Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden

görerek almak varken uzaktan iş yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana.. gerçekten niyetiniz varsa önce telefonda bi görüşün, sonra da otobüse binip gidin..
bisikleti bi görün deneyin gerekli belgelerini sorun, satıcı ile tanışın.. en fazla bir gününüz yollarda geçer ama sonraki günleriniz huzur içinde geçer :)

Scudo
kontrollü kargo nasıl oluyor?

Tamam hocam sanalpazar en iyisi gibi şuan, veya kontrollü kargo varsa sahibinden

Ailem zaten 2. el olayına sıcak bakmıyor bir de Muğla'ya gitceğimi duyarlarsa aldırmazlar.

@Murat Saygin

Göndericiye söylerseniz , ptt kargoda , kontrollü sistem var. Kargoyu alırken dilediğiniz gibi kontrol edip bakabiliyorsunuz

@Engin ATAL

Güzelmiş o, PTT görevlisi sorun çıkarmaz mı ama dağıtması gereken çok kargo var sonuçta. Bu arada hemşehrimişiz :D

@Murat Saygin

Eğer kargoyu adrese değilde , merkez ptt'sine göndermesini söylerseniz , şube teslimi olur böylece gelen kargoyu incelemen için vakit sorunun kalmaz. Evet :) ben çok alışveriş yaptım bu yöntemle toprağım :D

@Engin ATAL

Tamam sana sonra ihtiyacım olucak :D Mesela merkez ptt sinden ne diyip alıcam ama çok yormıyım seni de bozüyük-bileciğe gidersen çağırabilirsin ayrıca kolay gelsin teşekkürler.

@Murat Saygin

Karşı taraf kargoyu verecek , kontrollü ve kapıda ödeme sistemiyle şubeye gönderilcek. Sana takip numarası verecek ve sen internetten kontrol edeceksin kargom nerede diye , ama karşı tarafa üstüne basa basa söyle , kargo kesinlikle kontrollü olmalı diye. Kargo Eskişehir'e ulaştığında , cebine bir mesaj gelecek ' kargonuz vırt zırt burda ' gidiceksin , kargo kısmında sıraya gireceksin ( çok olmaz ) sıran geldiğinde , kargom vardı diyeceksin ve ardından görevliler aramaya başlayacak sen az çok tarif edeceksin ' büyük bir kutu kapıda ödemeli ' derkenn kargonu bulacaklar getirecekler , kontrollü kargo olduğu için sen bakacaksın , görevli birşey derse ; özellikle kontrollü kargo istedim bakmam gerekiyor dersin , ardından parayı görevliye vereceksin kargonu alıp gideceksin bu kadar. Ha birde şöyle birşey , misal bisiklet 1.500 TL , eğer karşı tarafın PTT hesabı yoksa onun hesabına 1.470 yada 1.480 gibi bir para geçer çünkü havale işlem ücreti kesiyorlar

@Engin ATAL

Tamam hocam saol :D Almama biraz daha var elimdeki bisikletide satmam lazım.

@Murat Saygin

Önemli değil , beni yanlış anlama ama ben olsam salcano'yu tercih etmezdim. Onun yerine sora vitesli bir trek yada cannondale bile daha iyidir salcanodan..

@Engin ATAL

Çok kullanan var gerek tiagradan gerek apex modelinden pek şikayet yok benim de hoşuma gitti başka önerin varmı kadro 58-60 olsun bu 57 ama daha büyüğü yok zaten :D

@Murat Saygin

Salcano markasından genel olarak bir şikayet var. En basit örneğinden google'a salcano şikayet ve trek-cannondale yada corratec gibi markalar içinde şikayet yazın çıkan sonuçları inceleyin. Salihcanoğullarını asla tavsiye etmiyorum

@Engin ATAL

Biliyorum bende forumda çok fazla okudum ama tavsiye edenlerde az değil donanımı da hoşuma gitti tasarımıda beni tatmin edicek kadar o yüzden karar vermiştim. Cannondale alsam kadrosu çok iyi olucak ama donanımı daha kötü olucak mesela. 1500e kadar çıkabilirim 2. el olabilir ama temiz olucak garanti-faturası olucak. Tavsiyeniz verirseniz çok yardım etmiş olursunuz.

