Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona beni mahkemeye mi verecek?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@zagnos işin garibi orjinal seledeki renkler de kadroyla uymuyo:D fotoşopla yaptığınız bence daha güzel. Sele rengini ilk seriden sonra değiştirmiş vs olabilirler

@Arseyus dostum insanlar konuyu anlamadan, tam okumadan yorum yapmak için yorum yapıyorlar. O yüzden yazılanların çoğunu takma.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Konuya dengesizin biri yorum geçti kafaları karıştırdı. Olay şöyle.

Geçen sene bisikleti aldığım ilk hafta selede yırtıklar fark ettim ve hemen bildirdim. Bir kaç gün geçtikten sonra yeni sele gönderdiler ancak hem aynı sele değil hemde renk uyumu aynı değildi. Bir süre sonra yenide bir sele gönderdiler ancak gönderdikleri sele yine uyum sağlamadı. Bende altı üstü sele die sorun etmedim ancak aradan 1 sene geçtikten sonra sele yırtılma artınca tekrar sedona bayisine bildirdim. Bayide biz istedik 2 defa yanlış sele gönderdiler sen bir telefon felan aç dedi. Bende bugün mail attım ve bu olaylar yaşandı.

İşin tuhaf yanı ise başta sele var dendi isterseniz bayiye gönderelim 50 TL Alırsınız dedi ben garanti felan olayını anlatıcında bu defa aynı sele elimizde yok dediler.

@Yasin Yörük

Takmıyorum da bir süreden sonra psikolojisi bozuk bir kitlenin aramızda olmaları sinir bozucu olmaya başlıyor. Ahmağa hiç bişey anlatamıyorsun.

yani benim anladığım 1 yıldır yırtık seleyi kullanıyorsunuz ve bir sene sonra da değişim talep edince sedona size rengi faklı sele gönderiyor ve haklı olarak itiraz ediyorsunuz.

Sedona yerinde ben olsam bisikleti geri alırdım :D

@a.f.k. anladığım kadarıyla arkadaş ilk gönderilen seleyi kabul etmemiş yırtık mırtık kendi selesıne binmiş şimdi yırtık sorun haline gelmeye başlayınca tekrar servise başvurmuş

@a.f.k.

1 Yıldır yırtık sele ile dolaşmamı sağlayan sedona ve bayisi.

Mesajı okumadan yorum atmayın sonra ezik durumuna düşüyorsunuz.

Yasadigini problem olarak goruyorsan istedigin mecrada paylasabilirsin. Bu senin kendi gorus ve kullanimin ile ilgili aciklaman olur. Ama tutupta ben sele degisimi istedim kabul etmediler dersen, mahkemeye verebilirler. Burada yasadigini dogrudan eksiksiz anlatman onemli. Hic bir sey olmaz. Keyifli pedallamalar.

@mlhkrc

Sen benim açtığım konuyu nerenle okuyorsun? Anlıyabilmen için 50 sefer yanlış selemi gönderildi demem lazım? Hiç bir şeyde olmasın zaten bu firmalar size müstahak.

@zagnos

tamam doğru anlamışım işte :)

@Arseyus

Sedona size 1 yıl önce farklı bir renk gönderdi kabul etmediniz buraya kadar doğru.
peki 1 yıl boyunca ne yaptınız? yırtık sele ile devam göze batmaya başlayınca tekrar yeni sele talebi 1 yıl sonra
ona rağmen sedona hayhay der ve yenisini gönderir. ve yine renk tutmaz. burası da doğru anlamışım.

Sedona büyük yanlış yapmış kesinlikle bisikleti geri almalıydı :D

Bence yeni sele daha hoş durmuş, bu arada sedona üslubunuza oranla çok daha kibar ve saygılı bir şekilde davranmış :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@a.f.k.

Eğer bisikleti geri alırlarsa söz vereceğim bisikleti. O kadar eziksin ki ne yazdığını kendin bile bilmiyorsun.

@rulokat

Başta bende kibardım ancak nasıl karşılık aldıysam o şekilde karşılık vermeye çalıştım. Birde kimse kimsenin babasının oğlu değil hakaret etmediğin sürece istediğini yazabilirsin. Ezik olmayın biraz dik olun.

@Arseyus

:D :D :D :D :D :D
size iyi günler dilerim...
mutlu sağlıklı huzurlu pedallar.. pardon seleler :D

Kafaya takilacak bir mevzuu degil. Bu kadar abartmayin.

renk uyumu falan diyorsun da bisikleti sürerken üstüne oturduğun kısmın rengi uysa ne olur uymasa ne olur. ayrıca tehdit falan etmemişler sadece hukuki dil kullanacağım derken biraz tırt mailler atmış arkadaş o kadar.

@efeozata

Rengin aynı olmaması bana huzursuzluk veriyor. Şimdi sen kalkıp bana diyebilir misin uysa ne olur uymasa ne olur? Bu adamlar o zaman tek renk bisiklet üretsin neden çok renkli bisikletler üretiliyor? Senin için sorun olmayan bir şey başkası için bir sorun olabilir. Benimde sorun etmediğim bir şey başkası için sorun olabilir. Ama herkes birbirinine saygı duymalıdır. Bakıyoruz şöyle bir foruma konu türlü türlü psikolojisi bozuk insanlarla dolu.

@Arseyus

Okuma ve anlamayla ilgili ciddi sorunlariniz var. Benim mesajim sizin goruslerinizi paylasabileceginizi ve yasal olarak bir sorun yasamayacaginiz yonundeydi. Ama sikinili bir anlama yapiniz oldugu icin maalesef idrak edemediniz. Size keyifli pedallamalar, mesajimi alintilamayin lutfen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri