Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG 350 hakkında bilgi

ng 350 bence üstündeki donanım olarak değilde genel olarak bakılırsa yarış seviyesine biraz harcama yapılırsa yarışlara girilebilir.tabi ki bi giant yada scoot kadar ii değil ama fiyatına göre gayet başarılı bir bisiklet...

Scudo
üzerindeki diski we amortisörü söküp yerine rst gila taktırma imkanımız olamaz mı ?satın alırken.ben ng 350 almayı düsünüyorum da.

diskin performansı nasıl abi yaa.benimde kafamda ng 350 var ama disk beni korkutuyo.birde amortisörün performansı.

zoom marka amörtisörü duke yada psylo ile karlaştırılamaz onların yanında vasat kalacak kadar kötü sayılır.disk'i de gayet iii tabi ki hidrolik kullanmadı isen. rst gila yi da pek bilmediğim için bişi diyemiyeceğim

Öyle deme bende ng 450 kadrosu var 16 inç oldugu için gayet iyi oldugunu söyleyebilirim.Fakat fazla performans sürüşü yapmıyorsanzı yeterli diyebilirim.En kötü tarafı arak çatal dik inişlerde fazal esniyor..Vites ayarına gelince o aynakol çabucak egilebilecek cinsten bişey ve ön attırcı ile biraz problem yaşıyolar busnu söylemem gerek :D Eger problem arka vites ise bir bisikletçide 30 sn içinde halledilebilir diye düşünüyorum.Arka vites bayaa güzel çalışıyordu...

12 kilo biraz iddialı bir rakam olmuş bence.Bilmiyorum bisikletin üzerindeki diger aksamları yazmamışsınzı ama bisikletlerimizin fotografları bölümünde ng 450 full modifiyeli başlıgı altındaki resimlere bir bak derim. 13.5 kg oldu bisiklet.....Ki önde zoom amortisör disk fren fln çok zor 12 kg olması diye düşünüyorum ....

Ng 350 nini üzerinde az telli jant seti bulunuyor.YAkından görüp test etme foırsatım olmadı ama benim inancım 36 telli bir cift kat janttan biraz daha azyıf olacagıdır.İllede atlama fln yapacaksan bisikleti alırken bisikletçinden muadili bir jant taktırabilirsin...

Son olarak 350 nin resimlerine ve teknik özelliklerine bakarak şu yorumu yapabilirim.Fiyatına göre gayet güzel bir donanıma sahip.Özellikle euro 1650 den 2 ytl civarına kadar fırlamışken euro üzerinden satış yapan bisiklet markalarına göre şimdi avantajlı konumda oldugunu söylemek dogru olur salcanonun.Eger euro eski kurundan satış yapılsaydı keninlikle xc 1000 derdim.En azındakn kadrosu ng 350 nin kadrosundan daha iyi olacagı inancındayım... Alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun diyorum.Ama şundan eminim bu bisikleti satın alan arakdaşlarda benle hemfikir olacaktır diger insanlar jant setlerinde gözü kalacaktır.(daha çok yayların ve daha alt model kullananalardan bahsediyorum

• Beğen
Tepkiler: Muharrem karadağ
salcano ng-350 kullanıyorum.bisikleti geçenlerde tarttırdım. 14,200 geldi.tartı elektronikti ve üstünde ; arka çamurluk,km saat vardı. Donanımda NG-350'nin biraz modifiye değilmiş haliydi.Bence gayet ii bir bisiklet

Agırlık gerçektende iyi.Fakat 12 kg için bayaa bir üst grup gitmek lazım kendi kanımca......

Euro konusunda süper haklısın. Ama Whisle Miwok 614'le de kıyaslarsan sevinirim 350'yi. O da fena değil.
Ben de ilk bakışta vurulmuştum 350'ye. Ama yakından bakınca biraz hantal geldi bana. Gerçi ben Kron biniyorum. Alıcısı değilim.

orjinal lastikleri 2.30 luk olanı görmüşsündür ve selesi dandik benim msn spaces'im de ng-350 modifiyeli var istersen gir bi bak çok kaba mı gözüküyor.

Herkese merhaba,

Foruma ilk defa bugün katılıyorum. Birkaç gün içerisinde bisiklet almayı düşünüyorum.

Bisiklet almak için öncelikle mahallemizdeki bisikletçiye gittim ve kendi yaptığı bisikletleri gördüm. Çok fazla marka vs. bilmiyorum. Ama orada değişik gövde tiplerinden oluşan bisikletler vardı. Shimano marka vitesler kullanılmıştı. Aşağı tukarı 300 YTL'lik bir fiyat aldım. (Gövdesinin Tayvan'dan geldiği söylenmişti.)

İnternetten de araştırırken Salcano'nun NG-600 ve NG-350 modeline rastladım. NG-350 biraz daha pahalı olsa da görüntü olarak gerçekten çok güzel. Bu bisiklette istenildiği zaman üzerindeki herhangi bir parça değiştirilebilir mi? Ya da gerek olur mu?

Bu bisikletin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son olarak el yapımı bir bisiklet mi daha doğru olur(örneğin yukarıda bahsettiğim bisiklet gibi) yoksa Salcano'nun NG-350 modeli her açıdan isteklerimi karşılar mı?

Genelde yazıldığını farkettim. Kilom 77, boyum da 1,78.

Fiyat farkı yine de biraz fazla sanırım. Bu bisikletin artısı nedir peki? Aralarında amortisör markası dışında çok önemli bir fark olmasa gerek diye düşündüm. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Tşk.

trekler kadro bakımından diğer bisikletlerden hafif hemde ng350de disk fren var o bisikleti daha ağır yapar

Ama bisiklet ellerinde yok :)

bi sn ben konudan uzak kaldım hangi bisikletim diskleri ii tutmuyor acaba birisi beni aydınlatsın..!!

Geri