Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

haydaaa nooldu bu 410 lara nazar mı değdi? ben yazın mütemadiyen kullandım şimdi kaldırdım balkonda ama bir sorun da yoktu bisikletten soğuyacağız

Scudo
Jant setini taşıma esnasında zarar gelmeyecek şekilde kartona sararak kargolamamı ,ellerine geçtikten sonra en geç 2 iş günü içerisinde kargolanacağını belirtmişler

İyi de kartona sarmak , olası bir kargo zayiatının riskini kim göze alacak?

Bu konuya kesin yazmam lazım.
1-Satıcı park ayağı olmadan sattı,pişkincede aslıdan satın alırsın dedi:)
2-Pedallarda wellgo yazmıyordu,istedim, değiştirdik
3-İlk aylık kontrollere adını yazmıyayım kadro kulağı vidası gevşemil ve fark edilmeden gönderildim
4-Arka göbekten sesler geliyor diye servise götürdüm ( gün kayıplarımı söylemiyorum )

Burada anlamadığım olay bisiklet pahalıya gidildikçe arıza oranı azalacağına artıyormu yoksa durum nedir.
Bodrumda 5 yıllık çelik bisiklet var. vakti zamanında ön jantını kırmışlardı bende Aslı bisiklet sirkeciden ön arka jant seti ve lastiklerini almıştım ama onda bile viteslerinde en ufak kusur yokken bu nedir şimdi.

2.5 ayda arka göbekten ses mi gelir?

Olayı takipteyim. Sürüşe bir zararı yok. Siz söylemeseniz farketmeyecektim belki de. O yüzden buna takilmayacagim sanırım ben.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
Temmuzun 12 de aldım 410u, 3000km toplamda, bir gün içinde en fazla 145km sürdüm(Bursa İnegöl - İstanbul), en fazla 68.8km hız, aldım alalı hiç acımam bilimum cam parçaları olan yerlerden geçmeme rağmen umursamam; 2 kere lastiği patlattım toplamda, şuana kadar tek 1 kere sorun yaşadım bisiklet hakkında; aynakol göbek yada pedallardan bir ses geliyordu fabrikaya gönderdim göbek değişti sağolsunlar ama sorun göbekte değil pedallardan geliyormuş ama gitti ses falan kalmadı müsait olamadığımdan binemiyorum bu ara, sizin dediğiniz olaya baktım sonra tekrar baktım ecücük bücücük birşey var onunda zararı yok bana yok yani, son olarak bu bisikletin tek sorunu sele'dir çözümü de belli 'brooks b17'
Saygılar sevgiler.

Selam arkadaşlar,

410'daki maşa problemi için geçen gün bisikleti ters çevirip, ön tekeri çıkardım. Tekerin oturduğu iki yuva da herhangi bir metal çapak olmadığını gördüm ve gayet düzgündüler. Tekeri yeniden monte ettim ve tekerin bir maşaya yakın olma sorunu düzelmedi. Bu sıkıntılı durumu bugün Aslı Bisiklet'e telefon ile bildirdim. İlgili kişi Enes Bey bu problemin maşa dan kaynaklanan bir sorun olmadığını (kalıp hatası gibi) bazı 410'ların ön tekerinin akortsuz olduğunu belirtti. Sonuç olarak bu sorunu yaşayan arkadaşlar ön tekeri söküp Aslı Bisiklet'in merkezine ya da Sedona yetkili servisine göndermesi gerekecek. Umarım akort ayarı ile bu sorun çözülmüş olur.

• Beğen
Tepkiler: poet
Ön janta bakmadım ama arka jant göbeğinden sesler gelmeye başladı. Aslı bisikleti aradım ama fabrikaya yönlendirmediler. Sırf bu yüzden hafta sonum berbat oldu:(
Fabrikaya yönlendirmiş olsalardı perşembe sabağı oradaydım.
Birde empati kursalar.:(

@mhd

konuyla alakasız ama yeni aldım 2 çift fiyat uygun düşünürseniz tavsiye ederim reklam olarak algılanmasın en uygun fiyat başarılı hızlı arz diye yazıyorum kargo bedava hem de
(link)

@poet

Teşekkürler. Bu model Sedona 410'a uyar mı?

• Beğen
Tepkiler: poet
@poet
Bana sorarsanız kartuşu değişebilir modellerine bakın !
Buna 20tl verilir mi bilmem ama ben baradine in siyah kırmızı renkli kartuşu değişebilir modelini kullanıyorum. 1çiftini 25 , diğer 1çiftini 20tlye almıştım ikiside siyah-kırmızı renkli modeli. Kartuşları bitince 15tl ye yenisini her yerde bulabilirsiniz tekrardan 20tl bayılmıyorsunuz haberiniz olsun. Gittigidiyor, sahibinden, n11 gibi sitelerde bulabilirsiniz. Bisiklet sitelerindede bulunabilir tabi ama dediğim gibi kartuşu değişebilir modellere bakın kargo dahil 25tlden de fazla vermeyin bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: mhd
@poet

Bisikleti aldıktan sonra bu pabuçlara geçtim. Fren performansı hem kuru hem de ıslak zeminde çok farketti. Gerçekten kullanan memnun kalır. Forumda okuduğum kadarıyla pabuçların ömürleri 2-3 yıl kadar gidiyormuş. Fiyatıda gayet uygunmuş ben daha pahalıya almıştım. Fren mesafesinden memnun olmayanlar kaçırmasın.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A. ve poet
arkadaşlar bu kartuşlu modeli ben arkaya taktım mükkemmel oldu şimdi de önler için sipariş verdim fiyat çok iyi müsait olunca fotolarını çekip atarım üzerindeki tektro ları attım siyah tozlar dökülüyordu sürekli

@M.Bedir
iyi de bu da kartuşu değiştirilebilir olan modeli hem o ünlü 3 renk olandan arkadaşım

tam ayarlamadım henüz balkonun köşesinde taktım yer dar vs :)

Bir tane 410 aldık babama, onu da bisikletli yaptım :) Kargoya verilmiş, yarın elimizde olacak umarım :) Burada birçok eleştiri vardı, konuya hakim olduğum ve gerçekten çok ucuza bulduğum için aldım/aldırdım. Bisiklet gelir gelmez ön janta bakacağım.

Geri