Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@taner yazar bütce kask dahil 1000 tl olacak sekilde ayarladim. Çok hevesim var uzun suredir araştırdım salcano konusunda da kullananlardan yardim istiyorum

Scudo
@rsomuncu eski sayfaları okudunuz mu acaba ? Daha yeni konuştuk city sport ve fun farkını. City sport serisinden ihtiyacınıza uygun modellere bakabilirsiniz. Örneğin city sport 40 ihtiyacınızı görecek bir model. Ha v fren istemem derseniz 20-10 modellerine bakabilirsiniz.

bende de city sport 40 var 2015 oldukça memnunum tavsiye ederim

@KARDUZ.ERHAN kalın lastik alırsanız fotoğraflarını paylaşırmısınız? bende cs40 için biraz daha kalın bir lastik istiyorum, mtb bisikletlerin görünüşleri hep hoşuma gitmiştir, cs40'a stok lastiklerinin yanı sıra biraz daha kalın bir lastik taktırırsam daha güzel olacakmış gibi hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Erhan81
@hayatgezi 1-2 cm büyük kalın lastik kendini pek gösterir mi bilemem ama daha kalın bir dişli lastik görüntüyü epey değiştirir :)

@Gökhan Semiz çok kalınlarda şehirde zor olur dedikleri için mtb tercih etmemiştim, uygun bir lastik bakacağım ilerleyen günlerde, çok bilgim olmadığı için yardımınıza başvuracağım.

@hayatgezi Ben uzun seneler şehirde mtb kullandım. Agresif kullandığım için merdiven inerken, kaldırımdan vs atlarken çok faydasını gördüm. Yinede amacına uygun kullanılmadığı için haftada 1 gün garanti akort ayarı çekerdim :) Gerçekten düz asfaltta kötüydü ama :) Cs40 a geçtikten sonra "vay be" dedim gerçekten :) Artık agresif kullanmıyorum malum amacının dışına çıkarsak sonu kötü :) Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız :)

@hayatgezi hocam henuz daha kalın lastik takmadım şu araştırma çabasındayım elimde bir adet ng650 nin dışlastıgı var 29 er olanlarından onu bir deneyecegim olur mu bilmıyorum ? :) birileri yardımcı olur elbet kalın lastık takan vardır aramızda yada en fazla ne kadar kalın lastık takabılıyoruz diye ? :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/04/19/90dd2ff9fd598feb95ce3a86c870955e.jpg

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
@mehmet aşkın ben yk bisiklet ve de bisikletcim.com da 2014 modelleri gordum tabi bitmedilerse.ama fiyat konusunda cokta uygun olduklarini söyleyemem.ama yinede isterseniz bi bakabilirsiniz hatta irtibata gecerek biraz daha pazarlikla iyi bi fiyat alabilirsiniz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: massaget
@hakankurt hocam Ankara'da yaşıyorum bu dediğiniz bisikletçiler neredeydi bir bakayım...

Baktım sivas ve konya, ben elden almak istiyorum...

@mehmet aşkın bende kirikkalede yasiyorum gecen yaz ankaradan cs 40 modelini bisikletcilerde aramistim ama bisikletciler maalesef dedi hep bana:aglyrmngaa: gelmez mi dedigimde de bu sene artik gelmez fabrika üretimi bitirdi hepside peynir ekmek gibi satildi demisti:krktm:sadece 1 tane bulmustum elimizde var diyen yiba carsisinda o da aa pardon cs 40 degil cs 30 varmis dedi bende onu denemistim..aaah aah daha dün gibi gözümün önünde hersey:(
Bütün bunlari neden anlattim onuda bilmiyorum sadece 2014 modeller icin deneyip gorebileceginiz bi yer pekte mumkun gözükmüyor diyecektim:)

• Beğen
@hakankurt 2015 model alacağız görünen o gibi...:)

@Betül Ö. görünen şekilde öyle orada mı duruyor o bisiklet sürekli....:)

Gerçekten yer sorunu sıkıntı, koca bisiklet, katlanır bisikletlere bu bakımdan özeniyorum ama onlarda gitmiyor sanki...

• Beğen
Tepkiler: hakankurt
@mehmet aşkın Iyi bi pazarlikla 2015 modelide güzel fiyata alabilirsiniz.2015 cs 40 icin bayi fiyati 635 +%18kdv buna gore bayiyle pazarlik yapin:) burdaki bayiler artik sen yabanci degilsin deyip fiyat listesini önüme koyuyorlar:) yada bayiye gidip yeni modelini deneyip fiyati daha uyguna gelirse internetten 2014 modelinin siparisini verin.kadrolari farkli ama genel itibariyle ayni.

• Beğen
@mehmet aşkın Evet bir yılı aşkındır görüldüğü yerde bu şekilde durmakta her seferinde 4 kat indirip 4 kat çıkartmakta cabası. Evde ufak krizler yaşanıyor ne yazık ki fakat kabullenildi artık. Odamın ufak olması bisiklet ile birlikte 2 adet akvaryumun olması da ayrı bir durum dip dibe hep birlikteyiz :hhhhhh:

@Betül Ö. Ben koridora gazete üstüne koymaya ikna edebildim. Bu şekilde koysam o çok konuştuğumuz zor patlayan continental lastikleri annem paramparça eder :D :D

@Gökhan Semiz Benimki de gazete üzerinde duruyordu kışın kullanmadığım için lastikler temiz durumda o yüzden bu şekilde duruyor bir süredir. Benimkileri kandırabilsem asmayı düşünüyorum fakat kandıramadım odamın ufak olması bisikletle birlikte daha da ufalmasına sebep oluyor.

@hakankurt 2013 model cs serisinin donanımı daha da iyi bulabilirseniz ondan alın diyeceğim fakat piyasada kalmamıştır sanmıyorum. İstanbul sirkeci salcano bayiğini bir arayıp sorarsanız belki ellerinde kalmış olabilir. Yeni modellerindeki donanım eskisi gibi iyi değil acera set var 2013 de 2013den sonrasında altus çıkartmaya başladılar. Kadro rengi farklı bildiğim kadarıyla geri kalan yanları aynı

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
Ben de her seferinde 4 kat indirip cikartiyorum ama alistim :) Benim şansim bizim kattaki diger daire (her katta 2 daire var) boş. Bende bizim kata kilitliyorum korkuluklara hic sorun olmuyor :)

@Betül Ö. Cs 40 arayan benim de, forumda bir arkadaşın takaslık ve satılık şuan, 2013 model ama onda da altus var fotoğraflarına baktım arka vites değiştirici...

@Gökhan Semiz Hocam duvara askı mantıklı ama duvarı delmek gerekiyor hoş benim duvarda delinecek yer de yok komple dolap...:) bu bisikleti almadan yer sorunu beni daha çok düşündürmeye başladı...:)

Geri