Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

@asortik

O cumleyi yazarken bi taraftan da tebessum ediyordum,ustune binince anladım nekadar ozlediğimi,acı umrumda değil,geçicek nasılsa 3-5 gun sonra..
Hayırlı olsun diyor iyi pedallar diliyorum sanada

Scudo
Ben de bugün bisiklet bakmaya gittim
ve ben de yaklaşık 15 sene ara vermiştim, ilk gezintiden sonra sandalyeye nasıl otururum bilmiyorum :)

711V hoşuma gitti.
Yalnız 18" ile 20" kadro arasında kaldım
Boy 1.83, kilo da 105 kg bu arada...
18" altımda küçük gibi kaldı, cüsse iri olunca...
20"'de de eğilmem gerekti biraz, ama alışmam gerek sanırım.
Hangisi daha uygun olur ki?

Beni etkileyen özelliği amörtisörün kilitlenebilir olması, çünkü evim yokuşta ve her gezintiden sonra güzel bir tırmanma yapmam gerekecek.

Alırken lastiklerini de değiştirteceğim, sadece asfaltta gezeceğim için çıkıntılı lastiği düz bir lastik ile (slicks değil, kanalları var, racing motor lastiği gibi) değiştirteceğim.

Bu arada aldığım fiyat taksitle 650 TL, nakit 600 TL.

@Salih_Alpbaz

Oncelikle hayırlı olmasını diliyorum,kazasız belasız pedallar...
Kadro konusunda sahsi duşuncem ise,eğer hoplama,zıplama,kros vb.etkinliklerde bulunacaksanız kadronun daha ergonomik(sizin olculerinize gore soyluyorum)18" olması kullanım açısından daha rahatlık sağlar size,ama asvalt zeminde turlama amaçlı kullanacak iseniz 20" daha uygun olur kanaatindeyim..
Lastikler konusunda da ufak bir onerim olacak,https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=17596 amaca hitap edeceğini sanıyorum bu yazının,ben Ankara dayım,1-2 yere sordum ama bulamadım,bulursunuz umarım..
İyi pedallar..

@RAİNBOW

20" almaya karar verdim ben de.

Linkteki lastik çok güzel bir lastik
Benim taktıracağım da buna benziyor, ama ismini modelini hatırlamıyorum

Ama benim bisiklete bu kadar ince bir lastik takmaya çekinirim, sebebi de 105 kg. olmam... Yazık olur güzelim lastiğe, bu kadar yüklenmemek lazım. Daha geniş bir ölçüsünü taktıracağım.

Telefonla bisikletin siparişini verdim, vakit bulabilirsem bu akşamüstü, olmazsa yarın teslim almaya gideceğim. İnanıyorum ki ayırdığım bütçeye göre iyi seçim yaptım.

@Salih_Alpbaz

İçiniz rahat etsin,gayet guzel bir seçim,şimdiden gule gule kullanın..

slm arkadaslar ben kayserıde dj ve trıal le urasıyorum ama sunu spylemek ıstedım eyer dj tarzı kullanacaksan bence sedona modellerınde x11 dusun veyada amoeba jump dusun derımm hemsagalam kadrolar hemde jump pa dj dayanacak bır kadro bunlar onun dısındakılerde professıonal surmeye baslayınca alderım yınede konuyu bızım l paylastıgın ıcın tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Mithrelios
@RAİNBOW

RAİNBOW aynen katılıyorum.kazasız belasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: RAİNBOW
evt ya aynı düşünceler sahıbım bianchi için kımse iyı konuşmuyor borla konusunda kullanan veya bılenlerın yardımcı olmasını diliyorum

Hayırlı olsun bisikletin. Ben de Sedona 711-V alacağım erdoğanlarbisikletten. Ankara'da dört yıl yaşamış ve Libya Caddesini çok kereler katetmişimdir -yaya olarak :)

Kısmet Giresun'da yaşarken yıllar sonra Ankara'dan bisiklet almakmış. İnternetten alışveriş ne kadar gelişti aslında... Buradaki bisikletçideki esnaflık ve müşteri memnuniyeti anlayışı değişmedikçe daha çok müşteri kaybederler.

