Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@serkan akta hızlı cevaplar ve ilginiz için teşekkür ederim. Karşıyaka da sürekli gittiğim Seda Bisiklet var, en iyisi pazartesi oraya gitmek. Sizler kadar becerikli değilim ne yazık ki, sadece kutuyu açıp üstten baktım, içinden çıkarmadan kutuyu tekrar bantladım

Scudo
@osmanfeza hayırlısı olsun bizimkisi becerikli olmaktan değil sabırsız olmak ve birazda cahil cesareti diyebiliriz uzunca bir bekleyişin ardında gelen bisikleti öylece evde yatırıp bekletmeye dayanamam

• Beğen
Tepkiler: osmanfeza
Hayırlı olsun. Yeşil olanda alan varsa resmini koyabilir mi?

#Katilhamsi
Ben yeşil aldım, salı günü kurulmuş halde servisten alırım sanırım. Resimleri paylaşırım.

Sürekli gittiğim bisikletçim kurulumu yapmadı. Kutuda eksik veya hatalı parça olabileceğini, kutunun yetkili servisçe açılmasının daha doğru olacağını söyledi. Bende mecburen servise bıraktım. Yarın teslim alıp hemen kendi ustama gideceğim. Gerekli ayarları yapılır, eksiklikleri giderilir artık. Bir hafta da bisikletime binemedim, kargo bekle, hafta sonu bekle, servis bekle..... Sabır

Şu marka, verilen fiyatın hakkını veriyor çok iyi ama işte şu servisdir şudur budur adamı öldürür yemin ederim.Sırf bu yüzden bi ayar oluyorum şu Salcanoya -_-

@Sadettin Z. Sözünüzü çok beğendim :D Ben daha lastik değiştiremiyorum ama :( Dün Xrs01 gördüm bi tane çok da güzeldi ama işte Salcano olunca böyle bi tereddüt oluyo işte :p

düm yaptım ödemesini, kargo bekliyorum artık bu bisiklet için.
yeşil siyah fotoğrafı paylaşacak olan yok mu aCABA?

sol kol 3 kademe olmalı 1-2 ve bide 1.5 var oda aynakol küçük dişlideyken en küçük 2 ruble dişlisinde çapraz kullanımı engellemek için. iyice ileri basarak 2 den 1 e düşürebilirsiniz az basarsanız yada 1den 2 ye geçerken az basarsanız önce 1.5 a gelir çapraz engelleme için ufak bir önlemdir bu. takılma dediğiniz şey bu olabilir

@osmanfeza Hayırlı olsun :) Jantlardaki Salcano yazısı sticker gibi mi? Çıkıyor mu, yoksa jantın profiline mi işlenmiş?

@osmanfeza

Bisikletinizin gidon, sti kol ve sele ayarlarını kendiniz mi yaptınız? Gidon biraz boynunu bükmüş ve sti kollarda olması gerekenin hafif altında görünüyor. Sele borusu ayarını bacak boyunuza uygun yaptıysanız sorun yok.

@Sadettin Z. Tüm ayarlar serviste yapıldı. İlk yol bisikletim olmasına rağmen, kolların konumu banada çok aşağıda geldi. Gidon ayarlanırda, kollar için sargının sökülmesi gerekir değilmi? Sele borusunu fotoğraf için yükselttim sele pozisyonu serviste ayarlandı ama içime sinmedi.. Sanki bişeyler eksik yada yanlış hissi var sürüşte. Alışmak ile ilgilimi, ayarlar mı bozuk bilmiyorum.

Bu gün (28.4.2015) GittiGidiyor dan 100 tl indirimle 900 tl ye sipariş verdim.Kredi kartınada 50 tl para puan hediyesi var.850 ye geldi.:)

@osmanfeza

Hayatında yol bisikleti selesine oturmamış adamları sırf eli takım tutuyor diye servis yaparlarsa böyle oluyor işte. :mad:
Forumun arama özelliğini kullanarak "ergonomik ayarlar" şeklinde aratırsanız bu konu hakkında detaylı bilgileri içeren birkaç başlığa ulaşabilirsiniz.
STI kolların pozisyonunu ayarlamak için gidon sargısını kolun altına kadar açmak gerekir. Daha sonra kolu gidona sabitleyen kelepçeyi gevşetmek için 5mm allen anahtara ihtiyacınız olacak. Youtube da bu ayarlamalar ile ilgili çokça video mevcut. Biraz ingilizceniz varsa yabancı videolar çok daha detaylı açıklamalara sahip.

• Beğen
Tepkiler: osmanfeza
Geri