Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Bugün atımı sağlam bir bakıma alıp temizlik, yağ ve ayar işlemlerinden geçirdim. Pedal bizi çağırıyor. Yarın gece turlara başlıyoruz..

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
Scudo
Bende bugün ufak bir tur yaptım. Bisikleti aldığımdan beri hiç ayar yapmadım, şuan biraz vites ayarı istiyor. Temizliğini, bakımını yapıp yaz mevsimine hazırlamayı düşünüyorum bende. Ayrıca ilk işim arka bagaj yapmak olacak.

@Gökhan Semiz ben arkaya bagaj aldiktan sonra kisa turlar icinde bagaj ustu çanta almistim ali expressten. Kiyafet yiyecek gibi şeyleri icin atip turluyorum

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
@taner yazar Aynen bende çanta düşünüyordum abi. Bu güne kadar çok uzun yol yapmadığım için lazım olmadı ama bundan sonra olmazsa olmaz. Bagaj işini halledeyim çantada bakacağım. Çanta harici bagajın üstüne göre bir sepet de düşünüyorum balık tutmaya falan gidince lazım olacak. Çantayı da belki hazır almak yerine kendim halledebilirim heybe tarzında, bakalım nasip olursa şu bagajı yapayım gerisi gelir inşallah.

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
Buradaki arkadaşlar astro 29v modeli için ne düşünüyor acaba? Almayı düşünüyorum. Genel olarak salcano kadrolarından sıkıntı yaşayanınız var mı?

@yollarbenibekler Bu grupta astro kullanan var mı bilmiyorum. Forumda kullanıcılardan direk cevap alabilirsiniz. Bütçeniz dahilinde size en mantıklı gelen marka modeli satın alabilirsiniz. Her marka kadroda sıkıntı olabilir, hiçbir marka sıkıntı olmayacağına dair söz veremez, zaten kadrolarda olan sorunlar çok nadir oluyor. Ben şuana kadar salcano da sorun yaşamadım.

• Beğen
Tepkiler: yollarbenibekler
@yollarbenibekler ben de salcano yu 2014 Eylül ayından bu yana kullanıyorum. Bu süreçte İstanbul-Bozcaada, İstanbul-bodrum turları gerçekleştirdim. Bugün gelip görseniz hala ilk günkü gibi tertemiz ve sorunsuz bir şekilde duruyor. Hiçbir parçası değişmedi. Sadece teller ve kabloları her büyük tur öncesi değiştiriyorum. Fren pabuçları bile hala aynı. Tabi bunda bisiklete bakmanız çok önemli. Tüm bakımlarını kendim yapıyorum. İnternette yeterince kaynak var. Bakımını aksatmadığınız sürece sizi üzemyecektir

Merhaba arkadaşlar <br />Salcano city sport 30 kullanıcısıyım <br />Bisikletimi sağ aynakol krankinin iç dişlisini bozdum bedal takamıyorum tamamen bozuldu<br />Bisikletin üzerinde suntour xcm modeli var. Aynı modeli bulamadim Bisikletim 27 vites <br />Bu konularda biraz bilgisisizim bunu yerine maksimum 100 110 TL civarında ne önerirsiniz.

Herkese merhabalar bisiklet konusundaki bilgim ve tecrübem ilkokul seviyesinde. Ama çok hevesliyim. Carraro 224, Salcano city sport 30, sedona 410, kron TX 500 modelleri arasında kaldım. Dediğim gibi daha çok yeniyim. Bisikleti çoğunlukla şehir içinde kullanmak istiyorum nadiren de olsa turlara, gezilere katılabilirim. Tercihimi hangi modelden yana kullanmalıyım cevap cevap verirseniz minnettar kalırım.

