Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano xrs 070 vs. Salcano Bodrum

2 tekerlikliler çok iyi valla kardeş , almayı düşünüyorum bende

Scudo
Yol bisikleti olarak tavsiyeniz var mı ve Bianchi slr 200'ü nasıl değerlendirirsiniz

İki bisiklete de sahibim iyi denk geldi bu baslik, oncelikle sehirici kullanacaksaniz kesinlikle bodrum alin cunku acayip rahat yok ben sehirici kullanmayacam yapistiracagim diyorsaniz 070 ama lastikleri yumusak hamurlu bir lastikle degistirin berbat lastikler var uzerinde bodrumun lastikleri ise ortalama olarak iyi tek problemi pedallari sikintili

Kendisiyle 3000 km uzun yol ve sayisiz km sehirici tecrubem oldu acayip rahat pedallari 100 kmde ayagi kavrayan lastiklerinden cikmaya basliyor orta gobeginde de arada ses yapiyor bilmeyen ustalar pedaldan diyecektir yalan orta gobegi sikan genis vidaya tornavida ve cekicle vurun duzelir lastikleri bana cok iyi geldi vites sistemi tikir tikir sepetine kask sigiyor bayagi genis

Kesinlikle city fun öneririm.

Merhaba arkadaşlar. Dün Sedona 300 ve eşim için 300L'mizi Karşıyaka Seda Bisiklet'ten teslim aldık. Eşiminkinin ön tekerini çıkartıp arabanın arkasına koyduk o gitti eve. Ben de Seda Bisiklet'ten Mavişehir İzban'a kadar kullandım (yaklaşık 10 Km). Yıllardır bisiklet sürmeyen birisi olarak ilk birkaç km biraz tedirgin geçti benim için. Ayrıca böyle bir toto acısı yok, eve gidince koltukta bile oturamadım karıncalanmadan, jel bir kılıf şart :D
İlk deneyimimden sonra sormak istediğim bir soru var sizlere. Bisiklet kullanırken vitesleri gidonda okuyamıyorum. Vites göstergesi içindeki kırmızı şeridi göremedim dün akşam şehir aydınlatmalarının içinde bile. Özellikle 4-5-6-7 daha da iç içe girmiş şekilde ve uzak kalıyor bana. Acaba vites göstergesi-fren kolları grubu aşağı doğru fazla açılı mı bağlanmış yoksa bu benim renk körlüğü durumumun karanlık ortamda koyu renkleri ayırt etmekte zorluk çekmesi ile mi alakalıdır?

187878

İki bisiklet evin kapısının önündeki kilere sığmadı. Birini asacağım dikey olarak artık :(

Aşağıda linkini eklediğim gibi bir branda ile toz yağmur çamurun yanı sıra güneşten de korunabilir miyiz acaba?

(link)

decathlon'daki brandaya bakmanızı tavsiye ederim zira linktekinin yorumları baya kötü

Merhaba arkadaşlar. 2500 lira bütçem var. Yol endurance bisikleti almayı düşünüyorum. Donanımı çokta önemli değil. Sadece vites seti hariç çok sağlam olması lazım. Çünkü 1 sene kullanıcam ardından vites setini güncelliyeceğim günde 15+15km yol yapıcam. Boy 1.65 kilo 50 yaş 14.

Merhaba. Mosso legarda 1824 msm h alacağım. fakat iki sitede aynı bisikletin modelinin farklı parçali olanı var. ruble frenler vb gibi .parça fiyatlarına baktığımda birinde biri pahali digeri ucuz, diğerinde ise farklı parça pahali otekinde ucuz. bu durumda hangisini tercih etmeliyim ? iki ürünün malzemeleri fotolarda mevcut. yardımcı olursanız sevinirim.

Dosyalar

• Screenshot_20190311-113144_Chrome-01.jpeg
    Screenshot_20190311-113144_Chrome-01.jpeg
    130,7 KB · Okunma: 2
  • Screenshot_20190311-113159_Chrome-01.jpeg
    Screenshot_20190311-113159_Chrome-01.jpeg
    135,9 KB · Okunma: 2
Geri