olur olur sıkmayın kafanızı bende pedallardan ses geliyordu bazen orta dişliden hırıltı falan geliyordu arka aktarıcı keza ses çıakrtıyor zamanla aynı şekilde bana da 2 hafta sonra geldiğinde herşeyi hallederiz bisiklet zmanala oturuyor sen kullandıkça daha da olur flaan dediler
200km ye yaklastıgın zaman goturmende yarar var eger goturmessen bır ıkı parcanda vıda gevsemesı olur herhangı bır tehlıkeyle karsılasmassın en azından servıs bakım onemlıdır...
benim bisikletimde beyaz zeus. ben yağlı ve ulaşılamaz noktalar için wd-40 sprey ya da balata spreyi kullanıyorum. diğer alanları hafif prilli ve ıslak bir bezle siliyorum. sonra durulayıp kuruluyorum. özel bir madde var mı ? hem dikkat etmedim hem de denk gelmedim bisikletçilerde ama muhtemelen vardır.
deniz suyunun bisiklete değmemesine çok dikkat edin, değerse de mutlaka temizliği ihmal etmeyin, benim gibi ihmal ederseniz paslanma oluyor ve pas sökücü alıp uğraşıyorsunuz, wd40 bendeki paslara işe yaramamıştı ...
ben geçen yaz aldım, üşengeçlikten götürmedim, bir de kaza geçirdim, takla attım bisikletle, ayarları falan sapasağlam hala, düşerken bisikleti havada tuttum ama bu da dizimin burkulmasına neden olmuştu herneyse bisiklet bozulmuyor arkadaşlar, sedona işte
İlk bisikleti kirletin çünkü çamur cildi guzelleştirirSonra araba yıkamada basınclı su ıle yıkayın yıkadıktan sonra....Linkte pis yagları temızleyıcı kullanabılırsınız...
(link)
yıkadıktan ve temızledıkten sonra kurulamada bıttıkten sonra sıra yaglamada onun içinde linkte verılen yaglamak için malzemeyı kullnabılırsınız
bende öyle düşünüyorum bir arkadaşım kron 500 aldı ve içinden bakıma götürün gibi bir yazı çıkmamış. fiyat olarak da yakın bisikletler... acaba sadece Sedonalara özgü mü diye düşündüm....