Scudo Sports

Salcano Servislerinden Şikayetçiyiz

bisiklet kulturu gelıstıkce bu ıs değisecek biz boyle davranan servisleri uyaracaz devam ederse servisliklerini iptal edecez ayrıca bisiklet endusturisi derneği olarakta bazı calısmalarımız var servisleri eğitmek ve belgelndirmek ilerde bised onaylı servislerden istedğimiz servisi alacagız uyarılarınız tesekkur ederim

Scudo
evet aynen katılıyorum disklerimden gırççç diye ses gelmesine rağmen servise gidip kontrol ettirmeme rağmen senin disklere pislik bulaşmış diyip sprey sıkarız diye gonderildiğim halde 15 gün olmasına rağmen nası bir spreyse hala gelememesine rağmen üstüne üstelik arka disk frenin tutmamasına rağmen nasıl bir cevap gelecek bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: suzunkopru
@Hasan Topcan

Hasan abi o kadar olmaz al bisikletçiden bisikletini kendinede 8TL ile 10 TL arası bir fiyatı var würt olur,benim tercihim pilastğe zarar vermeyen italyan fren palata temizleyici al bir beze sık diskini iyice temizle olmadı frenede sık ama bir kere de kutuyu boşaltma biraz bisikleti hızlı hızlı ama frenleri yavaş sıkarak sür diski temizlersin bu tarz şeyler içinde meşgul etme hem bisikletçilerin çoğu işi bilmez nasıl kazık atarım diye olaya bakar.O yüzden ciddi sorunların olmadıkca gitmiycen benim vitesim bisiklet geldiğinde yamuktu adam garantili malı bile değiştirmek için sekizkere yanına gidip gelidim her gidiş 30km 240km yol gittim bisiklet daha bir hafatalıkdı.

• Beğen
İstanbul anadolu yakasında Velespit bisikletin servisi çok iyi tavsiye ederim...

VELESPİT BİSİKLET

Bağdat Cad. No:49 Kızıltoprak (Shell Benzin İstasyon Yanı) Kadıköy/İstanbul

TEL : 0216 337 96 60

FAX: 0216 345 77 50

• Beğen
servisten bende şikayetciyim daha bisikleti ilk aldığım gün monteleyip bırakmışlar ön teker dönmüyor anca pedal basınca yoksa elle cevir şöyle bi turlasın falan yok olmuyor neyse onu hallettik frenlerde problem falan vardı ben gitmekten sıkıldım onlar yapamadı fabrikayı aradım oradaki beyefendi servisimize güvenimizz sonsuzdur gidin hallederler falan neyse artık ümidi kestim iyi kötü biniyorum ve salcanoya sesleniyorum daha kaliteli bir servise gecin yoksa baska kişilerinde canı yanabilir bisikletten ciddi anlamda soğuyabilirler

ah bizim orayı bir görseniz bisikletimi aldığım gün malum garanti zımbırtısı için gittim monte işlemi bitti çıktım şehrin dışındaki üniversite kampüsüne...giderken ön aktarıcının ayarlar komple bozuldu arka biraz yumuşadı sıktırdım ön dişli 2de arka dişli 8de giderken 2 tane has kangal beni kovalamaya başladı işte o an servise ağzıma geleni saydım..neyse 200metre kadar gittikten sonra köpeklerden kurtuldum derken yürür aksamların çoğu sıfırlandı 5 km bisiklet sırtımda geldim..sivasta bu adamlardan sıkıntı çeken çok ki bu anlattığım en hafiflerinden...duy bizi salcano düzelt şu servislerini

@Hasan Topcan

O ses benimkinden de geliyordu kaliperler balatalar komple değişti serviste ısrarla onlar değişirken rotorun yani diskinde değişmesini istedim beni başta dinlemediler hele bir deneyelim olmazsa bakarız diye sonunda benim dediğime gelindi sorun geçmedi disk değişene kadar çünkü diskte bariz yalpa vardı ama genede sağolsunlar geçde olsa onuda değiştirip sorunumu çözdüler fren sistemi komple değişti şimdi disklerde ne sürtme ne ötme ne gıcırtı hiç bir sıkıntı kalmadı tek sıkıntı yayalar artık arkadan yaklaştığımı duyamıyorlar ve önüme atlayabiliyorlar :)

Karani Bisiklet Ankara'ya çok teşekkürler gerçekten 10-15 gün parça gidip geldi İstanbul'a çok uğraştılar.

