B-Twin FC3 karbon yol bisikleti var Dechatlon'da 2.829 TL tiagra setli...
Sıfır karbon isteyenler için iyi bir alternatif olabilir...
(Gerçi jantlar ve frenler soru işareti)
Decathlon bisikletleri daha ucuz olmasına ve karbon olmasına rağmen hem kullanım hem de stok olarak Türkiye de az yoksa yurtdışında kullanabileceğimiz cok fazla btwin modeli var
(link)
Mevcut kur ile 200 liradan az fark var bu specialized ile Sedona 650 arasında.
Delta'nın elinde Tiagra'lı Caad8 kalmamış anladığım kadarıyla; mevcut olsaydı onun da fiyatı o civarda olurdu.
Ben de pahalı buluyorum bu modeli. Cube Peloton Pro 2014 pazarlıkla o paraya veya üç beş üstüne alınabilir. O da 105 setli ama incelemelerde beğenilen ve bilinen bir model en azından.
Bilmem Ben vites grubundan ziyade markayı ve kadroyu kıyasladım. Peloton sevilen ve bilinen bir modeldir. Bu kadroyu ilk siz kullanacaksınız. Bir de bu açıdan bakın.
Vites geçişleri çok daha seri ben kullanıyorum Sramın en alt modeli olsun eş değeri 105 veya ultegrada olsa hafif bir set Salcano Xrs030 apex kullanıyorum 1 sene oldu tam ve 4600 km yol yaptım. Sedona yeni kadroları çok çekici fakat benim bildiğim salcano ve sedonın kadrolarının aynı fabrikadan çıktığı. Apex setin fiyatı 1500 lira civarı yanlış bilmiyorsam ve salcano daki bisikletin üstünde mavic jant geri kalan parçalarda rictney parçalar var iyi araştırın dışarıdan bunları topladığınızda fabrikanın verdiği fiyattan çok farklı bi fiyat çıkıyor. Sedona nın fiyatı kadrosuna aşık olmama rağmen banada yüksek geldi.