Scudo Sports

Sahibinden

Bu nedir böyle. Tek kelime ile mükemmel. Siyah ile sarı ancak böyle güzel kaynaştırılır. Bisiklete zaten diyecek söz yok.

@Berke

• Beğen
Tepkiler: bua ve Berke
Scudo
Eski TL ve YTL olayınada uyduramadım ben
Ozaman hesap makinesi gibi 2 ve 3 sıfırlı bilgisayar klavyesiylemi yazdı acep dedim,
14. maddeyi görünce haa dedim:ckskc:

Arkadaş akıl var mantık var 50.000 tlye bisiklet satıyorsun. Orjinal fotoğraflarını koymuyorsun. Sövecem sövemiyorumda forum ortamı :D Allahım Yarabbim :D

@M.Burak KARADAĞ

Peki gerçek resimlerini görsek kalbimiz dayanır mıydı sence
Bisikletin rengiyle 14 maddenin renk uyumu bile bitiriyor insanı

@Keya Valla ilanın gerçekliğine inanmış olsam yorumum şu olacaktı, şayet iddia ettiği şeyleri kanıtlayabilirse bisiklete biçtiği değer doğrudur. Ancak Türkiye de o kadar para verecek adam çıkmaz. Bulamaz. Yurt dışı açık arttırmalarda Lamborghini tutkunu birine gidebilir.

Ayrıca, o bisiklete o kadar para verip alan bir Türk olursa gelsin beni de alsın :D aynen böyle yazacaktım :D

• Beğen
Tepkiler: bekoli1903 ve Keya
O bisiklet çelik değilse bende hicbirsey bilmiyorum :komik:

Hadi bisikleti kendi emeğiyle toplamış, kendine özgü eser ortaya koymuş adamı anlarım da bu ilan sahibinin kafayı anlamadım...

o değil de dünyanın en efsane bisikletinin, Adananın Seyhan ilçesinin Hadırlı mahallesinde satıldığına çok güldüm :ckkmk:

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
İlan boyunca rahmetli ceoyu tanıyoruz.Bisiklet hakkında en ufak bir teknik bilgi yok(Çoq hafif v.b tabirler dışında :) ) Ceo iyi adamdı yalnız.Hep pedli tayt ile binerdi bisiklete.Bu yüzden selede en ufak bir göçme v.b kusur bulunmadığına inanıyorum.Rahmetlinin çok iyi adam olduğunu söylemiş miydim? :)

Ilan aciklamasindan aklimda tek kalan şey; RAHMETLİ CİCLİ LİOTTO GİNO

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Arkadaslar gorustum, grupseti şimanoymuş. Ayrica pazarlik da sünnetmiş :D

Arkadaş bu ilanı koyarken çok eğlenmiş belli:koptum::komik::koptum::komik:

Güzel bir tezgah kurup işletilmeyi hak etmiş aslında ama uğraşmaya değmez.

La kaçırdık isikleti tamda parayı denkleştirmiştim yayından kaldırmış ilanı sattı herhalde zaar..

Geri