Scudo Sports

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@oktayakgoz hocam ürünün bir ismi yok sem tuning den aldım oto kaplama kağıdı bunlar herhangi bi oto kaplamacıdan alabilirsin belirli bir markası yok yani ve evet kaynak yerleri ayrı parça

Scudo
@Mondschein
Işte bir grupset kalıyor. :) Deme ki bu mevsimleri beklemek gerekiyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
Listeme bir ekleme daha geldi benden. Sarı Lithion 2 lastikler bugün takılıyor. Orjinal jantlar lada dehşet göründüler.

Merhabalar, bu bisikleti istanbul anadolu yakasında alabileceğim düzgünce fiyatlı ve ilgili bir bayii tavsiyesi isteyebilir miyim sizlerden? Göztepede oturuyorum. Teşekkürler..

Arkadaşlar bir sorum olacak bizim xrs 040 maşa ağırlığını bilen varmı?karbon yol maşası buldum 2.el acaba değermi bu değişime cevap için teşekkürler

Sarı Lithion 2 ler ile yol yaptım çok iyiydi. Eve geldim orjinal jantlar üzerinde orjinal jant şeritleri vardı. Velhasıl odada dururken psssssstttt diye bir ses ile iç lastik jant kısmından patladı. Yarın ilk iş sağlam jant şeritleri almak ve takmak olacak.

İstanbul Anadolu yakasında bayiilerden bazılarını aradım,çoğunun ellerinde yok. Birinde buldum yeşil bisiklet diye, fakat 1620 liradan hiç indirim yapmayacaklarını ifade ettiler ? Ne yapacağımı şaşırdım.

@fatih acar Para kazanmak istemiyorlardır arkadaşlar.2000 liralara xrs030 apexlerden bahsediliyor forumda pazarlıkla,nasıl düşmezmiş sakın uğramayın oraya bir daha.Bu model içinde ben kliksadan aldım uygun fiyata ama var mı ellerinde bilmiyorum.(2014 modeli)

@suzun7 yanlış alıntı oldu sanırım beni etiketlemek istediniz :) telefondan görüştüğümde nerden bileceksiniz bende foruma girer 600 tl ye aldım yazarım zor bişey değil gibi açıklamalarda bulundular. Zaten kadro boyu da yok orada bana uygun. Ne yapacağımı kararlaştırmaya çalışıyorum ama gerçekten zor, hiçbi yerde yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: fatih acar
@batuhangurcan Aynen yanlış oldu kusra bakmasın arkadaş.Telefondaki zeki arkadaşa keşke sorsaydınız 1600 liraya bisikleti alıp 600 liraya yazmanın bana ne gibi çıkarı olucak diye...Eğer nakitiniz varsa ben 2.el öneririm.Temiz bulursanız kurulum derdi yok bişey yok al bin git.Taksitle ya internet yada tabana kuvvet arayın istanbul gibi bi yerde bulunmazsa zaten o bisiklet hiç yapılmamıştır.:koptum:

@suzun7 nakit durumu maalesef yok hocam. Bu gidişle 040 bulamayacağım gibi görünüyor, anadolu yakasında aramadığım bisikletçi kalmadı nerdeyse. Farklı bisikletlere mi yönelmeliyim bilmiyorum.

İkinci el GET açılarak satanlar var. Bunları da takip et 10 gün sürmez bulursun....

@fatih acar nasıl diyeyim pek sıcak bakmıyorum o tarz. İlk defa kendime bisiklet alacağım 0 olsun da istiyorum ne bileyim.

2014 modelin gidon ağırlığını bilen var mi

bir de üzerindeki gidon boğazının uzunluğu kaç cm(üstünde gelen)

@Uğur Tefci Ağırlığını bilmiyorum ama ben alır almaz değiştirdim.İlk yol bisikletim olmasına rağmen aradaki ciddi ağırlık farkını anlayabildim.Zaten yeni gidona mecbur gidon boğazıda almak lazım.57 kadroda 80 90 mm olması lazım üzerinde gelen.

@Can Oksuz
Harika bisiklet bunu yazın hb ve bonus ile 850'ye almadım ya. O kadar pişmanım ki. :(

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
@suzun7
replika bi karbon gidon aldım 250 gr
bi de hafif bi gidon boğazı bakıyorum 2.el
biraz hafifletmek lazım artık bisikleti.
aldığımdan beri 1000km filan sürdüm ama daha hiç bir parçasını değiştirmedim (pedal hariç)

(link)
(link)
bunlar uyar mı bizimkine

@Uğur Tefci Eğer gidonda 31.8 mm ise uyar.(2 linke göre konuşuyorum ilki satılmış sanırım.)Birde boyuna dikkat etmek lazım benim boyda uzun ben 110 mm taktım.Bu arada replika karbonada dikkat etmek lazım.Bence teker ve jantlar kadar önemli gidon...En ufak bi darbede kırılma bükülme olursa direk suratla gidon boğazı birleşebilir.:hihi:

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Geri