Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@acatlikan üretimde her şey değişebilir. (yani iki taraf için tek parça sticker yapacaksan 3.1 gibi alınabilir. tam sıfır olsun diyorsan 3 cm) O yüzden yarın bisikletinizi teslim alınca siz ölçerseniz daha sağlıklı olur.

Scudo
Gidon sargısı ve sti kolları ayarı için bisikletçide bıraktım gelince tekrar resim atarım.

Dosyalar

• 20150430_133750_HDR~2~2.jpg
    20150430_133750_HDR~2~2.jpg
    297,1 KB · Okunma: 125
  • Beğen
Tepkiler: Antecurs
@osmanfeza

Ne sele taktınız merak ettim resim atma şansınız da varsa çok güzel olur. :D

Sele değiştiren arkadaşları görünce mutlu oluyorum. Yaklaşık 5 aydır sele alıcam diyorum kendi kendime.

@Katilhamsi Hocam hayırlı olsun...

@osmanburak Kardesim Kırmızı guzel olmus Hayırlı olsun..Eger gidonuda kırmızı yaparsan super olur ;)

@mehmetcan üzülmez Kardesım Hayırlı Olsun...Lastikler nasıl fark yaptımı? Eskisine Göre...Bırde Lastık Degisimi yapan arkadaslar ''lastik detaylı bilgisini paylasırsa'' memnun oluruz..Ona göre yenı alıcaklarda yararlansın bizde alalım...Tesekkurler

@Uğur Recep AKGÜL
Hocam Merhaba Tekrar... Bende MTB Kullanıcıyım giris Seviyesi ama 2bin cıvarı harcadım kaliteli hale getırdım 1.5 2 yıldır aralıksız kullandım sayılır..Simdi XRS 040 taktım alıcam gibi ama yazmıssınızya :) MTB den YOL bisikletine gecis nasıl bir duygu bunu gecince acıklarsanız sevınırım alana kadar duyayım sizden :) Essekten Ata binmek gibi mi gercekten :) Saygılarımla...

@VeyselKobal dağıtıcıya verildi dediği gün eline geçer o geldiği gün giriş işlemini yapıp ertesi sabah dağıtıcıya veriyorlar

• Beğen
Tepkiler: V.K.
@Sayk20 dün gelmedi zaten :( , ama bugün dağıtıcıda :)

@VeyselKobal nasipse bugün elinde olur .. hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip etsin :)

• Beğen
Tepkiler: V.K.
Arkadaslar bu xrs series kirmizi şeritli lastik nasil. Benim bisiklet 2015 xrs. En hosuma gitmeyen sey lastiklerdeki o kirmizi seritler. Sifir lastigi hemen degistirmek de istemiyorum. Boyasam mi ne yapsam bilemedim.

@mergin abartıyorsun Kardesım...Aksine bende O seritler icin alıyorum...Cok hos duruyor..Tabi zevkler ve Renkler ama Hos duruyor Yani..Bende SET baktım 300 tl bisikleti alınca Shımano jantladegıstırıcem Lastıklerde degısıcek bi 500 tl masraf yapıcaz artık

@Bora Doruk 500 tl masraf yapmaktansa ust model 030 almak daha mantikli degil mi?

Arka göbek vidalı.Bu mandallı hale gelebilir mi yoksa göbek mi değişmeli?

tartıya sığdıramadım bisikleti.
yarın el tartısıyla ölçerim.

bisiklete farklı güzel ve kaba durmayan bi sele takmak istiyorum.
marka model önerebilecek var mı acaba ?

Bugün ben de bisikletime kavuştum :)

Artıları eksileri herkes biliyor gibi artık, o yüzden ben de tekrar etmeyeyim:ckskc:

Herkese keyifli pedallamalar dilerim :harika:

benim bisiklette akşam saat 6 gibi geldi. hemen açtım kutuyu gidonu ön jantı falan taktım ama arka jant göbeği qr mandallı değildi. civatalı yollamışlar. ön tekerin akordu bozuk, fren pabuçları jantın fren yüzeyine göre ayarlanmamış, ön vites de ayarlanmamış. bisiklet dağılmasın diye takıp geçmişler parçaları. janttaki stickerları da söktüm, jantın birleşim yerinde boşluk var, bir arkadaşta paylaşmıştı bu konuda. heralde jant fabrika çıkışı böyle üretiliyor

selesi de yol bisikletine hiç yakışmıyor, takmaya utanıyorum. ama yinede bu fiyata f/p oranı yüksek bir bisiklet

@Nail Acun sağolsun,gidon ayarları yaptı.
bi de yeni sargı sardı.
bisikleti kullanmaya asıl şimdi başladım diyebilirim. ayarsız ne saçma sapan şeymiş öyle yaa.
IMG_20150507_151227.jpg

sele ve pedallar küçük kibar ve hafifleriyle değiştiği zaman güzel olacak inş.

Geri