Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@olguakbayrak
Dostum satan onlarca yer var kendin araştır ve uygun olandan al

@demir.demiray
Kendim araştırıyorum zaten de uygun fiyata alan arkadaşlar varsa onlardan tavsiye istedim

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@olguakbayrak
Şahsen hepsiburada vb. yerlerde uygun fiyata var

Yani vardır muhakkak özellikle bi iki ay önce ben de görüyodum da bazen bisiklet fiyatlarina bakiyom 2015 modelini ±1500e satan var mağazanın biri iste başka bisikletti heralde 1900liraya çıkarmış sonra %40 civarı bi indirim koyup normal fiyatına çekmiş :)

@samuray
Müşteri kandırmak için çalışan aptal mağazalar da var maalesef. :(

arkadaşlar boyum 1.68 bacak boyu 75 cm . sizce sedona 410 kadrosu kaç cm veya inch olmalı ? kullanan varsa benim boylarımda olan bilgi verirse çok sevinirim .

@FReeDoMSpY
nerede hangi bayide buldunuz? internette tum sitelerde tukenmistir diyo. 2016 410 modeli bu gun inceledim.renk olarak bukadar cins ve cirtlak renk olamaz.sedona neden bunu kendine yapar anlamiyorum.bayi bile bu durumdan sikayetci. 2015 modeli bulabilicekmiyim bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ç.
@AliMurat malesef yok.sitesine baktim. benim anlamadigim ki bayiler bile anlamamis. 2015 modeli yok satarken 2016 modeli bu renk olurmu bari bi renk daha nasil yapmazlar aklim almiyo

@lampsakos aynısını bende düsündüm renk cidden kötü düz mavi siyah felan olsa yine iyi ama cırt sarı bayağ tuhaf

• Beğen
Tepkiler: lampsakos
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160622/1b7e46506b2c62c799e4e4fd49e08c31.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar acaba o cikintidan sikinti olur mu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri