@ddr hayırlı uğurlu olsun bol pedallamalar.. Tekerlere hava basarken 65psi üst sınırdır road cruiser için. Siz ikisine de 55psi dan aşağı basmayın çok çabuk patlar yoksa belki biliyorsunuzdur ama yinede söyleyeyim dedim. Son olarak birde pabuçlar siyah siyah renk veriyor biran önce baradine geçin tavsiye ederim sonuna kadar zaten alınca farkı göreceksiniz
@mhd birara bunu almayı düşünüyordum. Fakat bunun yerine göstergeli bir pompa almak bundan daha iyi gibi, bence basınç olayını petrollere arada bir giderek çözün, ya da ileride lastiklerinizi zırhlı alırsanız psi değerine bakmaya pek gerek kalmaz. İnik hissettiğiniz zaman el pompasıyla basarsınız çok nadir de petrole gidersiniz en mantıklı ve ekonomik çözüm bu geldi. Yine de siz bilirsiniz tabi, çeşitli çözümler bulunabilir belki gece gece bu kadar oldu şimdilik
@metegur İnternet sitesinden değil direk dükkânlarından aldım, gayet ilgililerdi. Bir de linkteki camurluklardan aldım, sağolsunlar onun da montajını yaptılar.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ben de göstergesi olan ayaklı bir pompa almayı düşünüyorum. Decathlon da dört beş çeşit var. Öncelikle bunlara bir bakacağım.
Yeniden 410'nu iyi günler de kullanmanız dileklerimle... Çamurluklu hali ile 410'nun bir kaç fotoğrafını burada paylaşabilr misiniz? Ben de bu çamurluktan almayı düşünüyorum.
Düldül tastamam oldu. Sks çamurlukları takamamıştım. Tubus bagaj biraz alçak geldiği için; yurt dışından parçası geldi onu yerleştirdikten sonra bagaj yükseldi. Daha sonra da sks longboard çamurlukları takabildim. Yalnız ön için çamurluğun parçası kısa geldiğini daha önceden @ahmet0258 abiden öğrenmiştim. Sağolsun Ahmet abi o zaman bana uzatma parçasını göndermişti. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine
Bisiklet; Topeak gidon bağlantısı, b17 sele, sks longboard, xlc ön bagaj demiri, tubus arka bagaj, matara kafesleri, park ayağı, schwalbe marathon plus tour(700x40c tanesi 940gr) ve pedallar dahil ağırlığı 15,950kg geldi. Çok aşırı etkilemedi beni şuan ama heybeleri yüklendiğim zaman nasıl olur bişey diyemem
@Bango abimden aldığım mavi sedona 410 umla ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Kendisiyle yaptığım alışverişten çok memnun kaldım olabildiğince ilgilendi. Her türlü konuda yardımcı oldu sağolsun. Daha önce bisiklet tecrübem hiç olmadı ama 30 km civarı sürmeme rağmen çok keyif aldım çok hafif ve akıcı Daha çok yeniyim buralarda sizlerin tecrübesinden faydalanacağım iyi forumlar herkese
@cozayy Sedona 420 kullanıyorum. Kozyatağında bisikletçi bir abimden uygun fiyata almıştım. nakit indirimi ve doları düşük bir miktara sabitleyip güzel bir ücret çıkarmıştı bana.