Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs 070 vs. Salcano Bodrum

@Kobebryant

ürünlerde çatlak patlak yok değil mi, ikinci el mi, 2015 model mi 2014 mü?

cw100 de işinizi görür, niye daha fazla para veresiniz? zaten cw100ün fiyatı da gayet iyi, her türlü kardasınız

carraro sportive serisi kullanıcıları başlığında da benzer tartışmalar var, görmüşsünüzdür. sportive 227 alan da var 225 alan da, 225 alanlar da gayet memnunlar ve ceplerinde 250 lira ekstradan kalıyor

Scudo
Hocam ürünler 0 .. Herhangi bir sorunu yok ..

Böyle bir durumda kararı bence bisikletin rengine ve kadrosunun şekline göre ver. Hangisinin görüntüsü hoşuna gittiyse onu al. Bisikletin görsel tarafı da önemli sonuçta. Aldığın fiyatlar zaten çok iyi. Hangisini alırsan al memnun kalırsın.

Bugün bir yerde gördüm ikisinide .. Ayna kolları 300'ün daha sağlam .. 100 de plastik gibi .. Vitesler var bide farklı olan .. Gerisini anlamıyorum :) ..

@Kobebryant
aynakolu mu beğenmediniz yoksa aynakolun kapağını mı
o zincir koruyucu kapak şu parça oluyor
(link)
plastik olması sorun değil yani

@obezkirpi ben zaten anlamıyorum, bugün bir yerde arada ki Farkları sorduğumda orada ki çocuk öyle söyledi .. Ben siyah üzerine yeşil olan rengi beğendim yarın bir yere gideceğim orada artık bir aksilik olmazsa alacağım .. 300tl fazla vermeye gerek olup olmadığını şu Yüzden sordum bunun kaskı var pompası var zinciri km saati vs hepsi masraf ve ben limitimi çok aşmış oluyorum ..

@Kobebryant
aşma, gerek yok, kask pompa cart curt cidden çok tutuyor, aşmana gerek yok.

telefonum dandik sayılabilecek bir telefon, yani amiral gemisi diye tabir edilenlerden samsung s6 falan değil. görüntülü konuşma yapmıyorum, telefonda oyun oynama tutkum vesairem de yok, dev ekran arzum yok, işlemcisi kasmıyor benim kullanımımla, bu yüzden fazladan para vermedim, işimi görüyor.
bilgisayarı yenilerken ekran kartımı gtx760 aldım, 770 ya da 780 de alabilirdim, 760 işimi gayet görüyor, very high değil de high ayarlarda oynayınca bir oyunu farkı zaten çok anlamıyorum, fazladan para vermedim işimi görüyor.
bisiklet kaskı alacaktım, sedona marka başlangıç seviyesi kask aldım çünkü zaten trafiğe çıkmadan sahilde falan sürüyorum, hızım 40ı geçmiyor, bu kask şu anda işimi görüyor daha fazla para vermeme gerek yoktu.
outdoor ayakkabım var merrell marka, indirimdeydi uygun bir fiyata aldım. şehir içinde kullanıyorum, maksadım gore-tex diye bir astarı var, su geçirmiyor ve hava alıp terletmiyor. dağa taşa tırmanan, trekking yapan birisi olsam daha profesyonel bir markanın ileri bir modelini alırdım ama ihtiyacım yok.

anlatabildim mi? aşma ama yine de sen bilirsin.

bu arada 100ün de 300ün de siyah üstü yeşil modeli varmış:)
(link)
(link)

Evet var renkleri çok güzel .. 100 işini görür diyorsun yani :) ..

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
Teşekkür ederim :) ..

Sonunda abi hayırlı olsun :harika: bana özelden ne kadara aldığını gönderirmisin abi birde dükkanın adı ne ?

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
1970 tlye aldım Enes bisikletten .. Teşekkür ederim yardımlar için .. Numarasını felan verebilirim ..

@Kobebryant Merhaba ;
Komponentlere bakildiginda donanimsal inceleme olsun insanlarin tecrubesi ve sahsi gorusumdur 300 gereksiz.100 Size yeticektir.Butcesel dusunce tabi birazda.
İyi Forumlar Dilerim.

Edit:Almissiniz hayirli olsun.

• Beğen
Tepkiler: Kobebryant
@Kobebryant
Hayirli olsun Hocam kazasiz belasiz diyelim. :)

Teşekkür ederim, âmin .. Ecmain ..

Geri