@ajajya o kötü olmus ya.Beyaz olsaydı iyiydi.İstersen 2015 in kırmızı olanını al.O fiyata bulamazsın cünkü kardesim.İster 2014 al parca degis ama 2015 daha karlı olur gibi.
@ziyaozan
Hocam arkadas bana ozel yapti.Yer fiyat soyleme dedi hatta
@Lenora Nora
Dun 2015 e kesin bakarken simdide 999 tl ye 2014 almaya gozum kaydi.Yavas yavas gelsitiririm falan cocugum gibi olur onunda zevki farkli
iade ettiğiniz sele bu sele mi ?
bir de o zefalin pompası ne kadara kadar basıyor ?
Bendeki giyo tam bi felaket oldu çünkü. en fazla 65-70 basabildim,en seviyesi 80 zaten.
@Antecurs Hayırlı olsun.Jantlar Shimano R500 sanırım yakısmıs.Beyazı nasıl dururdu merak ettim. Beyaz R500de cok alımlı ama yakısırmıydı XRS ye onu düsünmek lazım forumda bir kisi yapmıs Shimano R500 Beyazdı Farklı bısey olmustu.
@salcano-izmirli
Pompayı
(link)
Yalnız ben 90psi üzerinde basmadım benim bisiklete. Bel fıtığım var o yüzden fazla zorlamak istemedim. Yani 120 psi basar mı bilemiyorum.
Alet çantasını ise Delta'dan aldım. Aslında Decathlon'da da var ve daha ucuz bir çanta (içerik olarak'da birbirlerine yakın sayılır) Ama bir kaç yorumda ruble dişlisinin dişlerinin kırıldığı yazıyordu o yüzden Delta'dan aldım bende. (2 lira zam gelmiş
(link)
Son olarak Ayna da taktım. Faydası oluyor. Yalnız uzaklık duygusuna alışmak lazım. Dibindeki aracı uzakta gösteriyor. Bir de gözlerim bozuk olmayaydı iyiydi
@lealtad
Psikolojik de olabilir bilmiyorum. Ama gidişinde düzelme var. Gidonu değiştirdiğimden beri ilk bu gün kullandım. Eski gidon harbiden çok kötüymüş. Nerdeyse bisikleti aldığımdan beri ilk defa farketmeden alt barlardan tuttum bu gün. Ve eve dönerken salcano'yu Andım