Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

Alacağınız insana güveniyorsanız bisiklet yerine sahibinden yolu ile boş poşet göndersin, bisikleti kendisi PTT kargo veya otobüs ile size göndersin, bisiklet elinize geçerse onay verirsiniz.

Büyük ihtimalle böyle yaparım. Teşekkürler.

Scudo
Şöyle bir ilan var. Claris setli yol bisikleti almak istiyorum ama param yok diyenler için bir tercih olabilir mi?

(link)

Firmayı da modeli de ilk defa duyuyorum, internette bir 5 dakika arattım. Sanırım 2021de Migros satmış bu ürünü.
1717486289110.png
Öncelikle acemi olduğumu belirtmek istiyorum. Şuanda bindiğim Corelli Boalva RC100'ün kadrosuna aşırı derecede benziyor kadrosu ve aynı grup seti kullanıyor. Bence bu fiyata alınabilir fakat o fiyat aralığında zaten Corelliler var, kadro kulağı gibi birşey gerektiğinden teğmin etmesi daha kolay olabilir.

17.000 + dolar gibi bir şey. Aslında pro bir yarışçı için çok para sayılmaz. TL'nin değeri kalmadığı için göze, kulağa çok geliyor. Tabii amatörler için gereksiz bir harcama olur.

of of of pilottanmış,uçarda bu bisiklet şimdi he :acpsnr: o değilde bayi fiyatı 565binmiş ama arkadaş 550bine satıyormuş,birincisi o paraları verecek olsam ''emir kipiyle'' ilan veren senle muhttap olmam 15 fazla verir bayide muamelenin kralını görürüm :huhuu:,ikincisi zaten taze parayı verdinmi bayi sana 500e bile verir o bisikleti,demekki yukarıda oksijen azalınca böyle oluyor,bugüne kadar tanıdğım bütün pilotlar özgüven patlamasından dolayı olsa gerek daha yerdeyken uçuyor zaten.

of of of pilottanmış,uçarda bu bisiklet şimdi he :acpsnr: o değilde bayi fiyatı 565binmiş ama arkadaş 550bine satıyormuş,birincisi o paraları verecek olsam ''emir kipiyle'' ilan veren senle muhttap olmam 15 fazla verir bayide muamelenin kralını görürüm :huhuu:,ikincisi zaten taze parayı verdinmi bayi sana 500e bile verir o bisikleti,demekki yukarıda oksijen azalınca böyle oluyor,bugüne kadar tanıdğım bütün pilotlar özgüven patlamasından dolayı olsa gerek daha yerdeyken uçuyor zaten.
İlanlarda bir yerde emir kipini zoraki kullandırıyorlar maalesef. "Kurban bayramına kadar şehir dışında kurulumda olacağım ilana yada whatsapp a yazın müsait olunca bakarım" yazdım ilanı piyasa bakıp 1000lira altına koyduğum ürünün açıklamasının tek satırını dahi okumadan 50ye yakın yazan oldu. Hani en sonunda çileden çıkıp 4000lira yazacağım ilana pazarlık vardır deyip şuan ki sattığım fiyata düşüreceğim o olacak. (link)
Kaldı ki dediğiniz gibi o kadar para verip bisiklet alacak adam gider 10-20 daha koyup direkt bayiden alır karşısında muhatap birisi olur.

Benzini Shell'den, aklı kelden, bisikleti pilottan alacaksın:

(link)

2024 te bu paraları bisiklete verenlerin aklı, fikri, sağlığı, ekonomik durumu, genetik haritası, vs vs her şeyini sorgularım.. Buralarda var sürüş yaptığım abilerde +300 bin tl +400 bin tl verenler... Ben tayvan kadro ve janta biniyorum 3 yıldır.. Ne kırılma ne çatlama oldu.. Ama sorsak, bunlar aklı selim, muhterem, elit, bu işten anlayan oluyor biz ise apaçi.... Forumda da var böyle tipler... Cinsi, türü az olan güvercinlerle kuşlarla ilgilenenlere benzetiyorum.. Adam bir kuşa belki 10, 20, 30 ... bin tl veriyor, ya ölürse kuş? Ya kaçarsa? Ya hastalanırsa haftasına? Çağrı terzioğlu ile de geçen hafta youtube yorumlarında biraz kapışır gibi olduk... Pogi nin kadrosunun replicası varmış da, 150 küsür taneden biriymiş de 1.5 milyon değeri var mış da :D ya kim neden versin o parayı? Benim param çok olsa da almam....

(link)

İlana bakmadan önce THY pilotu bir gelişinde yanında getirmiştir diye düşünmüştüm, Aktif Pedal'dan faturalı olması şaşırttı.

