Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@Yuppata Bikecomponents'den 2 lastik+ 1 gidon alacağım. 50 Euro tutuyor. 15 Euro da kargo parası. Bunların haricinde bana sürpriz ödemeler çıkabilir mi ? Gümrük vs. Bir de bankalar kuru biraz fazladan hesap ediyormuş diye birşey okudum doğru mu?

Scudo
@Hasan Ç. Ekstra birşey çıkmaz günün en yüksek kurunu hesaplar üstüne birde %2 yada 3 gibi komisyon alıyorlar yani normalden 10lira fazladan tutuyor.

@Yuppata Tamamdır teşekkür ederim. O zaman gidon + schwalbe maratonu 700X35 i sipariş geçeceğim.

Sedona 310 2016 kullanıcısıyım sedona bisikletler oldum olası hep çekici gelmiştir şayet nedendir bilmem rengi günümüz bisikletlerine oranla cok da hoş gelmedi. Maşa yapısı da pek iç açıcı değil gibi duruyor. f/p oranı seçim için büyük bir etken olabilir

@Hasan Ç. Neden gidon alıyorsunuz ? :) merak ettim de

@Themaner
Bisiklet gerçekten fp ürünü. Ama böyle olduğunu bilsem, almazdım. Biraz daha eklerdim. Bisiklet fiyatına göre en iyilerinden ama, beklentimi karşılamadı .

@Hasan Ç.
Hocam kelebek gidon ciddi anlamda çok çok gerekli bir şey. Şehir içi ulaşımlarımda dahi kullanıyorum. El ergonomisi ve sağlık açısından çok gerekli. Orjinal gidon aldığımdan beri yatıyor.

@Hasan Ç. 31.8 lik değil mi? Güle güle kullanın . @Themaner Ben de düşünüyorum da, kullanımı nasıl? Günlük kullanımda kullanım için düşünüyordum ama

@Hasan Ç. Sözünü ettiğim seleyi bu yıl içinde satın alacağım büyük ihtimal. Sele kişisel bir durum da olsa, onu kullananların ortak yorumu; hemen üzerine binilip kilometrelerce yol yapılacak kadar tur için uygun ve kaliteli olduğu... Hem keseye uygun hem iyimiş daha ne olsun. :) İnternetten alırım, satıcı ile anlaşıp, beğenmezsem geri iade ederim, öyle bir güzelliği de var bu işin. ;)

@kuşlar gibi özgür Sportourer Zoo Gel

@Hasan Ç. Dediğim seleyi imkanın varsa bir yerlerde bulup dene bakalım. Brooks gereksiz pahalı. Ben bir seleye 400 lira vermem, Brooks kullanmayan milyonlarca insan var çoğu da mutlu ve her gün iki teker üstündeler. Piyasada yüzlerce sele modeli var, butceye uygun, guzel bir tercih yapılabilir, uçmaya gerek yok.

Haftasonu sedona 410 alacağım. Bayilerde 2015 modelini bulabilir miyim? Ayrica vites sistemi ve tekerlekleri çok iyi değil diyorlar alırken değiştirmelimiyim?

@Batuhan Görkem 2015 modelini bulmanız çok zor. 2016'nın lastikleri 2015'e göre bir tık daha kötü diyebiliriz. Ben 1000 km'yi geçtim Compasslarla şuan için bir sıkıntısını görmedim. Hiç aşınmadı. Sadece bir defa patladı. Haftaya Schwalbelerle değiştireceğim. Vites sisteminin de sıkıntısı yok.

Maddi durumumuz iyiyse Giant , Trek yada Cannondale Quick falan düşünün.

@Hasan Ç.
bugun gittim baktım sedona 410 a gercekten cok guzel bir surus hissiyati var. Ayni zamanda carraro sportive 224 u de test ettim. 224 gercekten daha konforlu ayrica vites sistemlerinde de cok fark goremedim. Sizce ne yapmaliyim 410 mu daha iyidir yoksa sportive 224 mu? uzun yolda ve dayaniklilik bakiminda hangisi beni uzmez? Diger 410 kullanicilarindan da cevap bekliyorum.

@Batuhan Görkem 224 ile Sedona 410'un donanımı farklı maşası farklı bence siz önce düz maşa mı amortisör mü ona karar verin.

@ahmetyavuz Neden düşünmesin ?

224'deki ön maşa kalitesiz, diğer donanımı Sedona 410 2015 modelden daha kalitesiz, fiyatları da ona göre 200 lira fark var arada. Karar senin, gönlüne yatanı al, ayni segmentte iki bisiklet.

@h.kozan
Hocam kalitesiz oldugunu nerden anladiniz? yanlis anlamayin meraktan soruyorum. uzun yolda sorun cikartacak cinsten bir maşa mı?

Geri