Ben Trek 3900 Disc kullanıcısıyım .
Trek 3900'ün kadrosunun herhangi bir özelliği yok ömür boyu garantisi haricinde , çok sert kullanıp tepelerden ordan burdan atlamayacaksanız , kargo garantisinin hiç bir esprisi olmaz . 3000 serisi trek markasının başlangıç serisidir , görselliğe sakın para vermeyin.
Trek 3900'ün rakamı 900-1000 tl arası , bu rakama baktığımızda donanım olarak hiç bir artısı yok , mesela ben bisikletimi aldıktan sonra ön maşam ve lastiklerim hariç bisikletimin herşeyini değiştirdim . Bisikletin bana maliyeti 1500 tl'sının üzerinde oldu ...
Buna göre hareket edecek olursak , mesela sedona 711 V değilde , sedona 751 v ye bakın 900 tl civarı bir rakamı var , bu bisikleti aldığınızda parçaları modifiye etmenize gerek kalmayacaktır.
İzmir'de oturuyorsunuz okuduğum kadarıyla, bende gaziemirdeyim , trek bisikletten memnunum , ama izmir bayisinden memnun değilim , bunu da size belirtmeden geçemem .
bisikletimi aldıktan sonra o kadar çok pişman oldum ki , verdiğim paranın biraz üzerine sedona , mosso , geeotech gibi markalardan çok daha donanımlı bisikletler alabilirdim . bu bisikleti satan bayilerde çok bilgili ve tecrübeli insanlar .
doruk bisiklet , seda bisiklet ve motis bisiklete bakmanızı tavsiye ederim.
aklınızda sorular varsa , elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım , selamlarımla