Scudo Sports

Scott Aspect Serisi

3 Sene Önce Bir Arkadaşım'da vardı Scott Aspect 50..O Zaman Acera 8'li sistemdi bisiklet şimdiki modellerini bilmiyorum ama o zaman dediğiniz fiyattan biraz üstüne almıştı sıfırını...Tarsus'tan Kızkalesine bi tur yapmıştık bende Astro vardı aynı sene almıştık Kadro bakımından boya bakımından daha iyi gözüküyordu gözüme:D Temizse Alırdım ama dediğim gibi piyasasını hiiç bilmiyorum şuan...

• Beğen
Tepkiler: levent koç
Scudo
Teşekkürler Can Bey.. ben de almayı düşünüyorum bakalım.. selamlar..

aspect sozkonusu firmanin giris seviyesidir.memnun kalmasina kalirsiniz.ancak ufak bir butce artirimi ile sahibinden.com da ayni markanin yine 2.el "scale" serisini daha cok tavsiye edecektir herkes size.

• Beğen
dediklerinize katılıyorum ancak scale serisi bildiğim kadarıyle yarış serisi turlara gelirmi bilmem.. ayrıca sanırım aspect serisinde bagaj bağlantı noktaları var.. beni birazda hidrolik disk-deore 27 vites-rock shock maşa fabrika çıkışı temizliğinde olması ve tabiki fiyatı çekti sanırım selim bey.. yine de yorumunuza teşekkürler..

bende scale var...scale in hardtaillerinin hepsi turlara da gelir.aluminyum kadro olanlarinda bagaj delikleri var.bende de scale 80 var(ki scale serisinin alt modellerindendir) sehirlerarasi gidip geldim,yeter ki arazi lastigi ile cikilmasin tura...kimse duymasin ben arazi lastigi ile yapmistim o yolu...tercih sizin tabi.

• Beğen
tavsiyelerinizi dikkate alacağım selim bey.. hatta sahibinden com'u şimdi bir tarayayım.. şimdiden teşekkürler selamlar..

selamlar bizden.ben de bakayim dedim, fiyatlar bu hafta daha ucuk.gecen hafta bin kusur tl vardi.gitmis.

SCOTT ASPECT 940 (HAVALI MAŞA) VE SEDONA 950 PRO İKİSİ ARASINDA KALDIM.

10UR hoşgeldin foruma.

İkisinin donanım seviyeleri ve fiyatları bir birinden çok farklı. İki bisikleti karşılaştırmak doğru olmaz.

Neye göre kıyas yapaağız?
Bence Ümit bisikletler çok güzel, tam size göre.

teşekkür ederim hoşbulduk yusuf bey. ne kadar güzel saygılı dalga geçmeyi sevmeyen ve seviyeli kişilerin bulunduğu bir forum sayfası arasam bulamazdım!

• Beğen
Tepkiler: motörhead
@10UR Onur Bey, uygun bir dil ve açıklama yaparak sorsaydınız keşke sorunuzu. Bütçeniz nedir, bisikletlerin özellikleri nelerdir, ihtiyacınız nedir? Öncelikle belirtmek isterim ki bulabileceğiniz en seviyeli forumlardan birisi bisikletforum. Ancak önce kendimizde aramalı kusuru diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalın.

NOT: Marka sizin için önemli değilse Sedona daha cazip göründü bana.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
@10UR

Dostum merhaba,

Scott ile Sedonayı kıyaslamaya kalkarsak :

Kadro olarak tabi ki; Scott. Ancak donanımı incelediğimde Sedona'nın üzerindeki kompanentler daha iyi .
Karar sizindir. Hangisi içinize siniyor ise onu alırsınız :)

beyler konu eskimiş fakat bu bisikletin sıfırı nerede kadara satılıyor?

Arkadaşlar tur bisikletine geçmek istiyorum. Aklımda kendi bütçeme göre sağlam bir bisiklet alıp ona bagaj vs takmak var. Böyle bir şey önerir misiniz. Aklımda Kron XC 1000 ve Scott Aspect 740 modelleri var. Bu bisikletlerin bagaj yerleri hakkında bilginiz var mı acaba.

Veya sizin önerebileceğiniz bisikletler var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Mrb ben daha yeniyim ve yeni bir bisiklet alıcam aklım carraro crp 690 ve scott aspect 950 de kaldı ve 26 jant olmasında ne sakınca var yoksa 29 jant daha mı iyi olur

Geri