Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs 070 vs. Salcano Bodrum

Scudo
Izledim bir çok arkadaş ilede konuşuyorum bu arkadaşada mesaj attım .. Burada da genel olarak herkesin ( bilgi sahibi ) görünüşü almak istedim ..

• Beğen
Tepkiler: ricky34
@Kobebryant

Anlatmak istediğinizi anlamadım. Evet ikiside aynı kategoride ancak belirli bir farkları var.

ben kullanıyorum speeder t2 modelini hiç sıkıntı çekmedim ve seri bir bisiklet fitness tarzı diye geçiyor zaten daha çok spor için kullanım için ideal ama tam bir tur bisikleti diye bilirim donanım olarak tiagra grupset olmasada arka aktarıcı tiagradır.kadro zatem meridalarda çok şık ve sağlam seri bir tur bisikleti düşünüyorsan pişman olmayacağın bir model

İşte bu Farkları kim açıklaya bilir ? Basit bir dille ve benim gibi bir aceminin anlayabileceği şekilde ..

@Mustafa Kıral teşekkür ederim.. Ben crossway 100/300 yada speeder 200/200d alabileceğim en fazla .. Burada şöyle bir sorum var crossway speederdan 2 kilo civarı ağır sanırım .. Speeder'a bagaj takıp kitap (20-25 kg kadar ) taşımakta sorun Yaşar mıyım? .. Uzun mesafelere gidebilir miyim ? ..

speeder 200 ile speeder t2 aynı zaten biri 2015 model diğeri 2014 ama donanım olarak bir fark yok
tabi taşıyabilirsin 20 25 kilo birşey değil ben 35 40 kilo ile şehirler arası yapmayı düşünüyordum hatta heybemi filanda almıştım ama nasip olmadı sakatlandım :)

@Mustafa Kıral geçmiş olsun .. Teşekkür ederim ..

arkadaşlar crossway 100 e 1650 tl / 300 e ise 1970 tl fiyat aldım .. Bu bisikletler Arasında çok fark var mıdır ? .. Malum dolarda yükseliyor ve daha da yükselecek gibi görünüyor o Yüzden bugün yarın almam Şart .. Acil yardımınızı bekliyorum, teşekkürler ..

İki modeli de kullanmış biri olarak söylüyorum. Crossway 300 modelini almak bence gereksiz. Bir süre kullandıktan sonra 300 almama gerek de yokmuş hani demiştim. Özellikle 100 modelinden daha hantal olması canımı sıkmıştı. Şuanki kafam olsa değiştirmezdim.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Ikisi arasında ağırlık vs farkı varmı ki ? ..

@Kobebryant

Ben ikisini de tartmadım ama zaten bisikleti kaldırdığım an daha ağır olduğunu net bir şekilde hissettim. Kullanırken de bunu hissettim. Tabii 2015 modellerinde durum değişmiş midir bilmiyorum, bundan birkaç sene önceki modeller için konuşuyorum.

merida türkiye sitesinde ağırlık bilgileri mevcut, yarım kilo fark ediyormuş, önemli değil o kadar fark

Kafam karıştı iyice ;) .. Herkes başka bir şey söylüyor ..

@obezkirpi ben ağırlık anlamında kafam karıştı demedim :) .. Biri 300 lira fazla verme 100 al diyor ötekisi kesinlikle 300 lira fark ver 300 al diyor bu manada söylemiştim :) ..

sedona 345 modelini öneri olarak değerlendirin 1584 tlye geliyor

Abi yok ben merida alacağım .. Ama hangisi orada sıkıştım biraz :) ..

@Kobebryant
ozaman 300 mü 100 mü diye sormak biraz sıkıntı olmuş 300e maddi durumun elveriyorsa 300 al tabiki.yalıda mı oturayım yoksa apartmanda mı gibi bir soru.

300 beni zorluyor taksitler ağır oluyor .. Ama aldığım rakamlar şuan piyasanın çok altında .. Bu fiyata 300 ü kaçıma diyende çok ..

Geri