Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
@Ozan Cansel Kesinlikle her zaman dediğim gibi AMACINA UYGUN kullanıldığı sürece bir sıkıntı olmaz. Servisten çok şikayet eden var ben hiç servise bisiklet götürmediğim için sistem nasıl işliyor bilmiyorum :) Bazıları servisi ifşa etmek için burada paragraflar dolusu yazı yazana kadar eline iki anahtar alsa belki servise ihtiyaçları kalmayacak :)

@taner yazar

Tabi abi önce bisikletine iyi bakıcaksın, sonra arıza çıkartmamasını bekliceksin :D

@Gökhan Semiz

Ben de servise sadece bakım için götürdüm. 3 defa bakım yapıldı toplamda. Zinciri falan kendim yağlıyom. Zaten bi arıza da çıkarmıyo.

Ben servis konusuna yalnış bakıldığını düşünüyorum, götürdüğün bisikletçiyle ilgili birşey. Yani örneğin x bisikletçisindeki usta, salcanoyu da yapıyor, giantı da yapıyor başka bişeyi de yapıyo. Burda servis kötü demek yerine, usta salcanoyla uğraşırken baştan savma iş yapıyo demek daha doğru :D

@Ozan Cansel Bu yüzden en sonunda dükkan açmayı düşünüyorum :D Merkezi bir noktada fiyatları olabildiğince uygun tutup bütün forumu hallederim servis sorunu kalkar, kavgalar biter :D :D

Merhaba ben city sport 10 almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz birde başka önerebileceğiniz city sport modeli varmı?

Şu anda odamda cs40 ve cs10 var. Hidrolik frene para vericeğinize cs40 alın, yanına spd pedal ve ayakkabı alın derim.

27 vites ile 24 vites arasında fazla fark varmıdır

Aynen var, cs10 daki 2'nin 2'si cs40 da 2'nin 1 ine denk geliyor. Yani cs10 daki 1'in 1'ine ben cs 40da ulaşamıyorum. Ulaşamadığım dişli dik yokuşlarda önem kazanıyor, ama bu fark öyle bariz değil, zaten giriş seviyesi bisiklet böyle şeylere takılmaya gerek yok. Daha farklı önemli detayla varsa arkadaşlar yazsın, benim bildiğim bu kadar :D

@hasany Hayır aşırı bir fark yoktur. 27 vites olanın arka büyük dişlide 2 diş fazlası var. En küçük dişleri aynı. Ön dişlilerde 2 ve 3 te yine 1-2 diş fark var ama bu farklar size 24 ve 27 yi hissettirecek derecede olmaz. Birinde arkada 8 dişli varken birinde 9 var. Ara dişlilerde oran değişiyor ama dediğim gibi büyük bir fark değil bu.

@taner yazar Hocam ben de bisiklet almaya çalışıyorum hangisini önerirseniz bu iksinden, dediğinize göre kalitesi biraz azalmış, bahsi geçen bisikletin:

1 carraaro sportıve 221
2 salcano cıty sport 40 V

CS 40 iyidir. Ozellikle baslangic icin gayet tatminkar.

@OguzGyan

şimdiye kadar aldığım yorumlar sizinle aynı yönde, kadrosu sağlam mı acaba, yani kadro olarak carraro ile aynı denilebilir mi...

@mehmet aşkın
Aralarinda cok fazla fark olacagini dusunmuyorum. En azindan CS40 icin konusursam çok memnunum su an. Genel anlamda da bu baslik altinda daha uzun suredir kullanan arkadaslardanda ciddi problem duymadim.

@OguzGyan o zaman kısmet olursa dediğimiz bisiklete yöneldim ben de tabi 2015 modeli olacak şuan o var...

Kadrolarda büyük farklar olmaz merak etmeyin. Fiyatları yakın muadil modeller. Kullandıkları alüminyum farklı olsa direk fiyata yansır. Ben 2014 kullanıyorum sağlamlığından şüphe etmedim. Eski çelik kadro bisikletten sonra alüminyum kâğıt gibi geliyor insana ama tecrübe edenler gösteriyor ki uzun kilometreler boyunca yük altında sıkıntısız giden bir model.

• Beğen
Tepkiler: massaget
@Gökhan Semiz Hocam, benim de pek kaliteli bir bisiklet tecrübem olmadı memnun kalırım her halde diye düşünüyorum. Forumdan birisi 2015 modeli 2014 göre biraz gerilemiş vites geçişleri açısından diye yazmıştı kimin yazdığını unuttum ama ben 2014 modelini bulamadım bulsam fiyatı da daha uygun olurdu her halde bakalım memnun kalacağımı düşünüyorum bende sizin yorumlarınız dan sonra zaten iki dediğim gibi iki model arasında kalmıştım carraro sportıve 221 ve salcano cs 40 şuan zaten cs ağır bastı tecrübe edenlerde daha çok gibi...

@mehmet aşkın Öncelikle 2015 modelleri karşılaştırırsak 221 ile cs40 karşılaştırmaya bile gerek yok cs 40 her türlü alır. Carraro uzun zamandır lastik yüzünden kaybetmişti şimdi michelin'e geçti ama continental için konuşursak son nokta diyebilirim. Kesinlikle gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Salcanoya gelirsek 2015 ve 2014 cs40 modellerini karşılaştıralım;

Kadrodan konuşursak görüntü değişikliği var fakat sağlamlık, kalite konusunda değişiklik olmamıştır.

Vites konusunda okuduğum kadarıyla yeni modelde kollar değişik ama yine aynı altus 24 vites.

Fren takımı aynı.

Ön arka dişli aynı.

Orta göbek 2014 de suntour iken 2015 de chin haur diye bir modele geçilmiş. Yeni model hakkında bilgim yok.

Jantların isminde küçük değişiklik var ama aynı.

Maşalar aynı.

Ben görünüm olarak 2014 ü daha çok beğeniyorum. Komponenti bana fazlasıyla yetiyor. Şuan alacak olsam yine 2014 alırım. Bulabilirseniz 2014 idealdir. Yeni modelde tecrübem yok ama bana 2014 mantıklı geliyor.

• Beğen
Tepkiler: massaget
Merhaba arkadaşlar bende salcano cs 40 almak konusunda takıldım kaldim. Simdi city fun city life ve city sport arasinda kadro ve donanım bakımından alinabilecek bisikletler hangileridir sizce. birde şehir bisikletini kısa mesafelerde kullanacam sizce camurluk ve bagajlı modeller m8 yoksa cs 40 gibi bir model almalıyım. sizce. BAna yardımcı olursaniz sevinirim

Geri