Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Scudo
Arkadaşlar City sport 10 hd ile City sport 30 V arasında kaldim. Aralarında çok afaki bir donanım yok kanısındayım, şehir dışı maximum 100-200 km mesafede binerim. Ağırlıkları hakkında bilgi bulamadım sizce hangisi acaba
Not: ince tekerde amortisör rampa aşağı inişlerde titresimi , amortisörsüzlere göre hissedilir derecede azaltiyormu. Geçen gün ben dağ bisikleti ile inişte çok rahat inerken arkadaşımda amortisörsuz bianchi vardı titretisimden salamiyor rampa çıkar gibi yavas yavas iniyordu. Şayet rahat rahat salamayacaksam amortisörsuz bakacağım.

Amanin salcano kullanıcısı kalmamış galiba . bende tercihlerinden vazgeçip carrarocularin arasına kacayim bari.

Yok artık neredeyse 12 saat oldu bir yorum yapan yok.

@serci2001
City sport 40v kullanıyorum amortisör titresimleri minimuma indirip size keyifli bir sürüş sağlıyor he amacınız performans ise masayı kilitleyipte kullabilirsiniz ama derseniz masa fazla ağırlık yapiyormu evet haliyle biraz yapıyor burda son karar sizin.
Pazar günkü turumda yokuş aşağı virajlı yolda 40 km gördüm maşa açıktı

• Beğen
Tepkiler: AyhanCiceksever
Sizin bisikletiniz ile CS 30V nin tek farkı vites . city sport 10 hd ile City sport 30V yı kiyaslarsak uzun yolda hangisi konforludur. Ağırlıkları nedir.

@serci2001
O konuda birşey diyemem çünkü ikisinide kullanmadim ve bilmiyorum

@serci2001 Selamlar.
Yaklaşık 4-5 aydır CS30V modelini kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ben de bisiklet alma arefesinde sizinle benzer ikilemde kalmış ve CS 10HD ve CS30V yi servislerde deneyerek test etmiştim. Sizin de araştırdığınız gibi aralarında ciddi bir fark yok. Hidrolik frenin konforlu olması avantaj fakat bakımı ve problem çözümü olarak v frenin gerisinde kaldığını araştırarak öğrendiğimi söyleyebilirim. Kısacası benim naçizane tavsiyem CS30V almanızdır. Sadece hidrolik fren farkı olan bisiklet için 235 TL fiyat farkı verilme diye düşünmekteyim.
Umarım en yakın zamanda aramıza katılırsınız. Şimdiden kazasız pedallamalar.

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.
City sport 20 bisikletimin arka jant tellerinden 2tanesi kopmuş bunu nasıl onarabilirim jant telleri satiliyormudur özel örüm olduğu için bulamadim pek

City sport 28xarka jant alınır elinde bulunan varsa ulasabilir mi arkadaşlar

@Celiko29

Jant telleri boylarına göre satılır. Sizde boylarını ölçüp ona göre alabilirsiniz. 2 tel için jant almayın.

• Beğen
Tepkiler: ysinan ve Celiko29
290 veya 292mm de olur . Anadolu yakasındaysanız pazAr günleri müsaitim yardımcı olurum.

@Celiko29 290 veya 292mm elimde var artan yeni tellerden veririm.

Herkese merhaba city wind 40 ile aranıza katıldım. Gidon boyunu kısalttım. Fakat gidonda ufak bir boşluk var. Gidonun ayar çemberlerini çıkarttığımda orada yarık bir lastik var lastiğin yarık olmaması mı gerekirdi bilemiyorum. İyice sıkıştırdığımda sıkıntı yok fakat ön tekeri sektirince yavaş yavaş boşluk oluştuğunu hissediyorum. Çok ufak bir boşluk ama çıkan o hafif vuruntu sesi beni rahatsız ediyor bisikletim zarar görsün istemem. Bana yardımcı olabilir misiniz?

@Burak1355 Üst alyanı iyice sıkıştır, alt plastik conta yerinde kalsın , farklı birşey varsa resim at yardımcı oluruz.

@ysinan teşekkür ederim en kısa sürede bir daha sıkıştırayım. Sürekli vidalarla oynamak istemiyorum. Sıkıştırınca çat çut ses geliyor tedirgin oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: ysinan
Merhaba, gidon için yükselti adaptörü aldım ancak montajını yaptırmak için gittiğim bisikletcim, vites ve fren telleri ve kablolarının kısa kaldığını değişmesi gerektiğini söyledi. Yenilenecek tel için dikkat etmemi gerektirecek bir durum var mı ? Yoksa herhangi bir tel iş görür mü ? (Aldığım ürün de bu (link))

@koniasun Kablolar gerçekten kısa kaldı mı? Gözünüzle gördünüz mü yani, bende yükseltici taktım fakat kısa kalma gibi bir durum olmadı.

Düz dururken bir problem olmadı ancak sağa sola çevirince gerginlik oluştu. Birde mahalledeki bisikletçiye gitmiştim ve usta bu aparatı ilk kez görüyordu. Belkide montajda hata yaptı. O gün taktırmadım daha sonrada vakit bulamadım şu an takılı değil.

keşke daha güzel tasarımlar gelse

@koniasun

Doğru şekilde yerine takılıp yükseklik ayarı tam sizin istediğiniz gibi olduktan sonra gerçekten kısa ve gergin kalıyorsa mecburen kabloların değişmesi gerekecektir.

Peki herhangi bir tel kullanımı sıkıntı verir mi yoksa özellikle aramam gereken bir tel var mı ?

Geri