Scudo Sports

İnceleme Sedona 410

Merhaba kardeşler bu bisiklete 700x30 luk lastik takabilir miyim? Teşekkürler.

Scudo
@1dost

Ben çok yol yaptım ve gerçekten iyi bisikletli ama imalatçı firmanın davranışları ve servis ların aksaklıkları ve yasalara uygun hareket etmediklerinden dolayı bisikleti geri verdim.şu an mösyö yıl ile çok daha mutluyum.bayramda 422km ile iğneada yaptık ve km şu kısa zamanda yaklaşık 900 km yapmıştım ( bir ayda). Servis ve fabrika ile iletişimi kestiği için mutluyum.sana da hayırlı olsun.

Selamlar :) Bugün 52 kadro 410 aldım. Bisiklet çok güzel gerçekten akıyor. Almayı düşünenler alın diyorum :)

@Muhammed Tutuş
Takılabilir bence. Bende 410 var 700x38 taktım, o da olur

Edit: Konu açacağım detaylı bir şekilde, beklemede kalın :)

2015 410un üzerinde gelen Schwalbe road cruiser lastikleri 3000km kullandım
Şuan üzerinde Schwalbe marathon plus tour 700x40c lastikler var 3000kmdeler. Bilginize!

• Beğen
Tepkiler: mhd ve ahmetyavuz
image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg image.jpeg

Arkadaşlar bu gün sarıyerden yola çıkıp belgrad ormanına 410umla bi tur yaptım.çok şükür hafif rampalarda ve bozuk yollarda beni hiç üzmedi.mangal ve kahve pişireleceğim çantada taşınabilir kamp ocakları 40 50 lira civarındayken birmilyoncuda satılan aliminyum fırın tepsisi fazlasıyla iş görüyo.hem hafif hem yer kaplamıyo. Bagaj yük taşıma için decahtlondan şu zımpırtıyı takıp sırt çantamı, kancalı bagaj lastikleriyle sabitliyorum. Ve piyasada satılan bisiklet çantalarına dünya para vermek yerine bu uygulama hakkıyla yerine getiriyo. Sorularınız olursa cevaplarım.şehrin kalabalığından ve trafiğinden kaçış için belgradı herkeze şiddetle tavsiye ederim

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    207,2 KB · Okunma: 56
Bu Bisiklette Ön-arka disk uyumu var ancak disc takılabilmesi için ön ve arka göbek değişmesi gerekiyor mu ?

@ozalkadir
Selamlar :) Sizin de 410'unuz var sanırım (youtube). Acaba sele ayarını yer ile nasıl paralel yapabildiniz? Altta tek bir alyan yeri var sanırım, ayarlayamadım da. Teşekkür ederim :D

Çoğu kişinin ilk bisikletlerinden biri :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,
Tur esnasında sağlam bir yokuşu çıkarken vites değiştirdiğimde zincir koptu. Zar zor bir bisikletçiye götürdüm ve tamir ettirdim. Yine de zincire pek güvenmiyorum, kaliteli bir yedek zincir almak istiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de 8 vites uyumlu her zinciri bu bisiklette kullanabilir miyiz? Başka dikkat etmemiz gereken bir özellik var mı?

@n00s3 dogruya doru,eğriye egri demek asıldir.ben 410 ile 5000km yaptim, yol bisikleti gibi kyllandım, yol bisikletliler ile performans turları yaptim.Cok arkadaşım benden özenerek performans artmasi icin daha kaliteli bisiklet aldılar. Yani demek istediğim zincir iyidir, hatta yeni bisikletimde shimano 105 grupta bile kolay zincir sökme baklası bile yok ama 410 da var. Sizin şansızlıgınız olmuş.

@Hamit.Ç cevabınız için teşekkür ediyorum. Lakin ben zincir iyidir/kötüdür diye bir yorum yapmadım. Hala aynı zinciri kullanmaya devam ediyorum. Fakat çıkacağım turlarda yanımda yedek bir zincir bulundurmak istiyorum. Sadece 3 aydır bisiklet kullanıyorum, dolayısıyla bu konularda oldukça bilgisizim. Bunun için bir öneri istemiştim.

@n00s3 kmc zinciri oneririm fakat suan 8 li bulunmuyor sanirim ben bisikletsepetinde buldum aldim fakat stokta yokmus gene ybn zincir gonderdiler yani bisiklet uzerinde gelenle ayni ama o kadar kotu bir zincir degil Cin mali olmadigini biliyorum ama nereliydi unuttum. Bende yedek olarak almistim yani zincirimde sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: n00s3
@n00s3 o zinciri 4800 km kullandım. O zamana kadar sadece 1200km de iken kardeşime vermiştim bir ara, 5 dakikada zinciri kırdı. Bakla eklendi devam ettim. Zincirin bağlantı yerlerindeki halkalar şıngır şıngır oynuyordu, hiç kopma yaşamadım ne olur ne olmaz diye keyfi değiştirdim. O zinciri koparmak için uğraşmak lazım.
Daha sonrasında shimano 11-34 ruble - KMC Z8S zincir taktım. 1400km oldu bir problem olmadı şükür.
Yanınızda zincir taşımanıza gerek yok power link taşımanız yeterli.
image.png

• Beğen
Tepkiler: n00s3
Geri