Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

http://gamerindebt.co.uk/wp-content/uploads/2013/07/double-facepalm.jpg

Scudo
@chn krmz

aman ya rabbi.ilk taş geldi bile:)

@Muhiddin K.

Günahsız olarak beni seçtiler.

@Uğur S.

kakashi sensei :D

Arkadaşlar merhaba.Bilmiyorum haberiniz var mı, ancak Sahibinden.com'da bir üye 10 Canyon'un yol bisikletlerini satıyor.En ucuzu 3.600 lira Ultimate CF SL 7.0 modeli.Kendi sitelerinde Canyon'un 1343 EURO yani fiyat bence uygun gayet.20-45 gün arası İngiltere'den teslimmiş.Parça değişim garantisi bile veriyorlar.Bana çok mantıklı geldi açıkçası, özellikle de ilgilenenler için.Sizler ne düşünüyorsunuz?

O hesabı gördüm, bana pek de güven vermedi. 20 günde İngiltere'den teslim, ama herhangi bir garanti yok. GET vs. için ise çok uzun süre, sitenin korumasından çıkacaksınız.
Ben riske girmezdim.

Fiyat olarak ayrıca o dediğim model 60 tl ucuza geliyor.Parayı da önceden alıyorlarmış zaten öyle dedi yani satan kişi.Ben de güvenemedim pek ama dedim bi fikir alayım yine de :)

@Uptown Cyclist Bu işte bir bit yeniği vardır. Canyon'dan direk almaya kalksan zaten en aşağı o paralara alıyorsun bisikleti. O zaman bu arkadaş nereden kar ediyor? Ayrıyeten, arkadaş Canyon satıyor ve marka kısmına Cannondale girmiş. Kesinlikle güvenilir değil.

Ben de zaten Cannondale aratırken gördüm.Ama Canyon kısmı olmadığı için mecbur seçilmiş, çoğu lüks arabada olduğu gibi yani.Kar meselesi evet gerçekten hiçbir mantığı yok

Arkadaşlar ilanda yazan kişiyi aradım.
konuşmayı aynen aktarıyorum.

+Merhaba sahibinden deki ilan için aramıştım, GRAND CANYON AL SLX 7.9 getirtebiliyormusunuz?
-evet
+nekadara
- bisiklet fiyatı ve +200 euro
+Peki ödeme nasıl oluyor?
-paypal hesabı ile, sizin ödemenize paypal bloke koyuyor, ürün elinize geçince onay verip ödeme yapıyorsunuz.Aynı sahibinden deki get mantığı ile.
+ Peki başka bir ödeme gerçekleştiriyor muyuz?
-birde paypalın %13 komisyonu var. Onu biz almıyoruz paypal alıyor.
+Teşekkürler değerlendirelim, iyi günler.
-iyi günler.

1091,60 + 200 = 1291,60 euro %13 = 1460 euro yani oda yaklaşık 4.080 TL yapıyor.

Ben 4.080TL yi bilmediğim tanımadığım hiç bir referansı olmayan , paypala yatsa bile güven ortamı oluşmayan birine vermeyi pek akıl karı bulmuyorum.

Aynı ilanları dün bende gördüm. Ama pek akıl karı gelmedi açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Böyle şeylerde kesinlikle riske girilmez 3-5 fazla olsun ama en mantıklısı Canyon'dan almak.

Riske Girmek İstemiyorsanız Fazla Olsun Kaybınız 4 tl Olursa Sıkıntı

İlanlarda adrese Ortaköy yazılmış belki tanıdığım biri çıkabilir, araştırayım biraz buraya yazayım.

Baya bi ilanı var aracı gibi biri galiba ilan sahibi.Para konusu riskli iş adamı görün tanıyın derim ben eğer ikamet ettiğiniz yere yakınsa.

Ben zaten açıkçası Canyon düşünmüyorum ancak dikkatimi çekti.Ortaköy olunca da dedim durumu iyidir falan ne de olsa getirme konusunda sıkıntı olmaz gibisinden.Ama önce para sonra mal mantığı pek de güvenilir değil özellikle de tanımıyorsak satan kişiyi

Arkadaşlar merhaba.Sahibinden.com'da bulunan Cannondale bisikletleri görmüşsünüzdür, fiyatları ABD fiyatları ile aynı.Dayanamadım ve satıcıya soru sordum, ödeme nasıl fiyatlar nasıl uygun falan gibi gibi.Bana, biz bu fiyata almıyoruz sonuçta ucuza alıyoruz yani kar zaten ediyoruz gibi şeyler dedi ve ödemeyle ilgili olarak, sipariş veriyorsunuz sonra sözleşme imzalanıyor ve bisiklet gelince elden alırken parayı veriyorsunuz dedi.Parça garantisi olduğunu söyledi bisikletlerde.Home Office şeklinde çalışıyorlarmış.Şimdi size sorum şu; güvenebilir misiniz siz? Bana güven verdi açıkçası.Ne zaman istersem yardımcı olabilirlermiş hem de.Bisiklet çok ucuz, özellikle Türkiye fiyatlarına göre.Fikirlerinizi merak ediyorum bu konuda cevaplar için şimdiden teşekkürler ^_^

satıcının adı nedir ? link verebilirseniz daha iyi olur :)

Kadroların seri numarası olur. Satıcıdan isteyin. Bu seri numarasını üreticiye dpğrulatın ve üreticiden bu kadroya takılan donanımların listesini isteyin. Satıcıdan da sattığı bisikletin donanım bilgisini alın. Eğer aynıysa satın alınabilir.

Bu arada üreticinin kendi sitesindeki fiyatlar tavsiye edilen fiyatlar. Perakendecilerde bu fiyatın altına bulunabiliyor, özellikle sovyet Rusya ülkelerinde. Ben şuanda Kazakistan'dayım. Burada Giant marka bisikletler %30-40 daha ucuz. Rusyada'da aynısıydı.

@Can Yoltar Cannondale diye arattığınız zaman çıkacak zaten.Efe olması lazım satıcının.Canyon falan da satıyodu ayrıca :D

@Onur Öztürk O da bana aynı şeyi dedi aslında, biz sizinle aynı fiyata almıyoruz sonuçta diye.Donanım listesi aynı yani bana yolladığım mesajda

Geri