Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Scultura300 vs Scott speedster20

:snzdglsn:

Sizin eşik yüksek sanırım, yolda giderken size ana avrat düz giden birine aleykümselam diyor ve normalin de bu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Fakat bana boş yere sataştığınız ortada, bu ilk de değil üstelik

Formundasın her zamanki gibi.Olayı çarpıtmanın bir manası yok.
Herkes kimin ne olduğunu biliyor tasalanma.
Hep bu ön yargın, paranoyan, kibrin,niyet okuyuculuğun yüzünden eskisi gibi sevilmiyorsun bunu da bilmeni isterim.Defalarca size iyi niyetli yaklaştım ama sizden aynı niyeti hiçbir zaman göremedim.
Sadece Contadorun tekniğinin en doğru olamayabileceğini yazdım ondan bile tahrik oldun.Türkçemiz bozukmuş ha.

Scudo
2 kere anlattım. Anlama güçlüğünü malesef ben çözemem. Linki bilerek attım , çünkü öğrenmeler tecrübeler ile oluşur , kuru sıkı değil. Daha bisiklet geometrisini anlamamışsın yorum yapıyorsun. Bence uzatmayalım.iyi geceler.

Sana da iyi geceler, kısa alın borusuyla yokuş fatihi olmaya devam et, tribar taktır daha aero olursun uludağda :harika:

Formundasın her zamanki gibi.Olayı çarpıtmanın bir manası yok.
Herkes kimin ne olduğunu biliyor tasalanma.
Hep bu ön yargın, paranoyan, kibrin,niyet okuyuculuğun yüzünden eskisi gibi sevilmiyorsun bunu da bilmeni isterim.Defalarca size iyi niyetli yaklaştım ama sizden aynı niyeti hiçbir zaman göremedim.
Sadece Contadorun tekniğinin en doğru olamayabileceğini yazdım ondan bile tahrik oldun.Türkçemiz bozukmuş ha.

4 satır yazı, her satırında kişiliğime yönelik sözde tespit, varsayım, suçlama ve aşağılama :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: caucAsian
Sizin eşik yüksek sanırım, yolda giderken size ana avrat düz giden birine aleykümselam diyor ve normalin de bu olduğunu düşünüyor olabilirsiniz

Şu edepsizliğinizi de mi ekleyeyim.Hiç hoş mu bu dediğiniz.
Beni ve yazdıklarımı dikkate almıyormuşsun ya senin için sıkıntı olmasa gerek.Beni saymayacaksın bir de benden övgü mü alacaksın.

Sana da iyi geceler, kısa alın borusuyla yokuş fatihi olmaya devam et, tribar taktır daha aero olursun uludağda :harika:

4 satır yazı, her satırında kişiliğime yönelik sözde tespit, varsayım, suçlama ve aşağılama :snzdglsn:
Cahil insanların en önemli özelliği saygısız , öğrenmeye kapalı ve tartışmacı tipler olmasıdır.
Bence bu yazdıklarım alın borusundan daha önemli senin için. İyi geceler

@hamlet2006 yorumlarınızı düzeltip değiştirmeye başlamışsınız yine :) Yormayın bu kadar kendinizi

@selim82 aero tırmanacak kadar cahil birinin bana cahil demesi müthiş bir şey, teşekkürler! Size göre cahil olmaktan gurur duyuyorum :ssrtcbya:

@hamlet2006 yorumlarınızı düzeltip değiştirmeye başlamışsınız yine :) Yormayın bu kadar kendinizi

Hiç de öyle bir şey yok,algı yaratmaya kalkma.Dedim ya forumdaki birçok kişi seni de beni de iyi tanıyor.

@hamlet2006 #182 numaralı mesajımda yaptığım alıntınız nerede?

Sizi geçtim artık ben @hamlet2006 bey, bana sataşmamanızı bir kez daha rica ediyor iyi geceler diliyorum. Sabaha kadar burada sizinle çene çalmayı çok isterdim :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: caucAsian
  • Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scultura 300 ile speedster 20 arasında kalan birisi vardı ne oldu o?

Bisikleti bile olmayanlarla bisiklet tartışmayın bence :)

@makaram o benim :)

İki bisikletten de kadro bulamadım , olanların fiyatı da 2020 modeller olduğu için 9k bandında.:kötü:

bugün van rysel edr af 105 baktım decathlonda, çok beğendim. Çok hafif ve resimlerden daha iyi. Bu arada çalışan arkadaş ; bu yıl 6-7 farklı model yol bisikleti geleceğini söyledi.

Van rysel alabilirim yani.

Bu yıl derken 2020 den bahsetmiyordur herhalde. 2020 bitti.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@makaram o benim :)

İki bisikletten de kadro bulamadım , olanların fiyatı da 2020 modeller olduğu için 9k bandında.:kötü:

bugün van rysel edr af 105 baktım decathlonda, çok beğendim. Çok hafif ve resimlerden daha iyi. Bu arada çalışan arkadaş ; bu yıl 6-7 farklı model yol bisikleti geleceğini söyledi.

Van rysel alabilirim yani.
Kadro geometrisi uygunsa van rysel çok daha iyi ekipman olarak. Set ve jant için bile tercih edilir.

