Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 001 Tiagra 2018

Yalan olmasın diye düzeltiyorum Tiagranın 11-28 ruble oranı yokmuş, çok tecrübem olmadığı için ben 11-28 aldığımı düşünüp yine 12-28 oranı alıp aynısını taktırmışım. Arka aktarıcıda kısa olduğundan bu yüzden 52-36 aynakola 11-25 t almaya karar verdim. Tiagranın maalesef 11-30 ruble oranı da yok, 11-32, 11-34, 12-28 ruble oranları var.

Scudo
kusra bakmayın ama beş kuruş etmez bir bisiklet bu alana bişey demem ama almak isteyen varsa uzak durun derim. neden niçin derseniz araştırn derim,o kadar iyi olsa idi şimdi zaten bir çok takım kulanıyor idi,zorla biniyor bazı sporcular sanrım,dayatma reklam sponsorluk işleri işde,ama sorduğunda herkes şikayet eder,uzun mesafe antrenman işkence bu alet ile benden bu kadar,

@Serkan Mıstınoğlu biliyorum ne kadar istekli kulaniyolar sence vede sürekli değilde arada bir kulaniyolar olmamaları neden acaba,hocam kısa ve öz beş kuruş etmez bir kadro

@tırıvırı.
Neye göre 5 para etmez anlamadım. Kullandınız mı kadroyu? Velomarisli bir arkadaş vardı geçen fondoda dura-ace'lisini almış. Bisikleti ben de merak ettiğim için yorumlarını aldım. Daha önce specialized dahil bir kaç tane marka daha saydı bunların orta-üst seviye karbon kadrolarını kullanmış olmasına rağmen bu tercihte bulunmuş ve gayet olumlu yorumlarda bulundu.

52-36 aynakol ve 28-12 ruble !!! :acpsnr:

Sanki Hollanda'da yaşıyoruz da bütün yollar sprint atmalık. Hiç uzun soluklu tırmanış yok buralarda dimi....

Ama Salcano daha alt modellerini de 53-39 aynakol ile satıyor.

Biraz daha alternatif sunsanız keşke malum ülkemizin heryeri dağ tepe...

Sonra yeni başlayan adamlar sakatlanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Işıklar Gazisi 53 -39 11-25/26 satıyor hemde çok ağır, benim anlamadığım salcano bu kadar eleştirilirken daha kötü olan carraro yol bisikletleri neden salcano kadar eleştirilmiyor. Salcanoya sıra gelinceye kadar cararro var sırada. Üstelik carraronun ultegra, dura ace vitesli bisiklet modelleri de yok.

xrs 001 ultegra di2

aynakol : 53-39
ruble : 11-28

2 senedir hiç bir sıkıntım yok çok şükür.

Salcano'nun ( üst grup ) yol bisikletlerine laf edenleri anlamıyorum.

Alıp deneyip tırmanış yapmış mı ? günde 150-200 km devirmiş mi ? burada kötüleniyor.

Dosyalar

• IMG_1633.JPG
    IMG_1633.JPG
    174,8 KB · Okunma: 148
@bugra_5211 valla benimki hiç üst grup falan değil. xrs030 apex. 13 bin kilometreye yaklaştı daha ciddi bir sorun yaşamadım.
salcano'yu savunacak değilim. tipik amatör zihniyetli firma. al sat para kazan. malın arkasında durmak, satış sonrası hizmet falan hak getire. ne yapalım ki bizim bütçemiz de buna yetiyor. ben alırken bilinçli aldım. ücretsiz ilk bakıma bile götürmedim.

Salcanonun ust seviye bisikletleri gercekten guzel saglamda xrs 040-030 dan itibaren modelleri gayet iyi bence bende bisikletimi bu sirayla yukselttim gayet saglamlar suandada karbonu var oda saglam

@bugra_5211

Kötüleme değil, gerçekleri dile getirme. Şu son seneye kadar göze hoş gelen bir tasarım bile yapmaktan uzak duran bir firmaydı Salcano yol bisikletleri konusunda.
Şimdi ise en alt seviye yol bisikletlerinde bile ( apex - sora - tiagra ) 53-39 aynakol ve 11-26 ruble oranları kullanıyor. Bu oranlar ile bırakın amatörleri profesyoneller bile düz etaplar haricinde pek başvurmuyor. Kaldı ki uzun süreli bu oranları kullanmadan kaynaklanan fazla yüklenme sonucu oluşan diz ve eklem sorunları da cabası.
Gerçi bu taktiği diğer yerli bisiklet firmaları da yapıyor. Bakınız: Kron, Mosso(ümit bisiklet), Carraro

Salcano Xrs 030 Tiagra modelini 3 senedir kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. 52×34 ayna 11×28 ruble var üzerinde. Düz duvara bile tırmanıyorum Ama ilk aylar mahvediyordu beni. O ayrı mesele tabii Makineye servisin eli değmedi. Kendi bisikletçim var ona yaptırıyorum. Siz de sıkıntı yaşamak istemiyorsanız bakımlarını serviste yaptırmayın. 2. El Salcano alırken ilk soracağınız şey makineye servis eli değdi mi olmalı. Satış sonrası destek sıfır. Makineler 040 sora dan itibaren oldukça sağlam ve kullanışlı. Herkese tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: M.J.
@fatihözüdoğru hocam öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah. Carraro CR 052, tiagra 4600 modelini yaklaşık 3 sene, 15000 km. hiç sorunsuz kullandım. Sanırım kullanmadığımız modeller hakkında kötü dememek gerek. Carraro modelleri fp ürünleridir.

@Bahri Kaplan carraro 062 105 daha ust modelini kullandım. Benim neden kötü dediğim belli tekrar yazayım salcanonun en üst modeli dura ace varken, carraro da 105 var bana carraronun ultegra ve dura ace modelini gösterebilirsin. Carraronun 052 modeli kaç kilo onu da yazın bakalım. Benim dediğim kilo olarak carraronun bisikletleri daha ağır aynı parayı verip daha hafif bisiklet almak varken niye daha ağırını alayım.

Konuyu hortlatacağım ama,yeni xrs001 hakkında kullanıcı yorumları alırsak harika olur..

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Geri