@mehmet.ali verileri Gear S3 ile S Health'e kaydettiğiniz zaman otomatik senkronizasyon çalışıyor mu ?
Bende çalışmadığı için manuel olarak dosya ekliyorum web üzerinden.
Kalp hızı verisini Strava almıyor, tek gördüğüm eksiği şu anda bu.
Sürerken saate baktığınızda ekranın aktifleşmesi iyi ama performans amaçlı bir yol bisikleti için ideal değil.
Ben yol bisikletimde Edge 520 ile sürüyorum.
S3 daha çok şehir içinde katlanırla sağa sola giderken ve koşarken sürekli kolumda, bazen mtb ile dolaşacaksam takıyorum.
S Health içerisinde tüm kalp hızı verileri ve tur zamanları gözüküyor ama şu anda bunları Strava'ya bir Garmin Edge 520 veya Forerunner 735XT gibi alamıyoruz otomatik olarak, zaten Live Segment beklentim yok bu cihazda.
Ürünün bir spor saati olmadığını kabul ediyorum ama spor verisi senkronizasyonu anlamında biraz gelişmeye ihtiyaç var veya Endomondo'nun Gear S3 desteği gibi Strava'nın ilerleyen dönemde bu tarz bir yerel uygulamayı saat için çıkarması şart.
Diğer yönleri açısından çok iyi, özellikle uyku takibine bayıldım, ben 5 saat uyku ve %93 verimle güne başlıyorum.
Az uyurdum uzun zamandır, saatin uyku takibi bunu desteklemiş oldu.
Nabız değerlerine gelirsek 3 - 4 bpm yüksek ölçtüğünü düşünüyorum çünkü Forerunner 735XT ile RHR değerim 44 - 45 çıkıyor, Gear S3 veri olarak 48 bpm veriyor genelde.
Benim gördüğüm bir diğer eksi yönü harici bir BT sensör ile eşleşmemesi, sadece kulaklık bağlanıyor, mesela neden BT bir HRM bağlayamıyorum, koldaki nabız ölçeri kapatıp ?
Garmin Forerunner 735XT modelinde bu mümkün.
Ancak bunu S Health üzerinden kayıt yapıp bu kayıt öncesinde sensörleri telefon ile eşleştirerek çözebiliriz, tabi ben Garmin kullandığım için hepsi oraya kayıtlı oluyor.
Telefondan tamamen kurtulmak anlamında düşünüyorum bunu.
Genel olarak bakarsak profesyonel anlamda spora bulaşmayacak biri günlük bir saat istiyorsa düşünmeden alsın.
Görüntü ve özellik olarak gerçekten güzel, GPS hassasiyetini bende çok sevdim, Note 4 modelinden daha başarılı olduğu kesin.
Whatsapp mesajına saatten cevap yazmak, aramayı saatten yapmak, Spotify dinleyebilmek veya Instagram'da olan biteni takip etmek açısından güzel yönleri var.
Eğer yazılım olarak biraz genişlerse çok iyi işler yapar bu saat.
Saat ile ilgili merak edilenler varsa cevaplayabilirim.
@irfanyazicitunc bilekten ölçüm profesyonel seviyede spor yapmıyorsanız hobi kullanıcısının bir tık üstü için gayet yeterli.
Edge 520 nabız bandı ile karşılaştırdım, anlık ölçümlerde dinlenme durumunda +/- 1 -2 bpm fark oluyor bazen.
Yüksek efor sırasında saat yer değiştireceği için biraz fark olabilir ama genellikle benzer nabız ortalamaları çıkıyor göğüs monitörleri ile.