar..

Geri