Bisikletimi alınca fotoğraflarını burada yayınlarım artık.

Tekrar hayırlı olsun.

@Tamer Ertangil

Kısa surede arzuladıgın bisiklete kavuşmanı diliyorum,şimdiden iyi pedallar..

hayırlı olsun kardeşim bende geçen cumatresi borla ve 711 arasında kalmıştım ama 711 daha uygun geldi ,allah kazasız belesız kullanmak nasip etsin

• Beğen
Tepkiler: RAİNBOW
@beyhan88

arkadaşım bisiklet tavsiyesi üzerine birçok yazı var forumda... onları okumanı tavsiye ederim, çok yardımı olur. ben de borla kullanıyorum. çok memnunum ama diğer arkadaşların yazdığı yorumları da dikkate al bence.

ikinci bir yöntem... anasayfadaki bisiklet firmalarını ara... onlar bütçene ve kullanım alanına göre sana verebilecekleri en iyi modeli önerirler. inan bana hepsi çok yardımcı olurlar.

@Punished05

Bir an once bisikletine kavuşmanı dilerim,şimdiden iyi pedallar

Arkadaslar merhaba 3 gun icersınde Sedona 711 alacaktım.Fakat Trek 3900 ile arasında kaldım.Sanırım Trek'in goruntusu cok daha hsuma gittigi icin oldu bu.Ben işin tekniğini sizler kadar bilmiyorum.O yuzden yardım istiyorum sizden.Aralarındaki fark nedir.Hangisini tercih etmeliyim.Kız arkadaşımada alıcaktım 711 ama bugun o da Trek 3700 gordu onu daha cok begendi.Tercıhımız hangı yonde olmalı.Lutfen sızden rıcam objektıf yaklasmanız konuya.

Hangisini alırsanız alın, bir süre sonra komponentlerinden dolayı size yetmemeye başlayacak. Bu yüzden ileride parçaları yükseltme durumunuz olduğunda Trek daha avantajlı olabilir. Böyle dememdeki sebep; Trek'in kadro görüntüsünü sevmenizdir. Sedona ileride size daha soğuk gelecek, ama Trek kadro üzerinde yeni parçalarınızı gördükçe bisiklet hevesiniz sürekli artacaktır. Yeni bisiklet alanlar için görüntünün çok önemli olduğunu biliyorum, bence Trek alın...;)

Ben Trek 3900 Disc kullanıcısıyım .

Trek 3900'ün kadrosunun herhangi bir özelliği yok ömür boyu garantisi haricinde , çok sert kullanıp tepelerden ordan burdan atlamayacaksanız , kargo garantisinin hiç bir esprisi olmaz . 3000 serisi trek markasının başlangıç serisidir , görselliğe sakın para vermeyin.

Trek 3900'ün rakamı 900-1000 tl arası , bu rakama baktığımızda donanım olarak hiç bir artısı yok , mesela ben bisikletimi aldıktan sonra ön maşam ve lastiklerim hariç bisikletimin herşeyini değiştirdim . Bisikletin bana maliyeti 1500 tl'sının üzerinde oldu ...

Buna göre hareket edecek olursak , mesela sedona 711 V değilde , sedona 751 v ye bakın 900 tl civarı bir rakamı var , bu bisikleti aldığınızda parçaları modifiye etmenize gerek kalmayacaktır.

İzmir'de oturuyorsunuz okuduğum kadarıyla, bende gaziemirdeyim , trek bisikletten memnunum , ama izmir bayisinden memnun değilim , bunu da size belirtmeden geçemem .

bisikletimi aldıktan sonra o kadar çok pişman oldum ki , verdiğim paranın biraz üzerine sedona , mosso , geeotech gibi markalardan çok daha donanımlı bisikletler alabilirdim . bu bisikleti satan bayilerde çok bilgili ve tecrübeli insanlar .

doruk bisiklet , seda bisiklet ve motis bisiklete bakmanızı tavsiye ederim.

aklınızda sorular varsa , elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım , selamlarımla ;)

Geri