Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

@Berke Kazankaya
Mühendis binbaşı 85 lira için ilan açıyor. :D
Lan ver işte çocuğun birine gitsin. 2 yıl sürmüş zaten kızın. Ben olsam utanırdım böyle bir ilan açmaya. Mühendis binbaşı lafı komikmiş yaw :p

Scudo
Başlığın adı değiştirilsin bence; ''Komik 2.el ilanları paylaşalım ve gülelim'' olsun...Paylaşılan bu ilanları yayınlayan kişiler var ve farkındaysanız rencide ediliyorlar.

Evet ilanlarda ki açıklamalar ve fiyatlar komik olabilir, eğer ilanla ilgilenmiyorsan ve bu senin için bir komedi unsuru olabiliyorsa diyecek hiçbişey bulamıyorum.Böyle on binlerce ilan vardır sitede...Hiç hoş olmadı

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
Bu ilanlarla alay eden arkadaşlar hayatlarında kaç ilan açmışlar merak ettim.

@Birtan Kolburan

ilk ilanda acildigi anda "takas sartım cep telefonu olabılır ama son sıstem andiroid işletım sıstemlı telefonlar tercihimdir ve yurt içi kayıtlı olacaklar bmw 1 serisi jant lastık takımı yada tablet veya marka bay bayan güneş gözlükleriyle takas olabılır mesaj atarsanız ilanlarınızı inceler donus yaparım takas fıyatım 800 tl dir" diye bir ibare vardi adam simdi degistirmis, tum konuyu okuyun ondan sonra yorum yapin

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-coranna-marka-26-jant-vitesli-sifir-gibi-takas-olur-167532581/detay/

bu da ayni adamin bir diger satisi, konuda yer aliyor, aciklama bire bir ayni iki satisi vardi adamin

@Berk Ilgar

Sana ne ya da bize ne bunlardan. Forumu bu tip anlamsız başlıklarla neden meşgul ediyorsunuz?

yorum yapmazsin acmazsin konuyu olur biter

İlanları komik yapan fiyatları değil Türkçe'nin kötü kullanılması.
Alay edenler çok mu doğru kullanıyor.
Bir şeyi eleştirmek için o konu hakkında çok fazla bilgi sahibi olmak gerekir.
Bu bisiklet de olabilir.

@Berk Ilgar

Alay eden arkadaşın Türkçesini yukarda alıntıladım. Cümleye büyük harfle başlamamış, noktalama yok. Şimdi biz de bununla mı dalga geçelim.

Bu forumda insanlar kavga etmeden duramıyor mu, merak ediyorum. (Ali Bey sizin için dikkatli yazıyorum). Türkçe ile bir dalgam yok, açıklamasına dalga geçtim. " BMW 1 serisi jant takımı veya marka erkek bayan guneş gözlüğü ile değişim olur" gibi yazılara dalga geçmiştim. Mutlu olmayan insanlar nasıl da insanlarin ufak mutluluklarını iğnelemeye çalışıyor. Size mi battı dalga geçmem bununla. İlginçsiniz. (Yazım hatası yapmışsam affola)

Ayrıca forumu meşgul ediyorsunuz demişsiniz, anladım kesin forumda yaşanan kesintiler benim bu konum yüzünden. Bi' daha olmaz abi söz, iki gözüm önüme aksın ki..

İlan Sahibi Burdaysa Utansın!
(link)
500 TL Edicek Bisikleti 1.250 TL Nedir,Allah Aşkına Yapmayın.

@ERTUNGA
sesli güldüm yeminle :D Allah'ta seni güldürsün Abi...

@Berk Ilgar
Tesadüfen geldim Bu konuya Dostum Ya böyle güldügümü hatırlamıyorum :D Deyoresi varmıs yapmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi=''A:sDas:das:das:dAS: '' :D iyi satıslar dilerim o arkadasa ;)

Konuda bahsi geçen ilanların fiyatı bilerek ya da bilmeyerek yüksek yazılmış olabilir, imla hataları yapılmış olabilir. Her insan hata yapar. Burada doğru olan davranış biçimi, ilan sahibine ilgili site üzerinden mesaj atarak kibarca uyarıda bulunmak mı, herkese açık bir ortamda alaycı ifadelerle hataları ifşa ederek eğlenmeye çalışmak mı?

Medeniyet, teknoloji değildir. Medeniyet davranış biçimidir.

Medeni insanlar olma umuduyla, hayırlı sabahlar.

Gülmek 'Lüks' Tür..Her zaman Her insan icten gülemez belkide gülmeyi bilmediginden..Gülmek kalbe iyi gelir..(Anonim)...Bir Tofas'ı Bir insan 'Lamborghini' Fiyatına ilana koyarsa Haykırarak gülerim..Kimseyi ilgilendirmez.
Sözüm ortaya...

@Berk Ilgar
+1 .........

Düzgün ilan görünümlü yalan bir ilan. :D

(link)

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
@Berke Kazankaya

Oooov, dev yalanlar var hakikaten bu ilanda.

Yani fiyat tamam, istediğin fiyatı koy falan da.. Allahın PET suluğuna carbon (karbon da değil :)) demek nedir allah aşkına?

Edepsiz adamlar yahu.

Abi suluk kafesini geç adam Tiagra setli bisiklete Ultegra yazmış. :D

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Geri