Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

Pek de ucuz değil dolar çok yüksek...

Scudo
Ancak Abd fiyatları ile aynı.Yani mesela Caad10 105 4400 TL'ye falan denk geliyor.Burada o fiyata o kadar iyi bisikletler almak pek de mümkün değil sonuçta

sahibinden.com 'da ithal Cannondale satan Efe Yılmaz ERADAŞ adında satıcı bir arkadaş var.
ilan:
(link)

Orjinal Cannondale sayfasi:
(link)
Fiyat olarak orjinal yurt dışı fiyatı ile aynı fiyata satılıyor, satıcıya sahibinden.com üzerinden bazı sorular sordum:

Soru:
merhaba, normalde bu modeller yeni Türkiye'de satan bulamadım ürünleri kendiniz mi getirtiyorsunuz? garantileri yok sanırım ? teşekkürler.
Cevap:
Evet kendimiz getiriyoruz. Parça değişim garantimiz var servis hizmeti vermiyoruz

Soru:
Kredi kartına taksit imkanınız var mı acaba? Mağazanız mı var ?
Cevap: Yerimiz ortaköyde k.k aylık %5 komisyon alıyoruz

Satıcı arkadaştan satın alan veya tanıyan var mı acaba?

Not: Satılan modeller şuan Türkiye'de bulunmuyor.

Arkadaşlar ben adı geçen şirketten sipariş verdim, 2-3 Haziran gibi bisikletim geliyor, gelişmelerden haberdar ederim

@serdargecu Ederseniz süper olur.Ben de Cannondale düşünüyorum çünkü.Bekliyoruz sizden haber :hhhhhh:
Hayırlı olsun şimdiden bu arada :srnsml:

@Anıl Erdoğan

Paypal'da böyle bir blokaj seçeneği yok. Ödeme yapılıyor, 21 gün sonra Paypal komisyonunu keserek kalan miktarı satıcının hesabına geçiriyor. Eğer şikayet açarsanız o zaman araştırıyorlar.

Satış yaptığım için biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: inziva
Arkadaşlar olay basit
Canondale veya Canyon bisikletinizi beğeniyorsunuz sonrada efe bey ile karşılıklı sözleşme yapıyorsunuz. Bisikletiniz gelince de parasını ödeyip alıyorsunuz. Sözleşmeye aykırı davranıp bisiklet istediğiniz gibi çıkmazsa parasını ödemezsiniz olur biter.

Ben alırken forumdan birini bulmuştum. Nedense birbirimize güvendik. Hatta arkadaş bisikleti getirdi evime kargolattı ödemeyi de 3 güne alırım dedi o derece. Ama tabii çok riskli bir şey. Almanya ya giden bir tanıdık bulmak en iyisi. Satan kişinin referanslarına bakmak gerekir. Paypal olayı da çok saçma. Neden o kadar komisyon paypala veriyorsunuz. Bankadan eft ile halledin.

@serdargecu

Yazılanlardan anladığım ödeme sonra değil önce alınıyor.

@muratcolakoglu Yok hayır.Yani ben konuştuğum zaman Efe bey bisikleti almaya geldiğiniz zaman ödeme yapıyorsunuz demişti

@muratcolakoglu
Ödeme sonradan yani bisikleti teslim alırken banknotları sayıyorsunuz, öncesinde sadece sözleşme yapıyorsunuz, yani risk var diyen nerde risk görüyor veya güvenilmez diyen arkadaş neden güvenilmez diyor anlamadım normal bisiklet nasıl alıyorsanız o şekil yani!

kafam karıştı valla. @Anıl Erdoğan "ben görüştüm önce blokajlı paypal, 200€ +%13 komisyon" diyor, sizin dediğinizse daha olabilir bir durum. ama neden böyle bir karışıklık oluşuyor onu da merak ettim.

Arkadaşlar isteyenlere Efe Beyin cebini atayım özelden veya sahibinden üzerinden mesajlaşın kendisi ile görüşün, kendiniz karar verin. Ben siparişi verdim 2-3 Haziranda gelecek inşallah, parasını verip teslim alcam.
Paypal konusu başka bi konu herhalde benim işim olmadı.

@Uptown Cyclist evet haklı kardeşim ürün siparişinde sözleşme yapıyoruz teslimatta ödemeyi alıyoruz önden ödeme şart değil. Paypal sözleşme yapmsk istemezseniz seçenek. İlanda numaram var dikediğiniz zaman arayabilirsiniz. Forumdan gelip benimle tanışan çok oldu yazarlar mutlaka. Genelde müdahale gibi anlaşılmasın diye yazmıyor. Fakat şuda var yeni biri değilim camiada araştırmanıza gerek yok arayın buyrun gelin. Herkese iyi günler.

@serdargecu serdar bey haklı isteyen cepten sabitten ulaşıp müsait zamanlarda gelip benimle görüşebilir yardımlarımı esirgemem. Forumdan birçok kişiye hiç bir ticari kaygı duymadan elimden geleni yaptım yinede yaparım. Saygılar.

@Ahmet.KOÇ

Sahibinden.com sitesinde marka kısmında canyon marka yok dikkat ederseniz.

@Uptown Cyclist

Yanlış anlamışsınız önce sözleşme mal teslimatında ödeme. İlanlar sahibinden.com sitesinde 5 aydır var ve prosedür böyle.

@Anıl Erdoğan

Paypal sözleşmeyi kabul etmeyenler için.

@muratcolakoglu

Hafta sonları dahil 33 gün bahsettiğiniz süre ve onay gerekiyor duruma göre uzatılıyor bilginize.

@Uptown Cyclist

Bunuda yanlış anlamışsınız site ile aynı fiyata satıyoruz. Ama bazen masraflar hariç fiyatları yazıyoruz rekabet mantığı ile.

@Fourseasonstr Ben sizi zaten biliyorum :) arkadaşlar bilgi alsınlar diye yazdım adınızı buraya.Ben bu konuyu daha önce açmıştım sizinle konuşmadan önce.Sizinle konuşunca soru işareti falan kalmadı zaten.Bu konuda dediklerimi dikkate almanıza gerek yok yani

@Uptown Cyclist

Saol kardeşim seviyorum sizleri ve yardımcı olmaktan gurur duyarım maksat ticaret değil muhabbet.

@Fourseasonstr

Bir sürü satış yaptım. Onay gerekmiyor. Bir sürü de alım yaptım. Hiçbir zaman onay vermedim.

Bence bekleyelim ve görelim, sonuçta bir arkadaş satın almış

Geri