• Beğen
@Hasan Topcan

O ses benimkinden de geliyordu kaliperler balatalar komple değişti serviste ısrarla onlar değişirken rotorun yani diskinde değişmesini istedim beni başta dinlemediler hele bir deneyelim olmazsa bakarız diye sonunda benim dediğime gelindi sorun geçmedi disk değişene kadar çünkü diskte bariz yalpa vardı ama genede sağolsunlar geçde olsa onuda değiştirip sorunumu çözdüler fren sistemi komple değişti şimdi disklerde ne sürtme ne ötme ne gıcırtı hiç bir sıkıntı kalmadı tek sıkıntı yayalar artık arkadan yaklaştığımı duyamıyorlar ve önüme atlayabiliyorlar :)

Karani Bisiklet Ankara'ya çok teşekkürler gerçekten 10-15 gün parça gidip geldi İstanbul'a çok uğraştılar.

• Beğen
Satış sonrası hizmet kötü ise ürün ne kadar iyi olursa olsun
Haziran 2009 da salkano troia aldım. vitesler şimano idi. Ancak aylık periyodik bakıma bu gün gittigimde fren tellerinin kısa oldugunu ve 15 liraya degişecegini söyledi Bakırköydeki Metin bisiklet. Sebebini sordugumda ise 350 liralık ucuz bisiklet alırsanız böyle olur dedi. Peki bu parca hatası degilmi dedigimde ise hayır dedi ve 2 aylık bisikletin fren telleri imalat hatası olarak kısa geldiginden yenisini parayla taktı. Salcano ucuz bisikletlerde kötü malzeme kullandıgından biz bunları parayla degişiyoruz dedi. Yarın Tüketici mahkemesine başvuracagım. Sorunum halledilmez ve param iade edilmezse bütün forumlara yazacagım.

Zaten Salcano firmasının maillere cevap vermedigini şurdan anladım . Çünkü Bakırköydeki Metin Bisiklete sizi Salcano Gn.Md. bildirecegim dedigimde siz bilirsiniz dedi. Demekki salcanonun maillere cevap vermedigini biliyor servisler

@M.Ali Avcı

Salcano'ya ne zaman mail attıysam cevap geldi. Yeter ki doğru adrese atın ;)

bayram@salcano.com

bu adrese ne sorununuz varsa bildirin, Bayram Bey ilgilenecektir emin olun. Ama forumdaki her konuya aynı mesajları yazıp da burayı kirletmeyin ;) sorununuz sizin hatanızdan kaynaklanıyor, servis sizi tabir-i caizse 'kazıklamaya çaılmış' ve siz de dediklerine inanmışsınız. başka kimseyi sorumlu tutmayın.

Mehmet Can Çimir
Peki varsayalım kazıklandık. Peki bunu sineyemi çekelim veya başka arkadaşların da aynı tuzaga düşmelerini önlemek için sorunumuzu paylaşmayalımmı ?

• Beğen
arkadaşlar ben de bianchi var.bisikleti ilk aldığımda ufak tefek sorunum oldu.servise götürdüm. servis biras sinirlendi bana bende hemen bianchiyi aradım. adamlar hemen servisle görüştü.servis benden özür diledi o günden beri bianchi servisiyle hiç bir sorunum yok. forumu inceledim hep salcano servisinden şikayetçiyiz yazıyor.bisiklet alırken servisi de gözden geçirin bence...

• Beğen
@M.Ali Avcı

Paylaşmanın da bir adabı usulü vardır. Her konuya aynı metni kopyala-yapıştır yapmanıza gerek yok! 1 kere yazsanız bile zaten yardımcı olunuyor. Tabii ki başka arkadaşların da servisler konusunda dikkatli olması lazım. Ama sorun Salcano'da değil, serviste... Fren telinin kısa olma gibi bi ihtimali yok! Eğer öyle olsaydı frene bastığınızda yavaşlamaz ilk duvara yapışırdınız...

Geri