Scudo Sports

Sedona Borla hakkında

Scudo
@esoser

ne mutlu sana iştwe forum sitelerinini amacı

tecrübeden bilgiden yararlanıncai nsan dah abir kolay aşıyor engelleri.

çarşamba günü benimde borlam geliyor (:)

arkdaşlar bende 4-5gün öncesnde erdoğanlar bisikletten 18" mavi borla aldım.. siyah alıcaktm ama ellernde yokmş.. ama iyiki mavisini almşm .. :) bu kadar diyim size.. :D ayrıca balıkesirde borla kullanan warmı ya :D o kadar araştırdım bi ben warm sanrm :D

uzun süre 711v kullandım senin kullandığının 14 inç olanı.6061 alü olduğu için esneme yapıyo biraz ama bu iyi yoldan kaynaklanan ufak tefek titreşimleri absor ediyo.sonuç olarak kullanım açısından sedonanın en sevdiğim modeli ve en sağlam modellerinden biri diye bilirim;)kafana takma kullanıma devam;):D

@güven şengönül

:D1011 yazmaz.yada ben böyle biliyorum:)çünki o numaralar alaşımın numarasıdır.misal 7005 alü daha sert bi alaşımdır 6061 daha esnektir absor oranı daha fazladır 7005 e göre;)

@Gökhan Atalay

ben bskletmi erdoqanlar bisikletten aldm .. :) havale ile 535tl.. siparişi verdim 24 saatten kısa bir sürede ankaradan balıkesire geldi biskletm.. :) kargoda bedava'ydı.. :) borlayı öneririm ..:)

hayırlı olsun dostum ne diyelim kazasız belasız binersin umarım

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
ordakı problem bendede oldu yarı yoldan gerı dondum sınırden bende aldım yagladım bısıkletı şimdi kesildi 100 km yol yaptım sorundan sonra bır daha karsılasmadım aynı sorunla ama sunu soylıyım malzemeler cok duruyor depolarda küf tutmus olabılır arka gobegın bırlesım gerlerıne gres yagı sür...

Geri