Ben insanların tutkularını bu şekilde eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Kimisi sadece 550 bini varken bunu alabilir, kimisi 400 milyonu varken almaz. O nedenle, ister replika kullanın isterseniz 20bin Euro verin bisiklete ama bu şekilde akıl sağlığı falan bence doğru yaklaşım değil.
Herkesin bakış açısı ne güzel ki farklı.
Parası ve tutkusu olanlar versin ne kadar istiyorsa. O da olacak ki sektör ilerlesin bizde bu sayede artan pazar ile belki daha ucuz bisiklete bineceğiz.

(link)
THYde uluslarası uçuş yapan bir pilot arkadaşım var, az çok muhabbetim vardı, bir kez italyaya tatile gittim arkadaş grubu ile, insanlara öyle üstten davrandı öyle görgüsüzce hareketlerde bulundu ki ben utandım. Umarım hepsi öyle değildir. Dönüşte irtibatımı kestim kendisi ile.

Ben insanların tutkularını bu şekilde eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Kimisi sadece 550 bini varken bunu alabilir, kimisi 400 milyonu varken almaz. O nedenle, ister replika kullanın isterseniz 20bin Euro verin bisiklete ama bu şekilde akıl sağlığı falan bence doğru yaklaşım değil.
Parası ve tutkusu olanlar versin ne kadar istiyorsa. O da olacak ki sektör ilerlesin bizde bu sayede artan pazar ile belki daha ucuz bisiklete bineceğiz.

Hocam size katılıyorum, aynı şeyi söylemek istedim zaten sizinle ... Benim itirazım şu, pilot olma ile s works bisiklet satmak arasında ne gibi bir kolerasyon olabilir? Araç ilanlarında da çok yapılıyor bu.. Öğretmenden, doktordan, askerden... He, yani bu mesleklerden olunca bisikleti, arabayı, evi, tarlayı yalayıp yutmuş mu olunuyor? Kitabını yazdım, bu işlerden pilotlar daha iyi anlar falan.. bu tafra neyin tafrası?

Bir de şu açıdan bakmak lazım başka saçma şeylere para harcanacağına bisiklete harcansın ama arkadaşın demek istediğini bunu hava atmak için yapmak ve diğer bisiklet sahiplerini küçümsemek sanırım

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Hocam size katılıyorum, aynı şeyi söylemek istedim zaten sizinle ... Benim itirazım şu, pilot olma ile s works bisiklet satmak arasında ne gibi bir kolerasyon olabilir? Araç ilanlarında da çok yapılıyor bu.. Öğretmenden, doktordan, askerden... He, yani bu mesleklerden olunca bisikleti, arabayı, evi, tarlayı yalayıp yutmuş mu olunuyor? Kitabını yazdım, bu işlerden pilotlar daha iyi anlar falan.. bu tafra neyin tafrası?
Hepimizin içinde biraz ego biraz başka duygular var. Kimimiz çok dışarı vururken, kimisi belli etmez. He deyip detaya bakmadan geçerim kendi adıma.

• Beğen
Bu bisikleti alırsan benim gibi uçarsın demek istiyor herhalde. :koptum: :koptum:

Ben bisikletten çok otomobil ilanlarına gülüyorum.araç sağında ve solunda birer kapısı olan bir model ,diyelim spor otomobil misal ilanda yazan şu Tek kapı efsane araç yahu öbür kapı süsmü ? 2 kapılı araç işte ve bu öyle bir oturmuşki anlamak ne mümkün🤣🤣

• Beğen
THYde uluslarası uçuş yapan bir pilot arkadaşım var, az çok muhabbetim vardı, bir kez italyaya tatile gittim arkadaş grubu ile, insanlara öyle üstten davrandı öyle görgüsüzce hareketlerde bulundu ki ben utandım. Umarım hepsi öyle değildir. Dönüşte irtibatımı kestim kendisi ile.
Katılıyorum ve pilot egosu denen birşey var,yıllar önce Breitling marka saatin emergency modelinin eğitimini almak üzere İsviçre'ye gitmiştim,olay şuydu saatin kendinden SOS gönderen bir anten yapısı vardı,bu anteni açınca nato düşen uçağın yerini tespit ediyor ve kurtarma ekibi harekete geçiyor ve ben bunu kullanacak pilotlara anlatmak için eğitim aldım,Çiğli ana jet üssüne mevzuyu anlatma gittim 30 civarı savaş pilotuna,hayatımın en zor 2 saatini geçirdim,adamlar savaş çıksa hayatını kurtaracak detay için nato kim ya falan demeye başladılar.

Geri