Scudo Sports

Scott Aspect Serisi

bence de. eğer uzun süre değişiklik yapmadan kullanacaksan Sedona.

Scudo
Fiyat 1500 tllere kadar çıktığında donanım kadar kadro kalitesininde önemli olduğunu düşünüyorum . Scott Dünya çapında tanınan bir marka ve kadro geometrileri mükemmel bisikletler üretiyor . Ben Aspect 50 alıyordum direkten döndüm çünkü 1000 tllik bir bisiklet için donanımı düşük geldi sana tavsiyemse 200 tl daha verip Aspect 20 alman yönünde.

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir artık kullanmak işkence hale gelen bir bisiklet yani Bianchi Scorpion kullanıyordum ama bu yaza kadar Scott Scale 60 ya da Aspect 10 almayı düşünüyorum. İstanbulda oturuyorum. Trafikte kullanmayı düşünüyorum. Sırt çantası kullanırım ama bisiklete ekstra bir çanta takmayı düşünmüyorum. Sizce hangisini almalıyım. Boyum 183 97 doğumluyum. Uzun süre bisiklet kullanmayı düşünüyorum.
(link)
(link)

Scale 60'ı almanı öneririm. gördüğüm kadarıyla 30 vites.

Zaten ikisi de 30 vites bir çok özellik aynı sayılır.

@CanSeyman

dün görememiştim aspect'in özelliklerini şimdi gördüm. aralarına fazla fark yok hatta nerdeyse hiç yok ancak kadro olarak scale serisi aspect serisinden daha üstün kadro olarak. bu saatten sonra karar sizindir :)

@Hasan Kılınç

Peki kadrosunun üstün özellikleri nelerdir ?

Scott scale, yarış geometrisine sahip bir dağ bisikletidir.
Scott aspect turlara da çıkabileceğiniz, bagaj takmaya müsait bir dağ bisikletidir.
Trafik ortamında kullanmak istediğinizi belirtmişsiniz bu yüzden aspect doğru bir gidon ve açısı ile, scale'e göre daha rahat sürüş sağlar.
Benim gibi scale kadrosuna sahip olan arkadaşlarım var ve yarışlara da katılıyorlar. Ben katılmıyorum , hem dağ ortamında hem de trafik'de kullanıyorum.Sizin karar vermeden önce kendinize, ben hangi amaç ile bisiklet istiyorum? sorusunu kendinize sorun.
Scott spotster serisine de bir göz atın derim.

@Hasan Kılınç

Merhaba,

Öncelikle özelliklerine baktım daha önce de bahsettiğim gibi ayrıca sizin gönderdiğiniz konulara da baktım. Fark ettiyseniz hiçbiri 2012 model değil. Son yolladığınız linkteki karşılaştırmanın yan yana olması dışında kendi sitesinde yolladığımdan farkı yok ayrıca ben kendi özelliklerimi de konuya dahil ettim. O konular o konulara açanlara göre eğer konunun tümünü okumadan yorum yapılırsa benim yazdıklarımın bir anlamı kalmaz ki.

@Serkan DERİN

Sportster serisi biraz daha şehir bisikleti gibi benim aradağım bu tarz değil. Örneğin Arıköy - Demirciköy arasında oldukça güzel bir patika var hem oldukça uzun hem bazı yerlerde taşlı çukurlu vb. bunun gibi yollar haricinde ekstra bir yol bisikletine ihtiyaç duymayan yolda da rahatça ve hızlı bir şekilde kullanmayı istiyorum. Sportster baştan eleniyor zaten.

Arkadaşlar ben en çok Scott a ısındım. Bir arkadaş ucuz bir fiyata verebilir bana Scottu. Kadrosu sedonadan falan daha iyi, benim için kadro en önemli etken Sizin görüşleriniz neler ?

(link)
(link)

Aradığınız kadro kalitesiyse Specialized = Scott > Sedona diyebilirim.

Sedona'nın linkini vermeyi unutmuşsunuz sanırım onun donanımına bakmadım. Donanım olarak Scott ile Specialized'i karşılaştırcak olursak ben de Scott'a daha sıcak bakıyorum

Kadro olarak Sedona derim. Hem açıları hem de hafifliği bakımından daha iyidir. Marka olarak geride kalmasına bakmayın. Özellikle Scott, geçen seneki 29 jantlarda tur bisikleti açıları ile beni kendinden uzaklaştırmıştı. Bence 759 iyi bir seçim.

scott scale kadro deseydin scott al derdm ama rockhopper daha iyi bir seçim olucak.
sedona ve specilized arasında seçim yap derim..

@Enes.Şahbaz

Bencede Öyle yapmayı düşünüyorum :) scott Türkiyede 820 euro ama arkadaşım bana 550-600 euro civarı bir miktara verecek sanırım O da 1370 lira falan yapıyor. Şimdi bu fiyata scott almak varken yok sedonaymış falan uğraşmicam fazla :)

scott aspect 45 disc fren bisiklet almayı düşünüyorum.. eksileri-artıları hakkında bilgisi olan yada kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..

Merhaba,
Scott Aspect 45 bisikletin ön maşada sağ tarafta en altta bulunan civatadan yağ damladığını gördüm.Civata yeteri kadar sıkılı.Neden kaynaklanmış olabilir ?

Yağ nerden ekleyebiliriz birde ?

Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yakup ADIGÜZEL
Geri