Merhabalar, sahibinden.com'da satılan kadrosunu çok beğendiğim bir bisiklet var. Lakin satıcı sadece kadroyu satmıyor. Get ilanı olan bir ilan, ancak kredi kartımın limiti o kadar yüksek değil. Sadece kadro için bir bisiklet alıp mevcut bisikletimin donanımı yeni kadroya, alacağım bisikletin donanımını da eski kadroma takmak ve eski kadrolu bisikletimi satmak istiyorum. Bu da uzun bir iş.
GSM Operatörlerinden sözleşme yolu ile akıllı telefon alıp satsam , bu durumda da 500-600 lira çöpe para atmış olacağım.
Ben de forumdan yardım istemeyi düşündüm. Şu anki bisikletimin kadrosu şunun aynısı
http://i156.photobucket.com/albums/t14/eggbeater07/ScottSpeedsterS30SideView.jpg
kadro genel olarak temiz durumda. ufak tefek boya atmalarını üzerine siyah elektrik bandı yapıştırarak örttüm.
internette gördüğüm ilan ise şu
(link)
şimdi bu durumda bu bisikleti alıp kadrosunu benim kadromla takas etmek isteyen çıkar mı ? aradaki fiyat farkını konuşuruz elbette üzerine bir miktar para öderim. veyahut sizin önerileriniz var mıdır? ne yapılabilir ?