el_Aksa_1903
الأقصى
- Tepki
- 1.197
- İsim
- İsa
- Bisiklet
- Mosso
@SerdarCYCoo2Bursa Sahibindenin tabii ki oyle bir uygulamasi yok. Yaptigi sey dolandirma tesebbusu ve suc. Ama isin pesini kovalasan yasalarca bir ceza aldirabilir misin, sanmiyorum.
Hem Salih
Bana genelde nijerya dolaylarından talep geliyor. Bence şanslısınBi de sahibindendeki ilanlardan telefon numarası elde edip "Aşkım whatsapp tan ekledim foto görmek için. Benimle evlenmek istersin? Ben türkiye'ye gelmek seninle evlenmek istiyor" diyerek taciz edenler oluyor. Uzun süre duran ilanım olursa mutlaka bir evlilik teklifi alıyorum slavik bir hanımefendiden, öyle de yakışıklı adamım.
Anlamadığım şey ise, pahalı otomobil ilanları varken neden bisiklet kadrosu satan bir garibanı kurban seçtiği...
Bisikleti sahibinden o şekilde satış yapmiyor. Kredi kartına ya da ek hesaba taksitli nakit işlemi yapıp alabilirsiniz. Kredi kartiniz varsa nakit birşey alacak arkadaşınıza nakiti verin ben kredi kartından taksitli çekeyim alternatifini sunabilirsiniz.Param güvende ile bisiklet almayı düşünüyorum ama 10kg/desi limiti varmış. Bisiklet yanlış bilmiyorsam 13kg. Bir sorun çıkar mı sizce? Özellikle daha önce bu şekilde bisiklet almış veya satmış birisi yardımcı olursa sevinirim.
Edit: taksitli almak için başka bir yolda söyleyebilirsiniz.
Bisikleti sahibinden o şekilde satış yapmiyor. Kredi kartına ya da ek hesaba taksitli nakit işlemi yapıp alabilirsiniz. Kredi kartiniz varsa nakit birşey alacak arkadaşınıza nakiti verin ben kredi kartından taksitli çekeyim alternatifini sunabilirsiniz.
Alacağınız insana güveniyorsanız bisiklet yerine sahibinden yolu ile boş poşet göndersin, bisikleti kendisi PTT kargo veya otobüs ile size göndersin, bisiklet elinize geçerse onay verirsiniz.Param güvende ile bisiklet almayı düşünüyorum ama 10kg/desi limiti varmış. Bisiklet yanlış bilmiyorsam 13kg. Bir sorun çıkar mı sizce? Özellikle daha önce bu şekilde bisiklet almış veya satmış birisi yardımcı olursa sevinirim.
Edit: taksitli almak için başka bir yolda söyleyebilirsiniz.