@asbalasar bu modeller arasında bütçeye dikkat etmeksizin sedona tercih edilir. Sonra salcano ya da carraro dan biri alınabilir. Özellikle üzün turlarda sedona 410 SABİT MAŞASI lastikleri kadro geometrisi ile ne çıkıyor

@taner yazar sedona 410 dan yana tercihimi kullandım umarım normal kullanımda amortisörsuz olması dezavantaj olmaz. Yani şehir içindeki küçük çukurlar tumsekler girdili çıktılı yollarda. Çünkü aldıktan sonra çok sıkıntı çekeceğimi söyleyip moralimi bozanlar oldu

@taner yazar orta şu milli kare göbeğin bakımını hiçbir yerde bulamadım siz bir kaynak gösterebilirmisiniz?

merhaba arkadaşlar ben Alper Isparta yalvaçtan. aranıza salcano sport cıty v 40 modeliyle katılıyorum. özellikle tercihim tur bisikleti oldu.çünkü gezmek istiyorum.28 '' jant ve 18 '' kadro boyu var. kilitlenebilir ön amortisör mevcut.

ilk işim arka teker üzerine sele aldım.sonra rahatsız eden oturağını selle royal ile iki gün önce değiştirdim.Oturağı dğiştirince konfor süper oldu.yama seti falan aldım.şimdi sırada pompa (sedona) ,arkaya en az 20 lt lik bagaj/heybe almak istiyorum.

aliexpresten kadro üstüne telefonumu kayabileceğim küçük çanta,arkaya led lamba,alyan seti,suluk demiri gibi ihtiyaçlarımı ekledim birkaç gün içinde sipariş geçeceğim.

yolunuz yalvaç a düşerse beklerim

@eren konu
Ankara' da bu yıl hava çok kötü, bugün yine yağış var, hafta sonu güneşli gösteriyor. Sanırım Demre' de ikamet ediyorsunuz bu yaz oradaydım bisiklet için harika bir yer, çok şanslısınız

@MGSancar maşallah bisiklet şimdi çok güzel olmuş ,sedona maşası mı taktınız ?

@asbalasar

Çoğumuz senelerce düz maşalı bisikletler kullandık. Şehir içindeki bozuk yollarda illa ki amortisörlü maşa kullanma zorunluluğu yok. Zaten şuan çoğu amortisörlü bisiklet kullanıcılarında kilitleme imkanı olanlar şehir içinde kilitliyorlar. Gerçekten engebeli bir arazide kullanılacak olsa tabii ki amortisör avantaj olabilir. Şehir içinde veya biraz bozuk yolda düz maşa gidona biraz titreşim verebilir fakat kullandıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum. En azından ben çok bozuk arazilerde uzun yıllar düz maşa kullandım akort bozulma sıkıntısı bile çok az yaşadım. Moral bozmaya gerek yok, önce bir tecrübe edin eğer gerçekten ihtiyacınız olduğunu fark ederseniz imkanınız olursa bir maşa alırsınız.

@asbalasar yaklaşık 2,5 yıl salcano cs30 kullandım ve ilk birkaç haftayı saymazsak amortisörü hiç açmadım. şehiriçi kullanımda gereksiz ağırlıktan başka bir şey değil.

@FatihC. teşekkür ederim, maşa rst rfm7 modeli. Bisikletin bu halinden oldukça memnunum. Tavsiye ederim. :)

@MGSancar

Rica ederim. Bende de rijit maşalı Salcano XRSF01 vardı, satıp Lapierre Urban 600 aldım. Ben rijit maşalı tur bisikletlerini seviyorum. Sizin bisiklette çok güzel tur bisikleti olmuş.

İyi forumlar arkadaşlar
Bende 1-2 hafta önce cit sport 30v ile aranıza katıldım
İlk yaptığım gidonu kısaltmak oldu
işe gidiş gelişlerde kullanıyorum
Aslında klasik bisiklet bakıyordum ama bunda karar kıldım
Şimdilik memnunum

Dosyalar

• WP_20160223_003.jpg
    WP_20160223_003.jpg
    105,1 KB · Okunma: 42
  • Beğen
Tepkiler: MGSancar