@Murat Saygin

Yol bisikletinde donanım çok önemli evet ama kadroyuda 2. plana atmamanı öneririm. Misal ben Trek 1.2 yol bisikleti kullanıyorum , sora vites kolları var ama çok memnunum bisikletimden. Kadrosu ayrı bir güven veriyor. Benim size bir tavsiyem yok , sonuçta bir arayış içersine girdiğinizde , ihtiyacınız olan bisiklete denk gelmiyorsunuz ama aramazsanız o kadar güzel modeller çıkıyor ki karşınıza siz bile şaşırıyorsunuz. Umarım istediğiniz gibi bir bisiklete sahip olursunuz.

@Murat Saygin

Ben fethiye'den geçen yaz kocaeli'ye bisiklet getittirdim aras kargo ile. 85 tl para ödedim. kapıda ödemeli.

TİP :
KADRO :
MAŞA :
ARKA VİTES :
VİTES-FREN KOLU :
ÖN VİTES :
ARKA DİŞLİ :
ZİNCİR :
KRANK TAKIMI :
ORTA GÖBEK :
FREN :
GİDON :
GİDON BOĞAZI :
SELE :
SELE BORUSU :
MAŞA YATAĞI :
TEKERLEK SETİ :
LASTİK :
KADRO ÖLÇÜSÜ :
AĞIRLIK :
700C YOL 20 VİTES
XRS030 HAFİF ALAŞIM 6066 ALÜMİNYUM 3 KEZ İNCELTİLMİŞ
KARBON (MAŞA)
RITCHEY COMP CURVE
RITCHEY COMP 4-AXIS
RITCHEY COMP
RITCHEY COMP 31,6
RITCHEY PRO
MAVIC AKSIUM
CONTINENTAL GRAND PRIX 4S 700X23
45CM, 48CM, 51CM, 54CM, 57CM
8,85 KG

bana kadrosu da iyi geldi.

XRS030 HAFİF ALAŞIM 6066 ALÜMİNYUM 3 KEZ İNCELTİLMİŞ
KARBON (MAŞA)
RITCHEY COMP CURVE
RITCHEY COMP 4-AXIS
RITCHEY COMP
RITCHEY COMP 31,6
RITCHEY PRO
MAVIC AKSIUM
CONTINENTAL GRAND PRIX 4S 700X23
45CM, 48CM, 51CM, 54CM, 57CM
8,85 KG

bana kadrosu da iyi geldi.

701km sizin benim 450 birde ptt daha mı ucuz olur 50ye halletsem süper olur :D

Şuan için iyi denilebilir ama yinede siz bilirsiniz tabiki :) Salcano denince ben bir kez daha düşünüyorum. Kullanmış birisi olarak söylüyorum

Aslında bisikletin kargolanma şeklinede bağlı. Ağırlıktan ziyade , kapladığı yere görede çok tutabilir.

@Murat Saygin

ptt diğer firmalara göre daha ucuz olur. ancak misal aras kargo 2 günde getiricekse ptt 4-5 günde getirir :)

Öyle artık zaten şubeden alıcam kontrollü olucak o yüzden zaten arasla alma şansım yok. Bende Bianchi de 10 kez daha düşünüyorum, kullanıp pişman olunca öyle oluyor :D ama bu modelleri gerçekten güzel geldi bana birkaç danışacağım abim var en son almandan önce onlara sorucam onların onayına bağlı artık.

sahibinden de geziniyordum, sacma sapan ilanlara denk geldim, bu adamlar cidden satabileceklerini dusunuyorlar mi :D
(link)
(link)
(link)

Her malım bir alıcısı var olsada bunların işi zor :)

Hele o ilk ilandaki satan kafayı yemiş sanırım.

• Beğen
Tepkiler: prokamikazae
Geri