Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar dün itibariyle 2013 model salcano city sport 60 almış bulunuyorum. Aldığım arkadaş sağolsun kask eldiven gözlük kilit çanta bile verdi:) dün hayatımda ilk kez bir tura çıktım grup olarak güvenparktan kıbrısköy kanyona gittik. benim için zorlu bir parkur oldu çok yokuş tırmandık. toplamda 65 km civarı yol yaptık. bisiklet çok iyiydi. hafif ve hızlıydı iyi ki almışım diyorum. ve aldığım arkadaşıma çok teşekkür ediyorum beni de tura kattığı için:)

Scudo
@mehmet aşkın İllaki delik deleceğim. Profilden L demir yapıp üst borudan asmayı düşünüyorum. Yerden 1 karış yukarıda olsa yeter. Amaç ev süpürülürken kaldır indir olmasın :D Bu bisikletten önceki bisikletlerim de dışarıda bıraktığım çok oldu, çaldırdığım bulduğum oldu ama bunu ne kadar kilitlesem de bırakamam :)

@rmznlcck Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin :) Güzel bir foto bekleriz :)

• Beğen
Tepkiler: rmznlcck
@mehmet aşkın cs 40 altustu zaten cs 30 aceraydı 2013 modelde şimdi oda altus ondan bahsetmiştim. 40 istediğinizi şimdi fark ettim :)

@rmznlcck
Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz keyifli pedallamalar :)
Ilk gunlerden fazla yormayin kendinizi dik rampalarla. Yavas yavas kondusyon arttikca daha rahat ve keyifli hale gelecektir turlar

• Beğen
Tepkiler: rmznlcck
@OguzGyan Hocam aslında ben bisikleti almak için gittim arkadaş turumuz var katılır mısın hem de bisikleti denemiş olursun ona göre karar verirsin dedi ben de memnuniyetle kabul ettim biraz zorlandım ama değdi gerçekten:)

@OguzGyan benimkiyle ikiz kardeşler. Sen paylaşınca kendi bisikletimi görmüş gibi oluyorum :) :)

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
@OguzGyan Ara ara 5 dk çıkıp deniyorum kendimi git gide daha iyi alışıyor dizim :) Sen tam olarak nerede ikamet ediyorsun :)

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
internet üzerinden Salcano City Sport 40 almayı düşünüyorum sizlere sorum siz kendinizmi kurdunuz yoksa servisemi götürdünüz kurulum için ayrıca serviste bazı donanımlara fark ödeyerek yükseltme yapma şansımız varmı.

@taner yazar avatarınız çok güzel :harika:

Salcano benim hiç aklımda olmayan bir markaydı ama hafifliği ve hepinizin olumlu yorumları dikkatimi çekti.

@tege

Salcano bayiliklerinden alırsan kurulumu onlar yapıp veriyor. Parasını verirsen her zaman component yükseltirsin bu aldığın bisikletçiyle ilgili bi durum. Ben komponent yükseltmeni tavsiye etmem. Zaten bisiklet bütünüyle giriş seviyesi bisiklet bu yüzden ekstra para harcamak pek akıllıca olmaz.

@tege
Internetten alirsan Salcano bayisine gidip montaji orda yaptirman gerekir (ücretsiz olarak) . Yoksa garanti disi kalir bisikletin. Bildigim kadariyla tum markalar icin gecerli bu durum.

@Gökhan Semiz
Bakirkoy :) Bisikletle 10 15 dakka surmuyor Bahcelievler

@OguzGyan inşallah en yakın zamanda bir tur yaparız :)

İstanbul içi temiz kullanılmış fazla hırpalanmamış cs 40 satan varsa görüşelim. Arkadaşıma da alacağız. Ortalama bütçe 500 civarı. City fun 70 alacağımıza varsa cs40 satan çok iyi olur.

cs 40 cılar bisikletten memnunmusunuz şöyle bir ikilemde kaldım cs40 ile rockrider 520 alıp üstündeki 26x 2.0 lastikleri çıkarıp 1.7 yada 1.5 lastik alığ şehire çevirmek yada bunları tamamen kafadan çıkarıp xrs 040 alayım :hihi: biraz manyağa bağladım kafa gitti sanırım

@tege Cs40 işimizi görüyor memnunuz.

Arkadaşlar bende maşayı degiştirmeyi düşünüyorum aradı kalın lastık takıp araziyede girme planlarım var

rock shox paragon 65mm maşa yahut normal 29er maşa düşünüyoru.. normal 29er maşaları olurmu bizim velespitlere ?

(link)

plasti dip boya aklımda cılgınca şeyler var :)

resimdeki salcano assos turuncu fosforlu plasti dip boyanmış hali diledigimizde kolayca sökebiliyoruz alttaki boyaya zarar vermeden :) 11049170_1005555982807624_978132394_n.jpg
plasti dip bike.jpg

Geri