Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

@onr.krgz

Borlamı? İyi düşünün bütceniz varsa biraz daha üste çıkın;) Uzun süre kullanacaksanız belli bir süreden sonra borladan sıkılırsınız.

Scudo
borla güzel bisiklet ancak kron en iyisi bence kronun modellerine bakabilirsin ayrıca kron kadrolara ömür boyu garanti veriyor

borla 2009 kullanıcısı olarak bence sedonalarda hiç bir problem yok gayet kaliteli bisikletler

işte budur ya bi doğru yolu bulan adam daha bu gidişle borla efsane olacak bide 2009 modeli mat boyasalardı çok daha süper olurdu

@poytatu

bende şu modelın sıparısını verdım fıyat olarak cok uygun netıcede bır kere para odıyceksın sedona borla 2009 sport modelını

gercekten guzel bır model abılerımle konustum onlar sagolsun bu modelı tavsıye ettı fıyatıda cazıp saygılar...

Arkadaşlar bisikletimi sürerken seleyi yükseltiyim dedim.Vidasını çözdüm.Yukarı doğru çekmeye çalıştım ama gelmedi.Biraz daha asıldım yine gelmedi.Oysa eskiden hafiften çekmeyle gelirdi.Neyse zar zor çıkardım , sele borusunun heryeri çizildi.Şimdide tekrar takmaya çalışıyorum.Ama bu seferde girmiyor.Neden böyle oldu acaba bileniniz varmı?

quick release'i gevşetmeden yapmış olabilirsin. mandalı aç, ondan sonra vidayı gevşeltir gibi döndüre döndüre gevşet, ondan sonra yukarı doğru çek. sonra gevşettiğin kadar sıkarak tekrar kapa mandalı

Sorun o değil.Quick release 'i gevşettim.Hatta tamamen çıkardım.Ama hala çıkmıyor.Çıktıktan sonra da girmiyor.

kardeş selenin oldugu yere biraz yag sür sorunun giderilir aklında bulunsun bisikletin bir parçasını çıkarırken zorlanıyorsa zorlama kırabilirsin...

onlarıda çıkmayan mürekkep veya bulabilirsen araba boyası bul üstlerine biraz sür pek belli olmaz kardeş

ya bu borla benimde ilgimi çekti....

Borla sahipleri bisikletlerinizi nereden aldınız...

Mersinde bulunmaktayım..Bu bisikleti internetten mi sipariş vericem?

ben 1 haftalık 711 sahibiyim çok mumnunum,borlayı teğet geçin bence:)

@Gökhan Atalay

sedona internet sitesinde mersin bayi mevcut oradan bulabilirsiniz

Borla uzerıne 100 tl fıyat daha fazla verın 650 tl'ye sedona 711 v break önerırım kesınlıkle...Aradaki fiyat farkını 711 fazlasıyla hak ediyor borla'ya göre...

almak istediğim sedona borlanın erdoğanlardaki fiyatı 569 ytl fakat aynı borla performans bisiklette 555 ytl sizce hangisini tercih etmeliyim servis-bakım-garanti içinde düşünürsek...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
bisikletdeki donanımlarda değişiklık yoksa tabiki daha hesaplısını tercih et
fiyata o kadar takılma sen peşin alacağım de pazarlıkla o 500 liraya kadar düşer,,

Geri