Furkan Yavuz
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 267
- Bisiklet
- Salcano
forumda birçok arkadaşın servise ihtiyacı olmayacağına inanıyorum ancak bu işe yeni başlayanlar ilk servise gider. adamı ilk günde soğutuyorlar. ben frenimi arkadaşıma bile ayarlatmam kendime özgüdür ama vites zincir gibi şeyleri temiz yapacak bisiklet servisi olsa işlerimin yarısını ona yaptırırım. aldığı parayı haketsinler ben de onun mesleğini kendim yapmak zorunda kalmadan ona ekmek parası kazandırayım. salcano servisinden dolayı bisiklete binmekten soğuyan yeni bisikletci çok gördüm. ne yapalım yani servisler mecburen etken bu işte...
astroyu aldığımdan beri servise yalnız 3 kez gittim 1)ilk aldığımda montaj 2)garanti kapsamına girmesi için 15 gün sonra bakım 3) yaptıkları ayar yüzünden yolda kaldığım için adamlara kızmaya gittim
ön göbek bilyalarım değişecek bu ara fazla binmediğimden yapmaya üşeniyorum. düzgün servis olsa gider yaptırırım. yok işte salcano...........
astroyu aldığımdan beri servise yalnız 3 kez gittim 1)ilk aldığımda montaj 2)garanti kapsamına girmesi için 15 gün sonra bakım 3) yaptıkları ayar yüzünden yolda kaldığım için adamlara kızmaya gittim
ön göbek bilyalarım değişecek bu ara fazla binmediğimden yapmaya üşeniyorum. düzgün servis olsa gider yaptırırım. yok işte salcano...........