Scudo Sports

Scott Aspect Serisi

Scudo
hayalimdeki ve kısa zamanda almayı planladığım bisiklet. Bundan başkası içime sinmiyor, kadrosu bmx'lere de benziyo dağ bisikletini de çok istiyorum. taklaları ve zıplayışları da..
acaba Aspect 30la böyle birşey yapmak, bisiklet üzerinde bi sorun oluşturur mu? cant tellerinde yamulma, kadroda zorlanma..
uygun mudur buna?
bir bilgisi olan varsa, çok teşekkür memnun olurum..
Allah şimdiden razı olsun..
C:\Documents and Settings\Mücahit\Desktop\bisiklet\Scott Aspect 30\SCOTT_Aspect_30__4d5ccf77ed028-1.jpg

Erdoğanlar bisiklette fiyatı 760TL sizce nasıl bir bisiklettir? Bu fiyata iyi midir?

Sitesi:
(link)

Özellikleri

Kadro : New hydroformed Frame Alloy 6061 Performance geometry
Maşa : Suntour XCT V2 100mm travel
Arka Vites : Shimano Altus RD-M310 21 Speed
Ön Vites : Shimano FD-TZ 20 31.8mm
Vites Kolları : Shimano ST-EF50-7R EZ-fire plus
Fren Kolları : n/a
Fren : Scott Comp V-Brake
Zincir : KMC Z-50
Ayna Kol : Suntour CW-XCC-T202 black 42x34x24 T / w CG
Orta Mil : Chian-Haur CH-52 - B
Jantlar : Araya GP-710 black/CNC
Lastikler : Scott Ozon 26 x 2.0 / 27TPI
Furş : Ritchey LB Plus 1 1/8"
Arka Hazne : Formula FM-31-RQR
Ön Hazne : Formula FM-21-FQR
Ağırlık : 14.60 kg
Pedal : Xerama SP-872N
Sele : New Scott Aspect
Sele borusu : Scott SP-252 26.8mm
Jant Telleri : 14 G, stainless steel

Dişli
:
Shimano MF-TZ 21-7 14-28T

SİZE :XS S M L

Gidon Demir... Donanım Düşük... Birazdaha Yükseltip Daha üstünü Al Derim Sonra Yapılan Uptade Pahalı Oluyor... Veya Başka Marka Düşün..
Whistle Veya Sedona Veya Carraro..aynı Paraya Daha Iyi Donanım Alırsın..

760 Lira için bu bisiklet bana pahalı geldi.Ben Sedona 721 kullanıyorum.700 liraya aldım.Ve donanımı , dış lastiği ve maşası bu Scott'tan daha iyi.Bu bisikleti alırsanız ''Scott'' etiketine para verirsiniz.

@Egemen Şarlı
Arkadaşım Scott ta etikete para verilmez!! Scott alırsanız kadroya para verirsiniz. Bisikletin donanımları iyi olmayabilir ama 711' in kadrosuyla SCOTT bir olmaz bunu unutmamalısın!!!

Aynen kardeş. Ben Aspect 30'umu alırken kadrosuna aşık oldum. 'Sen başkasın' dedim de aldım. Scott'ın kadro kalitesine laf edilmez, estetik olarak da güzeldir. Ben bisiklet almak için bir yıl araştırdım. Yukarıda bahsedildiği gibi diğer markaların üst model donanım kullanmaları olabilir ama kadro kaliteleri biraz farklıdır.
Şunu da unutmayalım. Sürüşü etkileyen en büyük faktör kadro geometrisidir. Ben de babama alıştırmak için aspect 60dan başladım 30'a kadar çıktım. Çok memnunum. Mutlaka daha iyisi de var ama. Mümkün olduğunca daha iyisini al..

• Beğen
Tepkiler: muhammet ünverdi
merhaba arkadaşlar ben 2012 aspect 20 almayı düşünüyorum sizinde fikrinizi almak istiyorum fiyatı ve donanımı hakkında yorumlarınızı bekliyorum....

@Burhan Özyılmaz

scott iyi bir marka olabilir. fakat bu bakılan model scott un belkide en düşük modellerinden birisi. ne kadar iyi olduğu tartışılır. scott markalı diye her şeyden üstün tutulacak değil.

2 SCOTT arasında öenmli bir fark yoksa ucuzunu alcağım, ve galiba ikiside kitlenebilir amortsörlü umarım yanılmıyorumdur.

(link)

(link)

(link) bu linkede bakabilirsin bence scotta çok seçenek vardı arasından eleyemedim. senin verdiğin linklerdeki maşalardan birisi maşanın üzerinden kilitleniyor yolda giderken eğilip kitlemen lazım maşadan senin için zor olur 800 - 900 milyon para vericeksen bisiklete gidondan kilitleyebileceğin maşalı bir bisiklet alman daha mantıklı. sana yolladığım linkteki bisikletin frenleride hidrolik fren verdiğin linklerdeki bisikletlerden daha iyi diye düşünüyorum.

her bulduğum bisiklette bir sorun cıkıyor yaaa imdat diye bağıracam şimdi :( ben marka olarak ya scott yada gt istiyorum özellik olarakta kitlenebilir maşalı istiyorum gerisi önemli deil artık ana yokkiiii hepsi pahalıı, ilk başlangıç olarakta ne istediğimi bilmeden yada bana neyin iyi olacağını bilmeden 2-3 bin tl de veremem bisiklete, kafam 10 milyon oldu

seçtiğiniz bisikletler güzel bisikletler ancak bende ilk böyle bir bisikletle başlamıştım başlayınca devamı illa geliyor bu işin sizde yanlış anlamadıysam max 1000 tl olacak bir bisiklete bakıyorsunuz

size nacizane tavsiyem 1000 tl lik bir bisiklet alırken alabileceğiniz en iyi kadroya sahip bisikleti almanız olur en azından ileride upgrade ettiğinizde birde kadro değiştirmenize gerek kalmasın kadro değisikliği

daha pahalı oluyor ama eğer bütçe varsa daha iyi ekipmanlı bir bisikletle başlamanızı da tavsiye edebilirim ama kesinlikle ben iyi bir kadroya yatırım yapın derim o kadronun üzerine upgrade yapmak hem daha keyifli

hemde daha güzel oluyor onun dışında ben olsam scott aspect yerine scale i tercih ederim eğer mumkunse de scale 50 yerine 40 yada daha üzeride düşünülebilir

şimdiden ne seçim yaparsanız hayırlı olmasını dilerim

saygılar

MErhaba
Anladığım kadarıyla kitlenebilir maşa istiyorsun bunu istemendeki sebebte sanırım genellikle asfaltta kullanacak olman..tavsiyem hibrit ve city bike'lara bakman

yukarıdaki mesajına yorum yazan arkadaş açıklamış bence scoot üzerinde fazla durma arkadaşımın scoot kadrosunun çatladığına şahit oldum gerçi ömür boyu garanti veriyolar sıfırıyla değiştirdi ama sedona daha ucuz, hidrolik frenli, maşasıda gidondan kilitlenebiliyor ve kadro olarakta seni ömürlük götürür hiçbir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. diğer konuya yorum yazan bir arkadaş var onun dediğinide dikkate almanı öneririm benim sana link olarak verdiğim sedona 8li sistem bunuda göz önüne almalısın bence.

Geri