Şu salcanonun tek suçu işi bilmeyen servis ile iş yapmaları. Yoksa güzel firma vesselam. 700c kadro filan yazıyor sitesinde de ARAŞTIRMA YAPMA BİLİNCİNE sahip her insan çıkar bakar kadrosunu şu firma, jantlarını bu firma üretiyor diye bulur, bakar. Biraz zahmetli ama bu demek değildir ki ucuz etin yahnisi yavan olur. Araştırcaksın bulcaksın.
Kurulum-bakıma gelince, alırsın malzemeyi, madem bisikletin var, bakmasını ve tamir etmesini de bileceksin. Youtube'da zibilyon tane video var.
Parça kusuru varsa verirsin garantiye, hakkını ararsın. Para iadesine kadar yolu var.
Kötüleyenlerin çoğu kullanmamıştır bile. Kulaktan dolma bilgilerle salcano tü, kaka. Hangi modelini kullandın, hangi parçası arıza yaptı gibi yorumlar 5 sayfada 10-15 kişi yoktur.
Kendimden örnek verecek olursam, İlk yol bisikletim olan xrs040 sora almıştım. 2000 km kadar kullandım ve ihtiyaçları belli bir süreden sonra kesmediğini hissettim, yükselttim, xrs 030 tiagra aldım. Yine salcano. Marka ile alıp veremediğim yok, uygun fiyat, parça var. Beğenmediğin parçaya da uygun bütçe ile alternatif bulunur. Olur biter.
Sadece ne istediğinizi bilerek, araştırarak ve düşünerek hareket edin. İki parça ya da bisikleti karkarşılaştırırken artı eksiler iyi değerlendirilmeli. Bisikletin markaya göre değil, ihtiyaca yönelik alınması durumunda mesela speşılayzda aynı parçalar için fazla fazla para ödememiş olursunuz. Pişmanlık da olmaz