Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scott Kullanıcıları Kulübü

@cahitakin verdiğiniz linklerden gördüğüm diğer bir ayrıntı sub sport v fren,sub cross disk fren.

@redbl Bende de sub cross 30 var uzun yolda kullanma fırsatım olmadı ama şimdilik memnunum.Alacağın bisiklet türünü belirlemede ne amaçla kullanacağın ve nerde yaşadığın önemli etken.

• Beğen
Tepkiler: redbl
Scudo
arkadaşlar aspect 720 (2017) nasıldır tavsiye edermisiniz ?

@mesut1905 aspect 740 (2016)kullanıcısı olarak 2017 yerine 2016 almanı tavsiye ederim çünkü freni brm 396dan brm 315 yapmışlar ve sele de syncros m2.5den m3.0 olmuş ve buna rağmen fiyat daha yüksek.

@a.bsrn sağ ol dostum 2016 değilde 2015 modeli var ellerinde arasında fiyat farkı da çok az.

beyler aspect 940 almayı düşünüyorumda((link) model,bisiklete uzun zamandan sonra yeni baslayacagım bu model hakkında düşünceleriniz nelerdir?hem asfalt hem arazide kullanacagım,özellikle asfalt performansı nasıl?kullananlar varsa acil yardım

@mehmetalidbas Ben aspect 740 kullanıyorum(aynı modelin 27.5 jant versiyonu). şehir içinde lastikleri 2.10 ve az dişli olduğu için çok yormuyor ve en güzel tarafı bu bisikletle şehir içinde giderken istediğiniz yerden atlayıp geçebiliyorsunuz(küçük merdivenden inmek, 20 30 cm kaldırımdan tık demeden atlamak). Yol veya şehir bisikletine göre birazcık daha ağır(14 kg) ve daha yavaş hızlanıyor fakat şehir içinde yormuyor. En başta banada olduğu gibi gidonu geniş gelebilir orta-üst seviye dağ bisikletlerinde daha kolay hakimiyet için gidon geniş olur zaten. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz

@mehmetalidbas Tabii başlangıç için daha alt seviye bişey almanızı tavsiye ederim

saolun hocam bugün gittim bayiye baya güzel bisiklet cok hosuma gitti 940,haftaya alacam galiba

Merhaba,
Scott Sub Cross 50 Lady kullanan var mı? Almayı düşünüyorum ama 21 vitesi olan bir modelinin kullanan biri yokuşlarda zorlanıyormuş, hiç alma uyarısı yaptı.
Ne dersiniz?

Dilek

Geri