merhabalar
ben de salcano xrs20 karbon 2012 model kullanıyorum.bir süre önce kadro kulağıkırıldı.tabii bahse konu parça ellerinde var mı diye fabrikayı aradım.olmadığı söylenince internetten araştırmaya başladım.sonunda
chainreaction dan aynı kadro kullağını bulup taktırdım halihazırda sorunsuz kullanıyorum.ancak kadro kulağı vitus 'un sean kelly special edition modeline aitti.tabii ilk önce şaşırdım chainreaction'a sorduğumda vitus'ların karbon kadroları taiwan'daki fabrikada üretidiğini ve dahası kadro kulağı ölçüleri,vida yerleri vs...tıpa tıp uyduğuna göre salcano da bu fabrikadaki karbon kalıplarını
kullanmış olmalı diye cevap verdiler. salcano bu konuda tatmin edici bir cevap verememiştir.
sonuçta karbon kadro kalitesi ve geometrisi gayet tatmin edici olmakla beraber etiket fiyatı aynı geometrideki kadrolu vitus'dan çok çok aşağıdadır.
tabii benim bisikletim toplama üzerinde ultegra / dura ace sistem var.
forumda zikredilen specialized ,canyon,trek vs gibi üstdüzey markaların karbon kadroları
merhabalar
ben de 2012 model salcano xrs20 karbon kullanıyorum.bir süre önce kadro kulağı kırıldı.tabii bahse konu parça ellerinde var mı diye fabrikayı aradım.olmadığı söylenince internetten araştırmaya başladım.sonunda ingilteredeki siteden aynı kadro kullağını bulup taktırdım halihazırda sorunsuz kullanıyorum.ancak kadro kulağı vitus 'un sean kelly special edition modeline aitti.tabii ilk önce şaşırdım ilgili siteye sorduğumda vitus'ların karbon kadroları taiwan'daki fabrikada üretidiğini ve dahası kadro kulağı ölçüleri,vida yerleri vs...tıpa tıp uyduğuna göre salcano da bu fabrikadaki karbon kalıplarını
kullanmış olmalı diye cevap verdiler. salcano bu konuda tatmin edici bir cevap verememiştir.
sonuçta karbon kadro kalitesi ve geometrisi gayet tatmin edici olmakla beraber etiket fiyatı aynı geometrideki kadrolu vitus'dan çok çok aşağıdadır.
tabii benim bisikletim toplama üzerinde ultegra / dura ace sistem var.bisikletim toplam ağırlığı 7,5kg ve performans açısından gayet memnunum.
forumda zikredilen specialized ,canyon,trek vs gibi üst düzey markaların karbon kadrolarını almaya kalksanız tonlarca para harcayacaksınız tabii güç meselesi.
ancak bırakın çiziği geçenlerde arkadaşımızın tarmac bisikleti ufak bir kaza sebebiyle 3 yerinden kırıldı.insanın içi sızlıyor tabii.
hepinize saygılar sunarım