• Beğen
@trainspotting35 yok sitelerden bakarsanız 2020 modeller o fiyatta . 2021 modeller 10-11k olur sanırım :(

Çalışan arkadaş bu yıl 6-7 farklı model bisiklet gelecek dediği için bu cümleyi kurdum ben.

Ben yanlış anladım o halde. Evet 2021 de gelecek ve çok umutluyuz dedi ,hakikaten de öyle hissettiği belliydi. Gittiğim mağazada karbon mtb vardı tek aynakol , 12k fiyatda ancak bisiklet 11kg yazıyordu. Epey MTB getirmişler farklı modellerde .Şimdi de sanırım yol grubuna ağırlık verecekler . İyi de olur , Van Rysel v.b. modeller çok rekabetçi ve fiyatları diğer markalara göre dişe dokunur biçimde ucuz. Ama ucuz diye de kötü mal almıyorsunuz. Ben Van Rysel EDR AF 105 kısmetse almayı kafama koydum , Scott ve Merida malesef Tiagra donanımda daha pahalı ve zaten dediğim gibi kadro da yok. Yeni modeller çok daha pahalı. Speedster veya Scultura kadrolarını beğeniyorum esasen.

Burda tek soru ; kadroya mı , komple bisiklet ve sete mi yatırım yapalım :) ?
Kadro geometrisi uygunsa van rysel çok daha iyi ekipman olarak. Set ve jant için bile tercih edilir.

EDR > Endurance kadro diye geçiyor öğrendiğim kadarıyla ki arayış bu yönde . Scultura 300 M/L kadro ile Van Rysel L kadro karşılaştırmasını yaptım şöyle:

vanrysel_vs_scultura300.png

Burada Top Tube , head tube , reach ve stack oranlarına bakınca çok az farkla scultura biraz daha endurance (mm farklarıyla) , Van Rysel yine mm farkıyla daha aero gibi dursa da , 1-2cm kısa/uzun gidon boğazıyla sürücü pozisyonunu ayarlayabilir gibi duruyor. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.

Son düzenleme:
Ben yanlış anladım o halde. Evet 2021 de gelecek ve çok umutluyuz dedi ,hakikaten de öyle hissettiği belliydi. Gittiğim mağazada karbon mtb vardı tek aynakol , 12k fiyatda ancak bisiklet 11kg yazıyordu. Epey MTB getirmişler farklı modellerde .Şimdi de sanırım yol grubuna ağırlık verecekler . İyi de olur , Van Rysel v.b. modeller çok rekabetçi ve fiyatları diğer markalara göre dişe dokunur biçimde ucuz. Ama ucuz diye de kötü mal almıyorsunuz. Ben Van Rysel EDR AF 105 kısmetse almayı kafama koydum , Scott ve Merida malesef Tiagra donanımda daha pahalı ve zaten dediğim gibi kadro da yok. Yeni modeller çok daha pahalı. Speedster veya Scultura kadrolarını beğeniyorum esasen.

EDR > Endurance kadro diye geçiyor öğrendiğim kadarıyla ki arayış bu yönde . Scultura 300 M/L kadro ile Van Rysel L kadro karşılaştırmasını yaptım şöyle:

244033 dosyayı görüntüle

Burada Top Tube , head tube , reach ve stack oranlarına bakınca çok az farkla scultura biraz daha endurance (mm farklarıyla) , Van Rysel yine mm farkıyla daha aero gibi dursa da , 1-2cm kısa/uzun gidon boğazıyla sürücü pozisyonunu ayarlayabilir gibi duruyor. Yanılıyorsam lütfen düzeltin.
Ben m kadro ile kıyaslayınca fark arttı. Ama merida ml kadrosu ile btwin L kadrosu sana uygunsa fark yok gibi. Zaten bu ikisi kadro ölçüsü arasında kaldıysan van raysel çok uygun duruyor. Fulcrum jant ve 105 set alamazsın. Kadroda çok iyi duruyor. O zaman hayırlı olsun diyelim😁

Son düzenleme:
  • Beğen

244033 dosyayı görüntüle

Kadro olayı biraz fazla abartılıyor bence forumda. ucı standartlarında ömür boyu garantili ve son derece hafif Van rysel kadrosu karşılaştırma yapmadım ama büyük ihtimalle yakın fiyat aralığındaki Scott veya merida kadrosundan daha iyidir. Aslında ben de 2021 decathlon yol bisikleti modellerini bekleyecektim ama yüksek oranda fiyat artışı olacaktır diye hazır stoklara girmişken görece uygun fiyatı ile sipariş verdim

@TatanQa_tr hayırlı olsun, doğru bir karar verip paranızın karşılığını sonuna kadar aldınız.

@TatanQa_tr hayırlı olsun, doğru bir karar verip paranızın karşılığını sonuna kadar aldınız.

Çok teşekkür ederim , daha iyisi sizin olsun inşallah. F/P noktasında hiç aklımda yokken mantıklı gelmeye başladı - inceledikçe daha da mantıklı olmaya başladı. :) Yakından kadrosu daha şık ve çekici . 105 full set olmasının avantajı ve hafif bir alüminyum kadro fırsat gibi duruyor cidden.

Sabırsızlıkla bekliyorum :kahve:

Geri