@MBB bisikleti baska bi seviyeye tasidin resmen, cok guzel olmus gercekten. Topeak canta bende de var, cok guzel, kullanisli ve saglam bir canta. Bendeki pahali bisikleti satarken brooks seleyi vermeyecegim, onu da saklayacagim
@mhd Çamurluklardan alırsanız bilginiz olsun takması biraz sorunlu oluyor. Polisport'un başka bir modelini denedik o uymadı mesela. Bunun da demirleri biraz uzun geldi, kısaltarak montaj yapıldı.
Herkese iyi gunler. Cok guzel bir inceleme olmus. Elinize saglik. Ben de araniza katildim. Bugun istanbul bogazinda 25 km yol yaptim. Yusek hizlara ciktigimda (20-25km/s) hafiften yalpalama oldu. Ara sira yapiyor gibi geliyor. Henuz 3. Kullanisim da normal midir? Cok da ruzgar yoktu ama bilmedigimden sormak istedim. Bisikletten de gayet memnunun simdilik.
@ddr Hayırlı olsun tekrar bisikletiniz. Bu arada çamurluklar için görüşümü söyleyeyim, ben de bu çamurlukların siyahından kullanıyorum, özellikle yağışlı bir havada deneme fırsatım oldu, gerçekten işini iyi yapıyor diyebilirim. Güzel bir koruma sağlıyor, fazla pahalı olmayan bir çözüm sunuyor. Alacak arkadaşlara tavsiye edebilirim.
@Yuci Merhaba hayırlı olsun, bisikletinizi kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı temenni ederim. Ben 45-50 km hızlarda denedim, ortalama 20 km hızlarda sürekli kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım. Genel bir sorun olmadığını düşünüyorum, bir baktırıp ince ayar yaptırmanızda fayda var.
@Sarper Uluoluk çok teşekkür ederim sağolun, Topeak şansa sipariş verdim indirim olunca yoksa biraz daha bekleyebilirdi dedim alayım gitsin bence de seleyi çantayı vermeyin hiç yere gidecek en iyisini yapmış olursunuz
@ahmet0258 abi yolda ilerlerken su birikintisi arıyorum acımadan giriyorum banamısın demiyor abi sana tavsiyem şuan üstündekini ve lastiklerini de bi güzel eskit daha sonra Bike-components sitesinden sipariş et. Sebebine gelecek olursak sadece çamurlukları sipariş ettiğin zaman toplamda 130tl turuyor. Yani çamurluklar 24,33€ geriye kalan kısmıyla çok rahat bir şekilde marathon plus greenguard(14,33€) lastikleri buradaki fiyatlarından daha aşağıya bi fiyata alabilirsin. Hani en iyisi biraz eldekileri eskitmek abi, 410'un üstündeki lastikleri tam 3000km de değiştirdim eğer hor kullanmasaydım belki daha da giderdi. Tavsiyem bu şekilde yinede sen bilirsin tabiki abi
Dipnot: ne alırsan kargo 14,95€ bu arada
@kaydogdu teşekkürler. Bisikletçime gösterdim. Ama bir sorun yok dedi. Bakalım. Bir de uzun yıllar bisiklet kullanan bir arkadaşıma verceğim kullanması için. Onun yorumuna göre hareket ederim. Belki normal olan budur. Tecrübeli olmadığımdan bana öyle gelmiş de olabilir.
Arkadaşlar bisklet bugun geldi ama bir sorun var. Vitesi 1 e alıyorum 1 de duruyor ama 2 ye aldığımda 3 e atıyor 3 e aldığımdada 4 e atıyor sadece 1 ve 8 de kendi yerinde kalıyor . Bu sorunu nsıl düzeltirim
@AliMurat bir önceki mesajda yer alan 5 dakikada vites ayarı işini çözer. Aldığımda aynı sorun bende de vardı, vites kolu üzerinde yer alan tel gerginlik ayar vidası ile halloluyor, merak edilecek bir durum yok.
bi arkadasa almayi planliyoruz arastirmaniz aydınlattı tesekkurler su konu da yardiminiza ihtiyacimiz var arkadasim başlangıç seviyesinde ve 1.90 boya sahip, 52 kadro mu alsak 56 mi alsak kararsisiz..