@Mehmed Deniz
Ben pazar hariç her gün çalıştığım için turlara katılma fırsatım pek olmuyor. Pazar da genelde uzun soluklu turlara vakit ayıramıyorum, özellikle Ramazan'da zor oldu. Belki yakın zamanda kısmet olur.
İsim vermek istemiyorum da benim evimin yakınındaki bisikletçi pek ilgili değil, bıkmış artık. Pedalları çevirip vites attırıyor, zincirden ses gelirse, normaldir o gelir diyor. Frenler tekere değiyorsa, o senin gidişini engellemez sorun değil diyor. Kadrodan maşadan ses geliyorsa onları fabrikaya da göndersen yapamaz diyor
Dolayısıyla illa da şu parçayı söküp bakalım demezsen bakması biraz zor oluyor. Ben yavaştan kendim de bisikleti söküp takmaya uğraşıyorum, bakımını gerektiğinde yaparım diye. Şimdilik yeterli alet yok elimde ama gerekli oldukça toparlamaya çalışıyorum. Detaylarını öğrenmek şart. Hem bisikletini kendi kendine tamir edebilmek daha zevkli hem de her zaman bisikletçiye ihtiyaç duymamış oluyorsunuz. Ama forumda özellikle bakım konusunda ilgili bisikletçi tavsiyeleri vardır elbet, araştırmak lazım.
Bisikletinizin rengi güzelmiş, ben sadece kırmızı/siyah modelini bulabilmiştim. Aslında Carraro'nun aşağıdaki modelini almak istemiştim, ama o sıralarda piyasada bulamadığım için tavsiye üzerine Salcano City Sport 60 aldım. İlerde bisikleti değiştirmek kısmet olmazsa sele ve gidon hariç komple mat beyaza boyamak istiyorum
http://www.spordunyasi.com/ProductImages/93964/Bbcarraro-sportive-224-28-bisiklet.jpg