Scudo Sports

Sedona 761 hafifletme çalışması

@polo34 Bahsettiğiniz Sedona kadroyu uzun süredir takip ediyorum. Zaten Sedona bisikletleri çok seviyorum, tasarım olarak çok üst düzeyler.

Scudo
Durum güncelleme:)

Sele borusu, gidon boğazı, gidon takıldı, ancak gelen maşa konik çıktı, token marka adaptör sipariş ettim, gelince maşa da takılacak, adaptör 140gr fazlalık yapacak, ona istinaden 150 gr aynı firmadan karbon sele sipariş ettim, seleyi 465 tane satmışlar, herkes memnunmuş, göreceğiz, ben 2 haftalık tatile çıktım, yine durumu güncellerim:)

bu arada specialized 1.25 lastikler de takıldı, hızlanma son sürat biraz daha iyileşti ama maraton gibi patlamama olayı için pek güven vermiyorlar, İstanbul içi kısa gezmelerde kullanırım heralde, seleye bağlı bagajım da var, onu da eski seleyle beraber yine İstanbul dışı gezilere saklarım, o yükü çin karbonu ne eder riske giremem:)

Son olarak dayanamadım sıfır giant scr 1 yol bisikleti de aldım, onunla bir kere çıkmak kısmet oldu, 12-25 rublesini 11-32 yaptırdım, bizim çok dik yokuşu 34 diş aynakol 32de anca çıktım, bisikletin üzerinde ayakta sürmem şart, yoksa mevcut mtb 11-40 ruble 26 diş aynakolla daha rahat çıkıyor:) sadece asfalt için bu bisiklet...

@polo34 xt jant aldığını söylemiştin söyler misin bu jant setinin desteklediği lastik aralıkları(en yüksek) nedir acaba?

@polo34
2018-07-19_15-13-16_HDR.jpg icini serin tut abisi arkadaşım 1,senedir dağ bayir geziyor, her tur arazide kullanıyor, daha hic patlamadi.bende 4 -5, aydır kullanmaktayim patlatamadim

• Beğen
Tepkiler: polo34
@JusTiMe 1.25 specialized taktım ama takan bisikletçi bu jant yüksek profilli, bu lastik buna iyi olmaz demişti, öncesinde schalve maraton 1.5 vardı, ben eğer bunları taktıysam herhalde her lastik takılır:)

@mariokaldato cadde sahil sürüşü sonrası 3 adet ince metal lastiği temizlerken içinden çekmiştim, maratonda öyle bir şey hiç yaşamamıştım, gözümü korkutmuştu bu durum, alırken yurt dışı yorumlarda da uzun süre sorunsuz kullandım diyen vardı ama garanticiyim biraz:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
IMG_20180903_160500.jpg @JusTiMe shimano deore xt wh-m785 disc 26" mtb olarak arayabilirsiniz, 1.625kg imiş, cross country olarak geçiyor...

Cross country can mean shaved legs and a starter's gun or simply battling it out with your buddies on Wednesday evenings. Or it can mean going up and down the hills solo as fast as you possibly can.

@JusTiMe
  • These XC wheels are lightweight, strong and durable with a 19C (23.4mm width) UST Tubeless and tubed tyre compatible rim for use with 1.5 - 2.25 inch tyres

@JusTiMe (link)

Güncel...
13.9 kg matara ve su kafessiz ölçüm vardı, konik maşa düz kadro problemi token adaptörle aşıldı, bugün 10.82 kg ölçtük, ancak furş yatağı maşaya kaynamış, alttan dipçikleyip çıkarmak lazım, gidon boğazı iyi akıcı şu an dönmüyor, maşanın disk fren vidaları asimetrik gibi, az sürtme yapıyor, yarın başka bir bisikletçi bakacak:) usta bu bisiklete güvenme diyor, çin karbonu zamanla zayıflar dedi, Allah büyüktür ...

Güncel...
Bugün atölye 25.4e gittim, 5 dk içinde tamir gerçekleşti:) çok iyi bir usta, 20 tl aldı, disk fren sürtme problemine de bir süre sonra diğer yapacaklarımla bakacak, en iyisinden tüm kablo seti, xt zincir, 11-42 (şu an 11-40 var) ruble değişimi yapıcam. Gidonu da belki az kısaltacağız.

@polo34

@polo34

Merhaba bende aliexpressten 262 liralık karbon maşa siparişi verdim fakat sağlamlık açısından nasıl bilmiyorum siz kullandınızmı

Dosyalar

• Screenshot_20190213-030401.png
    Screenshot_20190213-030401.png
    209,6 KB · Okunma: 13
  • Screenshot_20190213-030315.png
    Screenshot_20190213-030315.png
    237,8 KB · Okunma: 15
  • Screenshot_20190213-030348.png
    Screenshot_20190213-030348.png
    55,5 KB · Okunma: 12
Ben caddede sürüyorum, aksiyon hoplama zıplama sıfır, sorun yok...

• Beğen
Tepkiler: Ebay.toyo
Bisiklet hafifletmek hic iyi birsey degil cunki hafif diye insanlar ucuz saniyor . Ne kadar aksesuar ekleyebilirseniz o kadar iyi hatta evde kullanilmayan tencere tavalarinizi telle arkaya baglayabilirsiniz

Geri